Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
финфорс решил сегодня смс закидать, новое-тов финфорс подает запрос в бки с целью передачи информации правоохр органам о ваших долгах.Если вы думаете, что имеете право мошенническим методом получать денежные средства с целью из невозврата, то Вы ошибаетесь..... Срочно рассчитайтесь, тел ,
вот денек, одни благие вести:pravila:

Сегодня финфорс прислал смс, что договор по компании мистеркеш передали в исполн службу согласно ст 89 о нотариате , а копии документов на арест счетов и имущества, направили заказным письмом по месту регистрации
Вопрос, реально это или очередная смс?
???

Добрый день всем пришло такое смс от ЕАПБ
, ко подскажет стоит ли выходить на связь , я от них телефон вообще не беру , уже 8 месяцев , или привлекают внимание
------------за Вашим Дог. №172000 діє пропозиція по списанню боргу! Встигніть подати заявку вже сьогодні! т:0684998597

Доброе утро!!!! Подскажите пожалуйста пришло сообщение,кто ето такие и что от них ожидать

Вкладення

• Screenshot_2021-04-08-09-25-09-414_com.android.mms.webp
    Screenshot_2021-04-08-09-25-09-414_com.android.mms.webp
    37.4 Кб · Перегляди: 97
Marysa, Кредит Экспресс

Охохо

Вкладення

• IMG_20210408_120954_358.webp
    IMG_20210408_120954_358.webp
    24.2 Кб · Перегляди: 97
Кому приходило таке смс повідомлення і чи варто вірити. Ще таких пропозицій ніхто не пропонував,а можливо таким чином хочуть витягнути на зв'язок.

Вкладення

• IMG_20210408_181127.webp
    IMG_20210408_181127.webp
    56.8 Кб · Перегляди: 166
Аум?! Им это зачем? Не гадайте. Затем, чтобы Вас на контакт вытянуть

Кому приходило таке смс повідомлення і чи варто вірити. Ще таких пропозицій ніхто не пропонував,а можливо таким чином хочуть витягнути на зв'язок.
Аукцион невиданной щедрости.
Какие хорошие кредиторы : хотят помочь, подарки дарят .... милашки ипи его за ногу

Сколько раз говорилось не переходить по ссылкам из смс...
Если Вы хотите закрыть со списанием, то звоните им, предлагайте свои условия, договаривайтесь, получайте гарантийку и оплачивайте по ней, получите справку о закрытии. Зачем читать смс, а потом раздумывать над их смыслом?!

Сколько раз говорилось не переходить по ссылкам из смс...
Если Вы хотите закрыть со списанием, то звоните им, предлагайте свои условия, договаривайтесь, получайте гарантийку и оплачивайте по ней, получите справку о закрытии. Зачем читать смс, а потом раздумывать над их смыслом?!
Легко говорити тим хто більше року в прострочці,має великий досвід і максимум два-три МФО,а коли 20,три місяці прострочки,всі жмуть по своєму і не бачиш виходу бо нема чим платити,то звичайно,що цікавить це дійсність чи черговий обман. Нічого кримінального не сталося,краще лишній раз запитати чим вийти з режиму ***** на контакт і потім не знати що робити. Для цього і є форум.

Легко говорити тим хто більше року в прострочці,має великий досвід і максимум два-три МФО,а коли 20,три місяці прострочки,всі жмуть по своєму і не бачиш виходу бо нема чим платити,то звичайно,що цікавить це дійсність чи черговий обман. Нічого кримінального не сталося,краще лишній раз запитати чим вийти з режиму ***** на контакт і потім не знати що робити. Для цього і є форум.
Дякую, що розповіли мені для чого є форум))
У мене не 2-3 мфо, а 30+ і банки і я не говорила, що сталось щось кримінальне...))
Спокою і успіхів Вам ?

Аукцион невиданной щедрости.
Какие хорошие кредиторы : хотят помочь, подарки дарят .... милашки ипи его за ногу
Я так і подумала,що щось не так як пишуть,тому і поцікавилася чи таке реально. І в маршрутному листі в них три рази була,двічі називали вулицю де вони зараз знаходяться,що через 10 хв.будуть в моєму під'їзді,а тут на тобі,100% списання. Нехай списують і закривають,я перечити не буду))))))))

Дякую, що розповіли мені для чого є форум))
У мене не 2-3 мфо, а 30+ і банки і я не говорила, що сталось щось кримінальне...))
Спокою і успіхів Вам ?
Оффтоп
Пазл склався )) Коли ти почала писати українською, я нарешті допетрив кого з модераторів ти мені нагадуєш :spiteful:

Оффтоп
Окреме прохання - не банити за пост :mosking::mosking::mosking: я не "обсуждаю действия модераторов" ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі