Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Прийшла смс від Алексів.. Согласно ст.32. ЗУ Об исполнительном производстве идэт проверка всех Ваших доходов через налоговою,и отдел субсидий,подан запрос в БТИ для выявления и оценки имущества и в ЗАГС Скажіть чи дійсно вони роблять такі перевірки,і чи означає це що треба готуватися до блокуваню рахунків?Прострочка по кредиту 9 місяців..

Вам направлено письмову вимогу про усунення порушень рекомендованим листом
по місцю реєстрації.Тел.для довідки:0682578748 .Як понять это смс ?
Скорее всего будут рассказывать что не имеют возможности приехать бить челом, а по сему будут вынуждены обратиться в суд и истребовать долги с акоянного...

Прийшла смс від Алексів.. Согласно ст.32. ЗУ Об исполнительном производстве идэт проверка всех Ваших доходов через налоговою,и отдел субсидий,подан запрос в БТИ для выявления и оценки имущества и в ЗАГС Скажіть чи дійсно вони роблять такі перевірки,і чи означає це що треба готуватися до блокуваню рахунків?Прострочка по кредиту 9 місяців..
Мені раніше вони щось схоже присилали.Але поки тиша.Просрочка 6 з половиною місяців.Але уже готова морально і до написів.

ага тоість це схема стандартна?
а ннотаріальний напис? чи тоже пугалка?
дякую вам за відповідь:)
Drakula56,

Drakula56, ага стандарна схема?
бо я вже незнаю куда дітись де ті кошти брати і чи стоїть переживати ,що за той напис вони хочуть зробити нотаріус?!

Kondratenko_Roman,
ага стандарна схема?
бо я вже незнаю куда дітись де ті кошти брати і чи стоїть переживати ,що за той напис вони хочуть зробити нотаріус?!
Сколько просрочка?

Брехня несусветная.

Мені раніше вони щось схоже присилали.Але поки тиша.Просрочка 6 з половиною місяців.Але уже готова морально і до написів.
на меня через почти через 9 мес сделали ИНН... Надо быть ко всему готовым

Они наверное всем сегодня смс подобные шлют, нам тоже прислали, что списывают с 31 штуки до 12

У меня чуть больше года с ними недоотношения)
і як вони з вами себе поводять? яке у вас тіло?
і вони не роблять нотаріальний напис?
короч просто пусті нічим не обгрунтовані слова я такзрозумів?
Они наверное всем сегодня смс подобные шлют, нам тоже прислали, что списывают с 31 штуки до 12
Nadezhda1985, ні чё так списали аххаха і як ви на це відреагували?

Я с ними не общаюсь с самого начала. И мне не интересно с ними общаться.
Тело у меня вполне норм. Мне нравится!)
Да, они просто звонари

Я с ними не общаюсь с самого начала. И мне не интересно с ними общаться.
Тело у меня вполне норм. Мне нравится!)
Да, они просто звонари
я вас почув) це чудово ,що тіло у вас Гарне! но я мав на увазі Тіло задолжності :)

Nadezhda1985, ні чё так списали аххаха і як ви на це відреагували?
никак) у нас тело 10 , были пролонгации 1 раз. поэтому и 12 это много да и нет их чтоб отдать

Останнє редагування:
Перед тем как сделать, инн какие то смс присылали?
Мне прислали смс на следующий день после того как сделали инн. Я об этом не знала. Пришла смс , так и было написано передано исполнителю, открыто производство, счета арестованы. Через полчаса с банка пришло уведомление об аресте счетов.

Мені нефіга неприсилали , напис по тихому вліпили і всьо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі