По кредиту Манивео мы сегодня подаем иск на упрощенное производство без вызова сторон, готовы рещить вопрос с минимальными затратами для Вам. Вы готовы?

Здравствуйте, что это может быть?
Спрашивают вас выпившая вы или нет.

Спрашивают вас выпившая вы или нет.
По правде говоря, с последними их выходками нужно бы.
Борг Велигоша Татьяна Петровнане сплачено! Відносно боржника буде ініційоване порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього в рамках судової процедури буде звернено стягнення на грошові кошти боржника, в тому числі якщо вони перебувають у інших осіб або він володіє ними спільно із іншими особами, відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+

Блин, уже сплачено, да Штош такое!!)
Борг сплачено! Відносно боржника буде ініційоване порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього в рамках судової процедури буде звернено стягнення на грошові кошти боржника, в тому числі якщо вони перебувають у інших осіб або він володіє ними спільно із іншими особами, відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+

Останнє редагування:
П І Б примусове стягнення боргу розпочато! Кредитним комітетом Moneyveо, погоджено передачу справи в органи за фактом завдання збитків юридичній особі! Деталі 0800219393
А мені ось таке з ранку прийшло

Ось що мені прийшло сьогодні:
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 20.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393
Сума до сплати на поточну дату становить 41825,20 грн.
Сподіваюсь,не приїдуть

Тоже самое, только сумма меньше.. Потом прислали, что были по месту прописки, но меня не застали)) Обещали ещё раз наведаться

Ось що мені прийшло сьогодні:
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 20.12.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393
Сума до сплати на поточну дату становить 41825,20 грн.

Сподіваюсь,не приїдуть
Та я такі кожен день отримую, тільки суми різні ,або і взагалі немає суми )
******** проігнорував вимоги кредитора та не сплатив борг в «Таліон +». Тому буде здійснено візит за місцем його реєстрації та проживання. Для вирішення фінансових питань йому потрібно сплатити борг. 0800215017

Теж думаю,що лякають!!!!
А УерПозика сьогодні з 7 ранку наярює.
Ніякої поваги до мого сну!!!?
Мені раніше 8 ранку не дзвонять)

П І Б примусове стягнення боргу розпочато! Кредитним комітетом Moneyveо, погоджено передачу справи в органи за фактом завдання збитків юридичній особі! Деталі 0800219393
Тоже самое

Да что ж вы распереживались! Вас этими смс будут одновременно вызывать в суд, ссылать на рудники на Татуин и предлагать оплатить до 16.00, иначе они будут вынуждены приехать и предложить вам списание части долга
Мне сегодня клоуны уж не помню из какого сарая пугалку про надпись прислали

А потім напишуть, що прийнято рішення про передачу справи до юридичного відділу, а оптім напишуть, що прийто рішення про складання позовної заяви, а потім напишуть що готується позов до суду, а потім - вже позов підготували і якщо не сплатите, то через ххх днів передадуть до суду, а потім - копія позову до вас скоро надійде на вашу адресу і т.д. Так тисли на мою подругу. Вона постійно з юристом усі ці писульки обговорювала. Так 3 місяці. Але до суду так і не подали. Вона підписала угору про розстрочку сплати тіла кредиту і на цьому кінець її історії.

******** проігнорував вимоги кредитора та не сплатив борг в «Таліон +». Тому буде здійснено візит за місцем його реєстрації та проживання. Для вирішення фінансових питань йому потрібно сплатити борг. 0800215017

Теж думаю,що лякають!!!!
А УерПозика сьогодні з 7 ранку наярює.
Ніякої поваги до мого сну!!!?
А мне ещё присылали:Предупредите родственников,им необходимо приготовит 35068 грн,( сумма случайная).Пусть погасят ваш долг.???Мы с родственниками чуть от смеха животы не порвали.

По правде говоря, с последними их выходками нужно бы.
Борг Велигоша Татьяна Петровнане сплачено! Відносно боржника буде ініційоване порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього в рамках судової процедури буде звернено стягнення на грошові кошти боржника, в тому числі якщо вони перебувають у інших осіб або він володіє ними спільно із іншими особами, відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+

Борг сплачено! Відносно боржника буде ініційоване порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього в рамках судової процедури буде звернено стягнення на грошові кошти боржника, в тому числі якщо вони перебувають у інших осіб або він володіє ними спільно із іншими особами, відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+

мені сьогодні таке саме смс прийшло тільки зкредит касса.напевно в них одна і та сама смс.подивилася удалила і пішла їсти готувати???

Vash kod aktyvatsii: .....Rishennia po vashii zaiavtsi bude pryiniato vprodovzh dvoh hvylyn. Tel.: 0 800 21 9393

І ще одне: Zmina telefonu v protsesi. Yakscho vy ne zminiuvaly svij nomer, bud' laska, negajno zviazhit'sia z namy za telefonom: 0 800 21 9393

Що робити???
Хтось бомбив мене сьогодні дзвінками. Я на труколлері!!! Тепер ці смс. Що це

Irena, зачем вы многократно создание дубль этой темы?

Vash kod aktyvatsii: .....Rishennia po vashii zaiavtsi bude pryiniato vprodovzh dvoh hvylyn. Tel.: 0 800 21 9393

І ще одне: Zmina telefonu v protsesi. Yakscho vy ne zminiuvaly svij nomer, bud' laska, negajno zviazhit'sia z namy za telefonom: 0 800 21 9393

Що робити???
У Вас є манівео взагалі?

Що робити???
а шо вас так пугает?

Назад
Угорі