Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне ка фактор уже финансово помогать решили.))) аж смешно))
IMG_20190420_152721_956.webp

Lyuba, даже в издании "Сегодня". Вы будете популярны:)
Помню такие смски от Оптима Факторинг) Они выдумщики еще те, конечно)

Не боись это калосоская пугалка
Меня тоже в розыск подают. д*билы что ли ? Я ни от кого не прячусь данные все есть, а то что не беру трубу. .. Так зае###Али своими звонками. Конструктива никагого ,а слушать их бред устала .

Розшукується #### у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.

Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,

просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.

+38 044 333 51 43

Сегодня меня у меня на электронке ищут:ahaha:

Розшукується #### у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.

Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,

просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.

+38 044 333 51 43

Сегодня меня у меня на электронке ищут:ahaha:
Ну бл.. д*билы просто!

Ну бл.. д*билы просто!
Извините за мой русский. Цензурным языком уже нк разговаривается)).

Сегодня с быстрозайма пришло что будут подавать оф.запрос на налоговую для проверки меня и начальника

Ольга1993, напишите им пусть подадут официальный запрос на наличие у них мозгов))

Ольга1993, аналогічне прийшло і на емейл страшилка. Так я в кіберполіцію написала і прикріпила всі іх мемуари. Хоча представник казав, що вони таким не займаються))

Кому то приходило от альфа ?

До процесу стягнення з Вас БОРГУ залучено Групу оперативної роботи (для візиту додому і до роботодавця). 0800500286

Кому нибудь такое приходило от манивео?

Вкладення

• IMG_20190421_143224.webp
    IMG_20190421_143224.webp
    111.4 Кб · Перегляди: 143
Претензійно позовний відділ...:russian_roulette: Мені цікаво що вони курять,коли придумують назви відділів своїх..:facepalm:
Незнаю,незнаю,может нужно с ними пообщаться и спросить чо они курят?и самому попробовать да новых законов и отделений попридумывать.

Алина готовит ко мне и на работу выездную группу, прям просто ужас. Какой же я злостный мошенник

Вкладення

• Screenshot_20190418-163458.webp
    Screenshot_20190418-163458.webp
    68.7 Кб · Перегляди: 131
Карамбулька, а до мене знов збираються в гості,бо перший раз не застали вдома))ну може з другої спрби вдасться)

Віка88, та вони взагалі не послідовні в своїх діях,недавно писали що 19.04.змушені продати борг,а тепер ще думають навідатись,ну щож ждьомс))

Tasia, от як можна ім щось платити без доказів? Іхнім словам віри не має))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі