Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Готовиться надо было перед тем как брать кредит... Надо было специально телефон для этой цели завести и карточку...

А Вы правда думаете, что они только ради этого давали и им сейчас вот как раз на хлеб не хватает Ваших денег...?)
Я когда брала кредит, я не думала что окажусь в такой ситуации

Да никак, не заморачивайтесь...
да я и не заморачивался, просто улыбают те тексты которые шлют, почему нельзя придумать что то позаморочение, не первый год то в деле)

• Подобається
Реакції: Bolt
Я когда брала кредит, я не думала что окажусь в такой ситуации
Так никто не думал... Спросите здесь на форуме есть такие которые думали... Но предвидеть надо было всякое если решили связаться с жуликами...

да я и не заморачивался, просто улыбают те тексты которые шлют, почему нельзя придумать что то позаморочение, не первый год то в деле)
А у них всё банально, но оно работает и им достаточно...))

Кстати как они все вычисляют что я с кем то говорю по тел , так молчат только начинаю звонить подключаются они

Доведіть ,що ви не ухиляєтесь від сплати боргу в MYCREDIT !Сплатіть заборгованість , або внесіть частину боргу сьогодні!
Ви проігнорували вимоги Компанії щодо сплати боргу. Наші юристи вже готують лист-претензію за адресою реєстрації та місця роботи. Для уникнення наслідків внесіть сьогодні прострочені платежі у розмірі 6484,26 грн. ##SUPPORT_FHONE##
( От moneyveo )
???

Сьогодні протягом 2-х годин останній термін сплати боргу 11451,44 грн. в ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" (ТМ "МyCredit"). Ви свідомо не виходили на зв'язок. ТОВ "Дельта М Груп." найближчим часом буде ініційовано звернення до Вас для погодження особистої зустрічі. 0800210005 або [email protected]
И это тело 5к. Пролонгаций на 10. Ещё и 11к заплати. Ага, щас. Жду встречи .и ещё. Как они через меня со мной договорятся о встрече?
ого, навіть смс шлють... бо в мене майки передали в КБС і ті 2 смс і 2 дзвінки за весь час...
Зато виховані, а не "ми завтра в 8 вечора їдемо, готуй жoпy"

Они весёлые ребята. С прибабахом. Если нашли кого-то, будут звонить. У меня они нашли всех, работу, соседей, родителей. Соседка всю мою биографию рассказала, вплоть до того, во сколько выхожу на работу. Они ей рекомендовали платить за меня, ведь она поручитель ?
Ох черт, они тоже дозвонились до моей соседки, она им тоже всю биографию рассказала, ужас)) а вообще таких угроз в свою сторону я ещё не слышала в своей жизни ?

Останнє редагування:
**** ***** до вас планується виїзд нашої виїздної групи 25.12. Оплатіть 14065 або очікуйте.
А-Банк.

Доброго дня, **********.Мене звуть Євген Васильович ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія Credit Kasa. Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п 3.1. Прострочення становить 17 611.50 грн. Ви зобов'язані внести оплату за кредитом сьогодні до 19:00 години . Через прострочку компанія має право звернутись до приватного нотаріусу для отримання виконавчого напису, для цього нам достатньо передати документи про отримання займу та факт перерахування коштів на рахунок клієнта. Після вчинення виконавчого напису нотаріуса, ми можемо передавати вашу угоду у списки на продаж до Факторингової Компанії, їхні методи стягнення заборгованості відрізняються від наших, та ми не несемо відповідальності за них. Ви будете вирішувати проблему лояльно з нами, чи все ж таки приймете рішення надалі ухилятися від сплати, та чекати примусового стягнення?! У разі відсутності відповіді на смс, відмова буде автоматично зафіксована і процес зрушиться з місця! Закриття буде сьогодні?

Доброго дня, **********.Мене звуть Євген Васильович ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія Credit Kasa. Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п 3.1. Прострочення становить 17 611.50 грн. Ви зобов'язані внести оплату за кредитом сьогодні до 19:00 години . Через прострочку компанія має право звернутись до приватного нотаріусу для отримання виконавчого напису, для цього нам достатньо передати документи про отримання займу та факт перерахування коштів на рахунок клієнта. Після вчинення виконавчого напису нотаріуса, ми можемо передавати вашу угоду у списки на продаж до Факторингової Компанії, їхні методи стягнення заборгованості відрізняються від наших, та ми не несемо відповідальності за них. Ви будете вирішувати проблему лояльно з нами, чи все ж таки приймете рішення надалі ухилятися від сплати, та чекати примусового стягнення?! У разі відсутності відповіді на смс, відмова буде автоматично зафіксована і процес зрушиться з місця! Закриття буде сьогодні?
Это что всё текст смс???????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі