Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Що це за стаття? Це лякають?
Это ж пугалки. Мне они 5 месяцев подобное писали (только мне одному, кстати), потом продали Сіроко Фінанс. сейчас переодически Сироко шлют смс.

Мне тоже такое было:)

Добрый день, скажите, пожалуйста, как часто алекс кредит пакостит смс и сообщениями в вайбер окружающим? с начала просрочки(а это больше чем 4 месяца) их было не слышно и не видно, а тут и мне смс прислали и маме в вайбер

Это они продадут Дельта м?

Вкладення

• Screenshot_20210414-145531_Messages.webp
    Screenshot_20210414-145531_Messages.webp
    36.4 Кб · Перегляди: 130
Отдают на прозвон, либо им, либо кредит экспресс) Ничего нового не будет, звонки, смски, письма)

ООО, я то думаю що мені це дельта дзвонить.

Мені таке смс прийшла, це означає що продали колекторам?

Вкладення

• Screenshot_20210414_192317.webp
    Screenshot_20210414_192317.webp
    28.7 Кб · Перегляди: 121
Тоже отдали или продали дельте м, но не общаюсь с ними. Так как они не хотят идти на уступки ждут своей очереди с конца первые?

Вот такое пртлетело скгодня: ФИО..Виїзд погоджено.Проведено попереднє опитування родичів і сусідів на предмет платоспроможності.Матеріали додані до справи.
Вот такое еще прилетело : .Інформація підтвердилася!Ви заволоділи коштами з метою неповернення!Це дуже негативно вплине на подальші події,будуть прийняті міри з метою вирішення цієї проблеми!Через 2 години перевірка вашого рахунку!

Останнє редагування:
Кому найшвидше робили виконавчий напис? Продаю нерухомість і боюсь що не втигну бо внесуть в реєстр боржників.

Вкладення

• Screenshot_20210415-195558.webp
    Screenshot_20210415-195558.webp
    131 Кб · Перегляди: 221
Ви маєте достатньо часу, щоб прочитати про них на форумі...

Кому найшвидше робили виконавчий напис? Продаю нерухомість і боюсь що не втигну бо внесуть в реєстр боржників.
Успокойтесь и не нужно продавать квартиру. В прошлых ваших темах вам написали, что продажа квартиры требует немало средств и долги вы этой разницей не закроете.

Хочу з родичами розрахуватися, кредити вже як вийде, якщо тіло будуть пропонувати.
Успокойтесь и не нужно продавать квартиру. В прошлых ваших темах вам написали, что продажа квартиры требует немало средств и долги вы этой разницей не закроете.
Я все розраховую і податки, нотаріуса і купівлю кв. Зрозумійте, в мене фінансові перспективи дуже х..., з родичами я до смерті без продажу не розрах., тому і питаю: менше 2х місяців простр. комусь робили вик. напис? Я вже і спокійний і не панікую(після знайомства з цим форумом), але хочу щоб поділилися скільки в часу МІНІУМ(якщо всеж таки зроблять).

Останнє редагування:
Хочу з родичами розрахуватися, кредити вже як вийде, якщо тіло будуть пропонувати.

Я все розраховую і податки, нотаріуса і купівлю кв. Зрозумійте, в мене фінансові перспективи дуже х..., з родичами я до смерті без продажу не розрах., тому і питаю: менше 2х місяців простр. комусь робили вик. напис? Я вже і спокійний і не панікую(після знайомства з цим форумом), але хочу щоб поділилися скільки в часу МІНІУМ(якщо всеж таки зроблять).
Минимум, надписи делают от полугода. А много должны родственникам, если не секрет?

Что за контора?восновном надпись делают когда просрочка не менее чем месяцев8,мне первую сделали вообще 1,5год,спустя,и вы правда думаете что из-за долга в пару тысяч стоит продавать недвижимость? дальше,ну допустим сделали надпись,причем тут недвижимость,если вы работаете офици,будут снимать 20%зп,и блок счетов тоже не.всегла происходит

Родичі,це,хто?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі