Что дальше от них ждать? Так как я уже в срок не вложил я)
Ха..... У меня уже 2 таких бумажки!) Сейчас даже не звонят и смс не шлют уже пару недель! Знаете, сейчас в магазинах бывают перебои с поставкой туалетной бумаги, поэтому эту бумажку не выкидывайте, она вам может ещё в туалете пригодиться!))))
сегодня пришло *інформація про ваш борг перед компанією монивео буде направлена до Єдиного Реєстру боржників,часу уникнуи негативних наслідків майже не лишилось,оплатіть (сума)
кому-то такое приходило?
Не передадут! Мне такое ещё полтора месяца назад присылали, я несколько раз заходил в этот реестр, но себя там до сих пор так и не нашел!

Почалися прострочки. Написала Моневео на пошту що із ситуацією з карантином лишилися без оплати праці. Таке прислали. Не маю змоги до 1.04 оплатити. Забити чи попросити ще відстрочку. Працюю офіційно, переживаю що будуть на роботу звонити. Зараз вагітна, через місяць у декрет.
[/Q
Почалися прострочки. Написала Моневео на пошту що із ситуацією з карантином лишилися без оплати праці. Таке прислали. Не маю змоги до 1.04 оплатити. Забити чи попросити ще відстрочку. Працюю офіційно, переживаю що будуть на роботу звонити. Зараз вагітна, через місяць у декрет.
Не общайтесь с ними,и не пишите сами,через пару месяцев тело просить будут...

Дякую, теж так думаю. Щось зразу впала у відчай але стало легче... Що б я робила без цього форума.

Я смс розсилку з Вашими даними по знайомим і рідним?
Не зрозуміла запитання.

Пані та панове скажіть будь ласка, у кого які рекорди по не сплаті боргу манівео?
Я вже 7 місяців не платив їм ні копійки, тепер мене задрачує Таліон. Що далі буде?

Манивео почти не угрожали, вышли на родных, продали Талиону через 2-3мес а те подняли на ушы работу родителей т.е. сотруднтков а начальство угрозой справки туб. диспансеру и увольнение на уровне района, так что.. Тело 6600/прол.1000/ насчитали 28000, талион 'списал' до 20000

Вам запропонували реструктуризацію. Я думаю, що відстрочки платежів не нададуть. Ви впевнені, що зможете вносити кожного тижня такі суми? Якщо просрочите оплату - нарахують відсотки за просрочку і в найближчий період продадуть Таліону. Якщо немає грошей, то краще не платіть. Я в свій час допустила таку помилку з реструктуризацією, подарувала одну оплату, а потім не було чим заплатити, то нарахували пеню. Особисто в мене Манівео нікому не дзвонило і роботу не чіпало. Таліон поки теж, хоча грозився. У кожного по - різному.
вас давно продали таліону?

і як вони ? сильно заважають?
Місяць смс слали, може, мені дзвонили- не знаю, потім написали,що пропонують тіло. Я ігнорила. Десь у лютому якась написала, що буде усім колегам дзвонити.Чоловіку подзвонила, що їдуть до мене на роботу, він запросив додому. Я їй написала, що в однієї із них син чоловіка працює в СБУ. Відправила її в суд, вона погодилася, повідомила про те що ще нарахують відсотки до 27000 боргу. Десь місяць мовчання. Нікому поки не дзвонила. Далі буде. Ось так. А у Вас як справи з ними?

Місяць смс слали, може, мені дзвонили- не знаю, потім написали,що пропонують тіло. Я ігнорила. Десь у лютому якась написала, що буде усім колегам дзвонити.Чоловіку подзвонила, що їдуть до мене на роботу, він запросив додому. Я їй написала, що в однієї із них син чоловіка працює в СБУ. Відправила її в суд, вона погодилася, повідомила про те що ще нарахують відсотки до 27000 боргу. Десь місяць мовчання. Нікому поки не дзвонила. Далі буде. Ось так. А у Вас як справи з ними?
поки тільки смс . мене недавно продали ,але від манівео нема смс про закриття боргу . в кабінет не захожу

Працюю офіційно, переживаю що будуть на роботу звонити. Зараз вагітна, через місяць у декрет.
А ви можете якось перестати боятися, що вам телефонуватимуть на роботу? Бо, рано чи пізно, вони це будуть робити, якщо ви їм усе не заплатите. А робити цього я б не радив, бо відсотки там, скоріше за все, дурні.
Невже у вас на роботі таке неадекватне керівництво, що не зрозуміє?

поки тільки смс . мене недавно продали ,але від манівео нема смс про закриття боргу . в кабінет не захожу
А його і не буде. У кабінеті ще довго висіла сума боргу, потім було написано,що ніби мій борг передано факторинговій компанії. Якщо були оплати, то зробіть скіни, скачайте договір( на всякий випадок), бо потім усе зникне. Якщо вже не пропало. А ще - не заходьте туди, бо вони все бачать, сама переконалася. Мені мадам з Таліону писала, що не бачить оплати , що я заходила в кабінет. Таліон - це те ж Манівео.

А його і не буде. У кабінеті ще довго висіла сума боргу, потім було написано,що ніби мій борг передано факторинговій компанії. Якщо були оплати, то зробіть скіни, скачайте договір( на всякий випадок), бо потім усе зникне. Якщо вже не пропало. А ще - не заходьте туди, бо вони все бачать, сама переконалася. Мені мадам з Таліону писала, що не бачить оплати , що я заходила в кабінет. Таліон - це те ж Манівео.
от того і не заходжу , бо мені і модель телефону назвали з якого зайшла . а за скріни то треба подивитися , я здається їх зробила . пролонгаціями тіло закрила і в нац ком написала. а рідним сильнл надокучають ?

от того і не заходжу , бо мені і модель телефону назвали з якого зайшла . а за скріни то треба подивитися , я здається їх зробила . пролонгаціями тіло закрила і в нац ком написала. а рідним сильнл надокучають ?
Правильно. Я раз в Нацком писала без доказів, даремно час згаяла. Відповідь була, щоб надала договір, квитанції. Написала другий раз, прикріпила договір з Манівео та Таліоном, щоб перевірили. Якщо знову не на мою користь, то хочу в суд подати. Я з 15000 тіла віддала Манівео 30000. Вони безсовісні спочатку з карти списували, пролонгації, реструктуризація ( не потягнула). Рідним поки не дзвонили, тільки чоловіку один раз. Я цій мадам ще казала, що напишу Уповноваженому ВР з прав людини( Нацком писав, що туди звертатися) за розповсюдження персональних даних. Ця мадам мені відповіла, що вона ж паспортні дані не оголошуватиме, а тільки про борг буде говорити. Ага, а прізвище,ім'я - це хіба не персональні дані?

Правильно. Я раз в Нацком писала без доказів, даремно час згаяла. Відповідь була, щоб надала договір, квитанції. Написала другий раз, прикріпила договір з Манівео та Таліоном, щоб перевірили. Якщо знову не на мою користь, то хочу в суд подати. Я з 15000 тіла віддала Манівео 30000. Вони безсовісні спочатку з карти списували, пролонгації, реструктуризація ( не потягнула). Рідним поки не дзвонили, тільки чоловіку один раз. Я цій мадам ще казала, що напишу Уповноваженому ВР з прав людини( Нацком писав, що туди звертатися) за розповсюдження персональних даних. Ця мадам мені відповіла, що вона ж паспортні дані не оголошуватиме, а тільки про борг буде говорити. Ага, а прізвище,ім'я - це хіба не персональні дані?
а довго відповідь чекали ?

Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017.

Назад
Угорі