Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Начиталась про них страшных историй,вот теперь интересно что будет
Они мне в 10 утра позвонили (труколлер всё же пропускает новые номера, звонил не робот), предложили кредит (раньше удалил анкету в ЛК). Зря. Наверно даже телефон стыдливо покраснел от моей небольшой, но проникновенный речи. Самое смешное, самка-звонилка не кидала трубку аж до слов "и тому пи*ру, что мне на работу звонил, если он ещё не сдох от рака прямой кишки, передайте, что он таки сдохнет от этого самого", хотя сначала в её и маних*ю в общем адрес было побольше

Останнє редагування:
Кому такое пресылали,жду когда тело предложат,1,5 мес прострочки.
у меня они самые активные из шараг.
Згідно ст. 87 Закону України "Про нотаріат" КРЕДИТ ПЛЮС має право вчинити дії спрямовані на здійснення виконавчого напису нотаріусом та його ПРИМУСОВОГО виконання.

Згідно ст. 87 Закону України "Про нотаріат" КРЕДИТ ПЛЮС має право вчинити дії спрямовані на здійснення виконавчого напису нотаріусом та його ПРИМУСОВОГО виконання.
І?
Як в них є лишні кошти, нехай роблять. Ви через суд скасуєте. Що далі?

пугалка-ругалка) ждите тело

Писать могут все что угодно. Мониторьте реестры. Только там достоверная информация.

И такое присылали, и в розыск подавали, и выездными бригадами пугали - потом, всё-таки, предложили "тело"

Шановний(а)нажаль ми не змогли з Вами зв'язатись на рахунок лояльного вирішення питання по Вашому кредиту. Тому повідомляємо Вас про можливий виїзд уповноважених представників за місцем реєстрації в найближчий час. Просимо зв`язатись для узгодження зручного Вам дати та часу для відповідної зустрічі. Попередьте родичів та сусідів, щоб уникнути незручних ситуацій при врегулюванні заборгованості. У разі непорозуміння при зустрічі, телефонуйте: 0800753775
А до мене у гості їде фінфорс.
Сиджу думаю як їх краще зустріти.
Приймаю пропозиції ?

Cедня 3а месяц проср. 1 из 6 3асранцев дозвонился до моей kрестной, с kоторой я не виделся лет 5 ,спасибо!
Мистер трэШ хочет 26 т от тела 20 т .СС kлоyны намерены продать 3автра если не оплачy седня до 18 , что сkажите ?правда продадyт? или 3автра всё по новой! просрочkа 30 дней +

Останнє редагування:
Cедня 3а месяц проср. 1 из 6 3асранцев дозвонился до моей kрестной, с kоторой я не виделся лет 5 ,спасибо!
Мистер трэШ хочет 26 т от тела 20 т .СС kлоyны намерены продать 3автра если не оплачy седня до 18 , что сkажите ?правда продадyт? или 3автра всё по новой! просрочkа 30 дней +
Вот они финфорсу и продали через месяц.

Screenshot_2022-02-15-11-11-43-010_com.google.android.apps.messaging.webp
могут ли они сделать то что написано?

да

, продадут с большушим удовольствием. компании Финфорс. а у тех метода вообще треш
Треш не то слово. Начали уже террор на работе и близких. Обзвонила по кучу раз в день. Я то снежинка. А я что - личико кирпичом- мошенники базу взломали данные украли. А что еще делать.?‍♀️

Мені є - гроші написали шо я нарвалася!!!за що боролося на те і напоролася- ось так написали!!!шо я проблемний клієнт ((боюся ужас

Мені є - гроші написали шо я нарвалася!!!за що боролося на те і напоролася- ось так написали!!!шо я проблемний клієнт ((боюся ужас
Це вони напоролися, і всім відомо на що.
Не панікуйте. Вдихайте і видихайте. Нас не налякати.

Вкладення

• 84899619-0FAE-4C4E-91CF-E618E92BF5D5.webp
    84899619-0FAE-4C4E-91CF-E618E92BF5D5.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 118
Неокредит-
УВАГА!Інформуємо,з 06.07.2021 маємо нові можливості по примусовому стягненню боргу.Мін'юст дозволив автоматично заарештовувати рахунки будь-яких боржників.
Отримував хтось таке смс?

Кредит плюс сегодня прислал... тело 2500
Не ждите. Не приедут.
Неокредит-
УВАГА!Інформуємо,з 06.07.2021 маємо нові можливості по примусовому стягненню боргу.Мін'юст дозволив автоматично заарештовувати рахунки будь-яких боржників.
Отримував хтось таке смс?
Для того, щоб заблокувати рахунки, треба спочатку ВНН зробити, а потім відкрити виконавче провадження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі