Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну и моя любимая Кредит Каса

П Ю., Вам направлена досудова вимога по ККаса. СВС 0635423011

можливий правовий аналіз на факт шахрайства по ККаса. 0661208710

Санкції за шахрайство-ст190 ККУ! Оплатіть в КК до СВС 0661208710

Ваші докум.можуть бути передані в поліцію для відкриття КП. 0730316553

П Ю., СВС планує збір інформації про Ваш фін.стан! 0661208710

Увага! Вам направлена Досудова Вимога по боргу в ККаса! СВС 0730316553

И вишенька ? на торте
По боргу ККаса діє акція!Деталі: Leadteh - Viber: Вигіднобот або 0730316553

Не кнутом, так пряником ?
И шо такое СВС ?

калососы со службы выконання стягнення
эту хрень конечно можно в нбу отправить на предмет соответствия 25й статье..
Служба виконання стягнення ??????????
Писала в НБУ получила вот такой вот ответ

За результатами викладених Вами фактів, щодо порушення Товариствами законодавства при взаємодії зі споживачами фінансових послуг, повідомляємо, що керуючись встановленими законодавством принципами, якими повинен керуватися Національний банк при здійснені нагляду за діяльністю на ринках
фінансових послуг, при підтверджені фактів, викладених у Вашій скарзі, до Товариств будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Ниче не поменялось ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Я особо и не надеялась

Наша госпожа, 100% CASH BACK - просте та дієве рішення! Платиш 1000 грн., а зараховуємо на погашення кредиту 2000 грн. Встигни закрити чи суттєво зменшити суму боргу. TOV_DGFinance

??? я даже не знаю кто им продал, пишут бред по типу в прокуратуру, приедут и бла бла. А теперь кеш бек какой-то впаривают) бегу, оплачивать ?

А шо по акции, если не секрет? А то эти друзяшки у меня в просрочке почти полтора месяца и молчат крысята?
Не говорят)
Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї
......,,, В.В.Ваш договір передано співробітникам виїздної групи.
Рівно рік тому Ви зареєструвалися у сервісі MyCredit. Ми обожнюємо дарувати подарунки і підготували для Вас промокод на знижку 60%.

Команда MyCredit вітає Вас з роком співпраці! Дякуємо, що обрали нас!

Переходьте в Особистий кабінет, щоб отримати промокод на знижку.??‍♂️Надо брать

Останнє редагування:
И вам спасибо?
Відповісти

Врегулювання простроченої заборгованості перед CreditBox
CreditBox
12 грудня 2021, 09:01:51
Цей лист адаптовано під ваш екран.
Показати оригін
044 247 67 27

###, інформуємо Вас, що у разі несплати боргу в сумі 2305.00 до 17.12.2021 року ТОВ "ФК "Н.А.ГРУП" (сервіс кредитування CreditBox) буде подано до суду позовну заяву та відкрито виконавче провадження. В результаті виконавцями Державної виконавчої служби або приватними виконавцями буде здійснено:
- виїзд виконавців за адресою Вашого проживання ### кв. ### з метою опису та подальшого арешту Вашого майна;
- арешт та списання коштів з діючих банківських рахунків;
- примусове стягення коштів із зарботіної плати, пенсії та інших доходів.
У Вас лишається 5 днів для добровільного врегулювати питання погашення кредиту!

Дякуємо, що Ви з нами!
Ваш CreditBox​

Останнє редагування:
И вам спасибо?
Відповісти

Врегулювання простроченої заборгованості перед CreditBox
CreditBox
12 грудня 2021, 09:01:51
Цей лист адаптовано під ваш екран.
Показати оригінал.

###, інформуємо Вас, що у разі несплати боргу в сумі 2305.00 до 17.12.2021 року ТОВ "ФК "Н.А.ГРУП" (сервіс кредитування CreditBox) буде подано до суду позовну заяву та відкрито виконавче провадження. В результаті виконавцями Державної виконавчої служби або приватними виконавцями буде здійснено:
- виїзд виконавців за адресою Вашого проживання ### кв. ### з метою опису та подальшого арешту Вашого майна;
- арешт та списання коштів з діючих банківських рахунків;
- примусове стягення коштів із зарботіної плати, пенсії та інших доходів.
У Вас лишається 5 днів для добровільного врегулювати питання погашення кредиту!

Дякуємо, що Ви з нами!
Ваш CreditBox​
Долбо@бы??‍♂️
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 17.11.2021 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393

Останнє редагування:
Интересно,каким голубем они мне письмо отправили? Таким же обдолбанным, как и они?
Yurydychnym viddilom initsiiovana PRETENZIINO-POZOVNA robota. Terminovo Pidtverdit, shcho Vy otrymaly lyst-pretenziiu na e-mail po telefony 0442245981

Досудовий відділ Альфа-Банку розпочинає процес примусового стягнення боргу. І ще з Привата пришло
Ваша загальна заборгованість по карті ГОЛД УНІВЕРСАЛЬНА ПРИВАТБАНКУ складає 29 521.98 грн., із них просрочені платежі за попередні місяці та платіж за грудень 2021р. складають 5530.00 грн. при 61 просрочених днях.
БАНКОМ ВІДКРИТО ДОСУДОВЕ ВПРОВАДЖЕННЯ. Пропонуємо погасити заборгованість на досудовій стадії. Термін погашення заборгованості не пізніше 25.12.2021р. У випадку несплати боргу в указаний термін, справа буде передана до суду. Досудову вимогу щодо заборгованості додаємо. Надіємось на порозуміння. З повагою ДЕПАРТАМЕНТ БЕЗПЕКИ КРЕДИТНИХ ОПЕРАЦІЙ Підкажіть це що за 60 днів вже в суд подадуть??? Я просто ні з МФО ні з банками взагалі не спілкуюся в режимі сніжинка!!! Платити всеодно немає чим??

Vero Cash:
"Vam skoro nadiide viklik do slidchogo! Ne zabud`te z soboyu pasport! 0987956207 Sofiya(vaiber)"
уууу....побежала его искать!
Ели ели прочла, чего они накалякали.

Добрий день. Я тут новенька. В мене невелика просрочка ще, але дзвонять всім. Я спочатку ішла з ними на контакт але зрозуміла що від цього немає ніякої користі. Люди не чують. Ось сьогодні прийшло таке смс. Чи можливо таке? І що далі чекати?
Screenshot_2021-12-09-11-59-35-869_com.android.mms.jpg
Добрий вечір. Просрочка в сслоун. На дзвінки не відповідаю від невідомих. Смс рідко надсилають. Шось може мутять вже?

Добрий день. Я тут новенька. В мене невелика просрочка ще, але дзвонять всім. Я спочатку ішла з ними на контакт але зрозуміла що від цього немає ніякої користі. Люди не чують. Ось сьогодні прийшло таке смс. Чи можливо таке? І що далі чекати?
Бегом в другие конторы и забирать все деньги пока дают. 1/5/10 мфо разницы не имеет, заебывают одинаково

Доброго дня мені сьогодні ЕАПБ прислав смс що така то громадянина розшукується.Но я ніде не пропадала.Може мене поліція шукати бо я боюся за дітей.

Интересно,каким голубем они мне письмо отправили? Таким же обдолбанным, как и они?
Yurydychnym viddilom initsiiovana PRETENZIINO-POZOVNA robota. Terminovo Pidtverdit, shcho Vy otrymaly lyst-pretenziiu na e-mail po telefony 0442245981
Мне сегодня от динеро точно такое же пришло. Зашла для интереса провереть имейл, там ничего.

Доброго дня мені сьогодні ЕАПБ прислав смс що така то громадянина розшукується.Но я ніде не пропадала.Може мене поліція шукати бо я боюся за дітей.
Никто вас не разыскивает, обычная пугалка. И за детей бояться нечего. Полиция к нашим кредитам вообще не причем, забудьте.

Вы смотрели или играли может в Мортал Комбат? Вот там есть герой Саб-Зиро (ниже нуля). Так вот к чему веду: их близость их действий можно тоже назвать "ниже нуля"

Два года с "хвостиком" просрочка у них. Не вижу и не слышу о них
А мне на вайбер сегодня прислал такой Олег Анатольевич, что их кантора может обратиться к нотариусу за "виконавчим написом" .../и далее... я там полностью не раскрыла, чтобы пока не высветилось, что мною прочитано./
Это типа мне всё, кранты, сушить сухари и т.д.?
Кто знает, подскажите?
Тело 15к, уже набежало процентов 38510/ в общей сложности 54510 грн.
Может они реально зашевелились? Тем более скоро НГ, что-то же надо себе отгребсти, кусок хорошенький...

Вкладення

• S11214-133247(1).webp
    S11214-133247(1).webp
    27.4 Кб · Перегляди: 33
А мне на вайбер сегодня прислал такой Олег Анатольевич, что их кантора может обратиться к нотариусу за "виконавчим написом" .../и далее... я там полностью не раскрыла, чтобы пока не высветилось, что мною прочитано./
Это типа мне всё, кранты, сушить сухари и т.д.?
Кто знает, подскажите?
Тело 15к, уже набежало процентов 38510/ в общей сложности 54510 грн.
Может они реально зашевелились? Тем более скоро НГ, что-то же надо себе отгребсти, кусок хорошенький...
Обычная пугалка. Заблокируйте и не читайте идиотские сообщения

Вот что мне сегодня прислали)) пока будем ждать что дальше))
сегодня прислали моим родственникам смс, с ФИО, суммой долга и т.д, просрочка была только неделю. Причем прислали тем родственникам телефонов которых у меня даже нет

Обычная пугалка. Заблокируйте и не читайте идиотские сообщения
Спасибо!

А это они так постоянно пугают, мол напугали и тут бац, все всё выплатили?!
Но всё же, бывает что блокируют или ещё что?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі