Мусичка
Форумчанин
- Дописи
- 216
- Реакції
- 60
- Бали
- 343
Мусичка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нет на 2000Можливо
Тіло 1500,домовились на 4000,я правильно зрозуміла?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет на 2000Можливо
Тіло 1500,домовились на 4000,я правильно зрозуміла?
Краще юристам. 16-це що ? МФО?16 друже і поки перші просрочки пішли то тільки бистрозайм морочить голову і кешбері, був налаштований повернути борги, але якщо такий треш буде надалі краще юристів закину.
Під гарантійний лист ? Чи віра на слово?Нет на 2000
Под письмо конечно, уже сменили в кабинете на 2000 сказал что расти % не будет, дальше посмотрим.Краще юристам. 16-це що ? МФО?
Під гарантійний лист ? Чи віра на слово?
16 друже і поки перші просрочки пішли то тільки бистрозайм морочить голову і кешбері, був налаштований повернути борги, але якщо такий треш буде над
Так мфо, вляпався на рівному місці, втратив чудову кредитну історію.Нет на 2000
У меня блок стоит) звонили вот такие...))О мне тоже точно такое прислали ) Вам после этого они звонили ?
В мене чомусь під лист не хочутьПод письмо конечно, уже сменили в кабинете на 2000 сказал что расти % не будет, дальше посмотрим.
А чи можна вірити на слово? Навіть, якщо в кабінеті змінили суму? Які гарантії? Листа всеодно не дали.В мене чомусь під лист не хочуть
Отож бо((((( немає гарантіїА чи можна вірити на слово? Навіть, якщо в кабінеті змінили суму? Які гарантії? Листа всеодно не дали.
Тоді не розумію, як люди закривають? На авось?Отож бо((((( немає гарантії
Так((Тоді не розумію, як люди закривають? На авось?
А тоді. Через час знову об'являться і будуть казати, що то були проценти або пролонгації.
Даааа, мені з 7:30 ранку звонять , робот цей конченийС*ки ті кешбері!!!!! ? Вже з 7 години ранку 16 дзвінків мені і чоловіку!!!!!!!!! Як же вони дістали!!!!!!!
В моєму випадку покищо дзвонять тільки до мене і до чоловіка, ще до рідні і сусідів не добралисяДаааа, мені з 7:30 ранку звонять , робот цей кончений
Вже телефон весь красний від них
Что за програма для блокування?У меня блок стоит) звонили вот такие...))
А колеги так і не позичили?Мені сьогодні прилетіло

Есть. В угол поставят!Фантазеры ещё те. Подскажите за "введения в оману і надання неправдивої інформації" есть наказание?