Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
****доброго дня. До Вас звертається служба безпеки компанії Кешбері, терміново сьогодні закривайте свою заборгованість у розмірі: грн. Якщо оплата не поступає, сума буде збільшуватись, ми будемо інформувати усіх Ваших рідних і знайомих про те що Ви боржник і потребуєте фінансову допомогу. Зупиніть інформаційну роботу та терміново сплатіть кредит. Оплата сьогодні поступає? Тел. для зв'язку: 0995480467 Гончаренко Дмитро

У нас з Вами вийде домовитись чи нi?
СонЯя, пошли его нахрен?

Я сдерживаюсь)Я его послала в Спам?Но такое сексуальное смс?
Да ладно, Сонечка, врядли он вообще что-то слышал о cekce при своей то нелёгкой работе. Хотя может его сношают все кому не лень...??

Сегодня первый день, как официально трудоустроенна. И на вайбер пришло такое сообщение.

в особистому кабінеті CreditUP, ви ознайомлени з заборгованістю та не виконаню умов договору, ми активували процес стягнення заборгованості шляхом виконавчого напису нотаіуса на користь ТОВ Веллфін (CreditUP).
Після 04.10.2021 буде заблокован доступ до особистого кабінету CreditUP, а на протязі 15 днів, а саме 20.10.2021 буде поданий виконавчий напис натаріуса, приватному виконавцю .
Суму боргу, а також всі витрати за виконавчим написом нотаріуса, ви можете ознайомитись в додатку ДІЯ розділ - Послуги переходимо до - Виконавчі провадженя після 20.10.2021.

Совпадение? Или просто пугают?
Хрень это все) мне такое тоже присылали, с такими же ошибками))) и типа срок уже прошел, но никакого ИП нет, кабинет никто не блокировал, так что это все хрень и разводняк на лошка)

Ваші докум.можуть бути передані в поліцію для відкриття КП. 0730316553
Slyzhba VS

Справу **"* передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте: https:/
Почему мне кажетсЯ,что это вполне реально?!Вроде,как рано,но уже фиксируются ИНН на ранних сроках от 2мес и даже 1.5...Сегодня ровно месяц по ним..Милоан.
Что скажите ,товарищи -Аферисты?)

Справу **"* передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте: https:/
Почему мне кажетсЯ,что это вполне реально?!Вроде,как рано,но уже фиксируются ИНН на ранних сроках от 2мес и даже 1.5...Сегодня ровно месяц по ним..Милоан.
Что скажите ,товарищи -Аферисты?)
Пургу гонят. Просто теперь решили сразу с козырей идти, мол платите или надпись. Ну пусть лепят, себе на лоб?

"TOV DG : піб, знаєте що змінилось у Вашому житті з того моменту, коли Ви оформлювали кредит? Тоді у вас не було тільки грошей, а зараз ні грошей, ні сміливості відповідати за свої дії! т:"
По перше, тішить, що звертаються з Великої літери, по друге у них хрінові екстрасенси.))) Тоді в мене не було грошей, а зараз потрохи появляються. Тоді в мене не було сміливості припинити боятись , тепер готовий слати цих мудазвонів у довгі піші прогулянки)))) Але захід на емоційне мені зайшов))) походу образились))

"TOV DG : піб, знаєте що змінилось у Вашому житті з того моменту, коли Ви оформлювали кредит? Тоді у вас не було тільки грошей, а зараз ні грошей, ні сміливості відповідати за свої дії! т:"
По перше, тішить, що звертаються з Великої літери, по друге у них хрінові екстрасенси.))) Тоді в мене не було грошей, а зараз потрохи появляються. Тоді в мене не було сміливості припинити боятись , тепер готовий слати цих мудазвонів у довгі піші прогулянки)))) Але захід на емоційне мені зайшов))) походу образились))
Нифига себе!

А ТОВ ДГ, это что, Общество Дегениратов?

**, Ви порушуєте умови кредитного договору № 4069206 та не виконуєте взяті на себе зобов'язання.
ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА» (Кредит Плюс) вимагає сплатити заборгованість протягом доби. Сума для погашення 20920.00 грн.
У разі невиконання цієї вимоги Ми звернемося до компетентних органів та установ для стягнення Вашої заборгованості в примусовому порядку.
Так, відповідно до ст.87 Закону України "Про нотаріат" для стягнення грошових сум або витребування від боржника майна нотаріуси вчиняють виконавчі написи на документах, що встановлюють заборгованість.
У разі подальшого ухилення від повернення заборгованості та у разі примусового виконання рішення може бути накладено арешт на грошові кошти, що наявні на відкритих рахунках, а також на гроші на рахунках, що будуть відкриті після винесення постанови про арешт коштів в рамках виконавчого провадження.
Нагадуємо, що після відкриття виконавчого провадження боржника вносять до єдиного реєстру боржників України та сума заборгованості збільшується оскільки витрати по примусовому стягненню заборгованості покладаються на боржника.
Сегодня пыталась договориться про тело,но у нас такого нет в договоре.
Подскажите пожалуйста какие статьи можно к ним применить не считая той что они написали
У Вас сколько просрочка?
На ранних этапах с ними не получится договориться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі