Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня. Гроши всем , по этому номеру

Вот такое пишет Форвард банк
И такого плана всем знакомым и родственникам прислали.

Вкладення

• Screenshot_20200722-210053.webp
    Screenshot_20200722-210053.webp
    31.3 Кб · Перегляди: 134
Чи Мин, от форвард хулиганы,моему мужу писали,что отдадут меня коллекторам, чтоб те меня хорошо потрусили

Звонят контактным угрожают.Что они в тройном размере будут отдавать за меня.Что я для них деньги занимала.
Чи Мин, от форвард хулиганы,моему мужу писали,что отдадут меня коллекторам, чтоб те меня хорошо потрусили
У меня подруга контактным там.Так такую истерику мне устроила.На меня в полицию заяву накатала.

Звонят контактным угрожают.Что они в тройном размере будут отдавать за меня.Что я для них деньги занимала.

У меня подруга контактным там.Так такую истерику мне устроила.На меня в полицию заяву накатала.
Сделайте выводы о подруге!скажите спасибо Мфо)

Чи Мин, что это за подруга нервная такая,Вы не переживайте,а подруге голову лечить надо,

На этом форуме,много читал,какие "Кредит-касса" шлет "пугалки"-но это,что-то новое от них...Сегодня,мне прислали в смс "Не допустіть продаж вашого майна,на вільному аукціоні". Как вам такое?
Передрались у кешбери или кретин7. У них с креативом и фантазией не ладится-туповатые)))) у меня они ассоциируются с сидящим возле монитора существом с бездумным взглядом и капающей слюной со рта)) ну как то так:crazy:

У меня еще веселее. Поставили на прозвон всех и вся. И звонит робот с неопределенного номера. Говорит что у Такого-то то такого (у меня задолженность ) и надо вернуть долг. дальше вообще улет "Для решения вопросов свяжитесь по этому номеру и диктует мой номер" На прозвоне стоят соседи с места прописки, с места жительства, сотрудники и родня. Даже люди, которых я не знаю. нет ни какой информации кто такие
у меня это монейфою сделали! у вас есть такая кАнтора?
Сделайте выводы о подруге!скажите спасибо Мфо)
согласна, моей подруге трезвонят- она с них орет, блокирует и меня только поддерживает в этой ситуации

согласна, моей подруге трезвонят- она с них орет, блокирует и меня только поддерживает в этой ситуации
Это зависит от человека....никто не застрахован, и не известно в какой ситуации окажешься завтра!
А такие люди только подтверждают свою безграмотность

Нет. Такой нет. Даже не знаю кто

Вкладення

• Screenshot_20200722_141620_com.android.mms.webp
    Screenshot_20200722_141620_com.android.mms.webp
    63.3 Кб · Перегляди: 113
Шо нібудь))))
Дитина і то розумніше напише)))

Красуня, у них все смс однотипные,мне уже и письмо прислали

Чи Мин, ну а потом позвонить в банк и сказать, что за меня уплочено таким то таким) а дальше пущай думают)

Алексы- прислали смс, что на меня составлено заявление в полицию. Памагити, у кого есть погреб или схрон, чтобы отсидеться!))

Прийшло на електронку "

Попереджаємо, що у разі відсутності погашення наявного боргу, по кредитному договору , який укладений між Вами та , ваша справа № , може бути передана приватним виконавцям для стягнення заборгованості в примусовому прядку.

На 24.07.2020 року сума боргу складає 9 801,00** грн.

На даний момент у Вас є два шляхи вирішення питання погашення заборгованості:

1. Добровільний:
сплатити 9 801,00** грн до 07.08.2020.

2. Примусовий:

передача справи приватним виконавцям для стягнення боргу в примусовому порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса чи рішення суду, ЗУ «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та ЗУ «Про виконавче провадження».

Відповідно до ст. 3 ЗУ «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» - завдання приватних виконавців є своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень, примусове виконання яких передбачено законом.

, звертаємо Вашу увагу на те, що приватні виконавці в своїй роботі використовують ефективні методи та інструменти для швидкого примусового виконання рішень, керуючись при цьому чинним законодавством України.

Відповідно до п. 3. ст. 18 ЗУ «Про виконавче провадження» - виконавець під час здійснення виконавчого провадження має право безперешкодно входити на земельні ділянки, до житлових та інших приміщень боржника - фізичної особи, особи, в якої перебуває майно боржника чи майно та кошти, належні боржникові від інших осіб, проводити в них огляд, у разі потреби примусово відкривати їх в установленому порядку із залученням працівників поліції, опечатувати такі приміщення, арештовувати, опечатувати та вилучати належне боржникові майно, яке там перебуває та на яке згідно із законом можливо звернути стягнення.

НЕ ДОПУСТІТЬ ФАКТУ ПЕРЕДАЧІ ВАШОЇ СПРАВИ ПРИВАТНИМ ВИКОНАВЦЯМ ДЛЯ ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ — СПЛАТІТЬ 9 801,00** грн до 29.07.2020 р. "

" Скажіть будь ласка, лякають чи ні ? що чекати ?

Сьогодні знайшла себе, перевіряла чи заблоковані кошти, рахунок телефону поповнила без проблем

Вкладення

• IMG_20200724_145446.webp
    IMG_20200724_145446.webp
    57.1 Кб · Перегляди: 86
Сьогодні знайшла себе, перевіряла чи заблоковані кошти, рахунок телефону поповнила без проблем
Веруня подуспокоилась с арестами, в последнее время))
Ну или банки начали думать

Веруня подуспокоилась с арестами, в последнее время))
Ну или банки начали думать
Тобто думаєте карточку не заблочать?
В мене вона соціальна, виплати на дитину, якщо заблочить мені капєц, адже це єдиний дохід

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі