Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В вайбер пришло)
Писать не устали, бедняги?
Оффтоп

У вас тоже они есть? Влепят или пугают?
У меня этих нет. Сейчас могут пугать, на испуг Вас пробуют взять. А так подождите немного, месяцев 9 и тело предложат. Форумчане писали, что их долго нужно морозить, чтобы к телу прийти. Но вдруг перед Новым Годом они станут няшками и всё закончится быстрее намного для Вас в хорошем смысле.

У вас тоже они есть? Влепят или пугают?
були, ми з цими дуріками попрощались... але судячи з того що про них пишуть - беруть на понт. а щось ліплять чи продають дуже рідко

Уклонение! Введение в заблуждение! Невыполнение обязательств-зафиксировано! Подготовка материалов в полицию. ТОВ "Мистер Мани" 0800750395

Мне фактор написали что приготовили сюрпиз.

Доведіть ,що ви не ухиляєтесь від сплати боргу в MYCREDIT !Сплатіть заборгованість , або внесіть частину боргу сьогодні!
Ви проігнорували вимоги Компанії щодо сплати боргу. Наші юристи вже готують лист-претензію за адресою реєстрації та місця роботи. Для уникнення наслідків внесіть сьогодні прострочені платежі у розмірі 6484,26 грн. ##SUPPORT_FHONE##
( От moneyveo )
???
Було таке)

**** ***** до вас планується виїзд нашої виїздної групи 25.12. Оплатіть 14065 або очікуйте.
А-Банк.
Мені також прийшло повідомлення на вайбер від «Михаил»

УВАГА! М....... М....... А....... , терміново сплатіть ЛИШЕ 21000,00 грн БОРГУ і отримайте довідку про закриття! 0800215017

І ще одне

ЛЬВІВСЬКА обл. Я.........р-н М........., ВУЛ .........., буд. ..., кв. ...-робимо виїзд на 24,12

Незнаю що мені робити. Вже привикла до тих всіх повідомлень, дзвінків. Трубки не беру або вибиваю, повідомлення прийшло на вайбер мого хлопця (вони думають що це мій номер) не хочу щоб приїжджали, бо це квартира моїх дідуся та бабусі.
Приїдуть чи як завжди страшилка?

УВАГА! М....... М....... А....... , терміново сплатіть ЛИШЕ 21000,00 грн БОРГУ і отримайте довідку про закриття! 0800215017

І ще одне

ЛЬВІВСЬКА обл. Я.........р-н М........., ВУЛ .........., буд. ..., кв. ...-робимо виїзд на 24,12

Незнаю що мені робити. Вже привикла до тих всіх повідомлень, дзвінків. Трубки не беру або вибиваю, повідомлення прийшло на вайбер мого хлопця (вони думають що це мій номер) не хочу щоб приїжджали, бо це квартира моїх дідуся та бабусі.
Никто, никуда не приедет. А если вдруг кто и сунется к Вам, то пусть бабуля и дедуля сковородкой помеж бровей привет им сделают).

І ще одне

Мне так нравится когда они пишут "ЛИШЕ" перед такими цифрами ) думают Украина страна миллионеров ,а кредит берём от скуки ,экстрима хотим))

ФинФорс

Увага знижка!
Ми йдемо на зутріч та погоджуємо часткове списання кредиту. За сумою залишку є можливість зробити графік платежів. Пропозиція обмежена в часі. Для того щоб скористатись списанням зв'яжіться з нами за тел: 0800753775

Как реагировать? Интерестно сумму узнать какую они хотят, но звонить не хочу ?
KF.UA.

Ви в реєстрі блокування банківських рахунків, сплатіть борг. 0800300883

ФОРЗА

Служба безпеки проведе аналіз підозри Вас у шахрайстві. 0800300770.
Во вторник писали, что уже передают меня другой компании
Я у всех сегодня прям в Топе по рассылкам ??

Yurydychnym viddilom initsiiovana PRETENZIINO-POZOVNA robota. Terminovo Pidtverdit, shcho Vy otrymaly lyst-pretenziiu na e-mail po telefony 0442245981

ФинФорс

Увага знижка!
Ми йдемо на зутріч та погоджуємо часткове списання кредиту. За сумою залишку є можливість зробити графік платежів. Пропозиція обмежена в часі. Для того щоб скористатись списанням зв'яжіться з нами за тел: 0800753775

Как реагировать? Интерестно сумму узнать какую они хотят, но звонить не хочу ?
KF.UA.

Ви в реєстрі блокування банківських рахунків, сплатіть борг. 0800300883

ФОРЗА

Служба безпеки проведе аналіз підозри Вас у шахрайстві. 0800300770.
Во вторник писали, что уже передают меня другой компании
Я у всех сегодня прям в Топе по рассылкам ??
Так новый год на носу,вот попрошайки массово и активизировались.
???

Сумма долга увеличивается ежедневно. Вы уверены в своих силах? Сумма долга 7240.00 Tel0800212171

:кофе:

Ну все. Время разминать булки
Ви не сплатили.Прийнято рішення про радикальні заходи forzacredit.com.ua Тел-0800300770

Що це може означати, кому відступили право вимоги.

Вкладення

• Screenshot_2021-12-22-18-17-40-818_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2021-12-22-18-17-40-818_com.google.android.apps.messaging.webp
    12.7 Кб · Перегляди: 56
Сумма долга увеличивается ежедневно. Вы уверены в своих силах? Сумма долга 7240.00 Tel0800212171

:кофе:
Это они за себя переживают наверное?
Ну все. Время разминать булки
Ви не сплатили.Прийнято рішення про радикальні заходи forzacredit.com.ua Тел-0800300770
Ищите бомбоубежище и бронежилет надевайте, на всякий случай?

І ще одне

Думаю, что не приедут... но даже если так, то что с того? Что они сделают? Начхать на их приезды...

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину.
????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі