Та вони в мене не одні.Чому раніше не натрапила на цей форум, вже б давно забула про ці шарашки і жила б спокійно. Вже стільки їм заплатити що страшно уявити. В мене таке питання, влізли з чоловіком у ці шарашки, довго їм платили, квартиру вже оплатили((( Чоловік перший пішов у прострочку, пройшли вже всі ці круги ада, звонки, колажі, погрози усім, рідним, знайомим і сусідам. Свої ще проплачувала але знайшла ваш форум і вирішила більше їм не платити, досить, накормила їх вже... Жду тепер атаки на мене, але після чоловіка мої рідні пішли вже ігнор, трубки не беруть, всім їм сказала що в мене їх нема, і до цих пір так кажу, бо буде багато докорів і т.д, переживаю за роботу, чоловік працює неофіційно а в мене робота офіційна, тепер переживаю але буду казати що це за чоловіка мене достають і скоро вже у декрет... Що підкажете так і говорити що це за чоловіка, він не проти, просто зараз ці осуди, повчання і т.д, а за нього вже усі знають, рідні,друзі, сусіди і т.д. Згодом якщо підуть на списання то за тіла позакриваємо.