Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Понты у них такиеВ связи с тем что я не плачу кредит они будут вынуждены обратиться в СМИ. Интересно как это будет выглядеть??
Не боись это калосоская пугалкапривет вот такое мне пришло сегодня, кому то было такое? и на сколько это серйозно?
Меня тоже в розыск подают. д*билы что ли ? Я ни от кого не прячусь данные все есть, а то что не беру трубу. .. Так зае###Али своими звонками. Конструктива никагого ,а слушать их бред устала .Не боись это калосоская пугалка

Ну бл.. д*билы просто!Розшукується #### у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
Сегодня меня у меня на электронке ищут![]()
Извините за мой русский. Цензурным языком уже нк разговаривается)).Ну бл.. д*билы просто!
Мені, но це був десь другий місяць прострочки, та й всім напевно приходило, звичайна страшилкаКому нибудь такое приходило от манивео?
Понял,спасибо,значит будем ждать новых сочинений.Мені, но це був десь другий місяць прострочки, та й всім напевно приходило, звичайна страшилка
Претензійно позовний відділ...Понял,спасибо,значит будем ждать новых сочинений.
Мені цікаво що вони курять,коли придумують назви відділів своїх..
Незнаю,незнаю,может нужно с ними пообщаться и спросить чо они курят?и самому попробовать да новых законов и отделений попридумывать.Претензійно позовний відділ...Мені цікаво що вони курять,коли придумують назви відділів своїх..
![]()