Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шарлотта, Просрочка +/- 20 днів, лякають просто думаю, дякую Вам

CreditPlus хочет kо мне приехать,ждy

Какое то incasso предложили тело кредита. Я такой не брала. Или это кредит касса может быть? Кто-нибудь знает?

Какое то incasso предложили тело кредита. Я такой не брала. Или это кредит касса может быть? Кто-нибудь знает?
А через сколько "тело" предложили? А то задолбали меня "супер акциями" - или 2.5тела сразу или 1.5 тела + два платежа по 1 телу на пару месяцев. Думают клюну. Наивные шо капец...

А через сколько "тело" предложили? А то задолбали меня "супер акциями" - или 2.5тела сразу или 1.5 тела + два платежа по 1 телу на пару месяцев. Думают клюну. Наивные шо капец...
С ноября. Но новый год предлагали тоже
Спасибо

Всем привет.
Подскажите пожалуйста что оно такое ???????

Вкладення

• Screenshot_20220211_154054.webp
    Screenshot_20220211_154054.webp
    32.9 Кб · Перегляди: 67
Screenshot_2022-02-11-16-08-37-648_com.android.mms.webp

Чисто юмора ради - Были у меня когда-то, закрыл пока под 0 процентов было - хорошо что второй раз не дали, сейчас рассылки шлют - Подарите радость! - да блин у моих близких и так полные штаны "радости" от остальных контор ))) Еще подарить?

Screenshot_2022-02-11-16-08-37-648_com.android.mms.jpg

Чисто юмора ради - Были у меня когда-то, закрыл пока под 0 процентов было - хорошо что второй раз не дали, сейчас рассылки шлют - Подарите радость! - да блин у моих близких и так полные штаны "радости" от остальных контор ))) Еще подарить?
А мне сслоан предлагает кредит. Неееееееее, ну нафиг

Доброго дня, Галина Володимирівна. Мене звуть Ярослав Анатолійович ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія Credit Kasa. Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п 3.1. Прострочення становить 10010.00 грн. Ви зобов'язані внести оплату за кредитом сьогодні до 20ї години . Через прострочку компанія має право звернутись до приватного нотаріусу для отримання виконавчого напису, для цього нам достатньо передати документи про отримання займу та факт перерахування коштів на рахунок клієнта. Після вчинення виконавчого напису нотаріуса, ми можемо передавати вашу угоду у списки на продаж до Факторингової Компанії, їхні методи стягнення заборгованості відрізняються від наших, та ми не несемо відповідальності за них. Ви будете вирішувати проблему лояльно з нами, чи все ж таки приймете рішення надалі ухилятися від сплати, та чекати примусового стягнення?! У разі відсутності відповіді на смс, відмова буде автоматично зафіксована і процес зрушиться з місця! Закриття буде сьогодні?

Что это значит?

Після вчинення виконавчого напису нотаріуса, ми можемо передавати вашу угоду у списки на продаж до Факторингової Компанії, їхні методи стягнення заборгованості відрізняються від наших, та ми не несемо відповідальності за них.
Определиться не могут. Тупорезы.
Бред сивой кобылы.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі