Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тобто думаєте карточку не заблочать?
В мене вона соціальна, виплати на дитину, якщо заблочить мені капєц, адже це єдиний дохід
Я не могу предсказать, как и кто будет себя вести))
И детские, это не ваш доход, а деньги ребенку))

Та сама фігня арест від алексів птсав їй щоб не блокувала але нефакт що то поможе. Може хто скаже через скільки часу приблизно хоть заблокує?

В мене в них були прострочки по 5-6 днів, я іх закривала і ве було ок
Раз вийшла на прострочку в місяць якось обійшлося без зайвих дзвінків родичам
Останній раз на 4 день з самого ранку почали видзвонюввти батькам
Добре шо були в курсі і послали їх
Вже закрила і дихаю вільно без їхніх наярювань

Ничегошеньки... Месяц позадалбывают, и отстанут

А мені навіть макулатура не приходить... По ходу нацком до них вже за мене докопався. Прострочена десь біля місяця
Та не, ни месяц. Меня 2 достают, хотя я с ними ниразу не общалась.

Скіки просрочка

Прийшло на електронку "

Попереджаємо, що у разі відсутності погашення наявного боргу, по кредитному договору , який укладений між Вами та , ваша справа № , може бути передана приватним виконавцям для стягнення заборгованості в примусовому прядку.

На 24.07.2020 року сума боргу складає 9 801,00** грн.

На даний момент у Вас є два шляхи вирішення питання погашення заборгованості:

1. Добровільний:
сплатити 9 801,00** грн до 07.08.2020.

2. Примусовий:

передача справи приватним виконавцям для стягнення боргу в примусовому порядку на підставі виконавчого напису нотаріуса чи рішення суду, ЗУ «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та ЗУ «Про виконавче провадження».

Відповідно до ст. 3 ЗУ «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» - завдання приватних виконавців є своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень, примусове виконання яких передбачено законом.

, звертаємо Вашу увагу на те, що приватні виконавці в своїй роботі використовують ефективні методи та інструменти для швидкого примусового виконання рішень, керуючись при цьому чинним законодавством України.

Відповідно до п. 3. ст. 18 ЗУ «Про виконавче провадження» - виконавець під час здійснення виконавчого провадження має право безперешкодно входити на земельні ділянки, до житлових та інших приміщень боржника - фізичної особи, особи, в якої перебуває майно боржника чи майно та кошти, належні боржникові від інших осіб, проводити в них огляд, у разі потреби примусово відкривати їх в установленому порядку із залученням працівників поліції, опечатувати такі приміщення, арештовувати, опечатувати та вилучати належне боржникові майно, яке там перебуває та на яке згідно із законом можливо звернути стягнення.

НЕ ДОПУСТІТЬ ФАКТУ ПЕРЕДАЧІ ВАШОЇ СПРАВИ ПРИВАТНИМ ВИКОНАВЦЯМ ДЛЯ ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ — СПЛАТІТЬ 9 801,00** грн до 29.07.2020 р. "

" Скажіть будь ласка, лякають чи ні ? що чекати ?
Лист один в один...******-дати сплати різні!

Кэшберри сегодня прислали вообще что-то непонятное. Тупо набор букв, даже сумму не уложились указать, придурки)))

Вкладення

• IMG_20200725_023203.webp
    IMG_20200725_023203.webp
    26.7 Кб · Перегляди: 146
Ви підозрюєтесь у шахрайстві ст.190,192, 222 ККУ.Розпочато підготовку документів для передачі справи до суду.
Снова прислали вот такую смс, интересно правда в суд отдадут или опять врут.

Ви підозрюєтесь у шахрайстві ст.190,192, 222 ККУ.Розпочато підготовку документів для передачі справи до суду.
Снова прислали вот такую смс, интересно правда в суд отдадут или опять врут.
У нас кредити цивільно- правові. А це означає ,ніякого шахрайства!!!
Розслабтеся))))

У нас кредити цивільно- правові. А це означає ,ніякого шахрайства!!!
Розслабтеся))))
Да я особо не напрягаю, пусть бы уже подали в суд. Суд присудит буду платить, на нет и суда нет как говорится.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі