Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ПІБ, 23.11 виїзд для з"ясування фін. стану СосКр 0661208710

Скільки я отримав цих смс і толку ніякого, кончений Укрколлект

Доброго дня ось таке сьогодні получила .Міністерство юстиції запроваджує систему автоматизованого арешту банківських рахунків боржників. Свій статус можете дізнатись за тел. 0800300316 або viber://add?number=380730030372
Здравствуйте.у меня нечего нет и тоже такое получила.что это за мфо ? И это правда или что это?как у вас обстоят дела?
Міністерство юстиції запроваджує систему автоматизованого арешту банківських рахунків боржників. Свій статус можете дізнатись за тел. 0800300316 або viber://add?number=380730030372. пришло с номера название терминово)
А что это за мфо? Тоже пришло ,но нечего у меня нет
Это типа пугают?

Никак) так же будут слать всякую фигню! Выездных групп у них нет никакихтолько сто в вайбер написали Некто Петро? Согласны списать 1700, оплатить 4600 при теле 2500. Спросила про оплату частями на максимально возможный срок, не захотел. Говорит ,что "частицами не можна". На этом все, без частин не можу я.?

Забудь о них)) Новый год скоро) шуба, Оливье и прочее столько бабок потянут) ну их этих ду@ачков))

ТОВ «ФК «КРЕДИТЛАЙФ» готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав. Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе наступних можливостей:
  • відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін..;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.

Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість!

Терміново сплатіть БОРГ: 8680.00 грн.

З повагою, КредитЛайф.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

05.02.2019 р.

ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав за кредитним договором № 0083-3698 від 29.10.2018 р. Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо він:

• ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судом - до виконання зобов'язань;
  • є відповідачем в цивільному судочинстві - до винесення ухвали у справі або набрання законної сили рішення суду.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе:

• відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін.;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.
Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість.
Ну,для них Египет и Турция - это предел мечтаний и самая яркая мечта. Они просто не знают как красива Швеция,Болгария,Ливан,Скандинавия...но я бы советовала начинать со Львова,Аскания Нова,Карпат....жаль мне чет этих ущербных мивиножоров...........

Я забываю ,пока родственники не позвонят. Оказалось,это страшнее,чем МФО?
Та ладно) скажешь мошенники вообще обнаглели) мне тоже за вас звонили,вы точно не брали ничего? :ahaha:I

Зы. Не знаю кто меня больше умиляет: талион которого реально в тот день мои ротвы некормленные ждали ,или евоши на которых заява лежит по всем правохранительным ? ?

Вкладення

• IMG_20201121_154608.webp
    IMG_20201121_154608.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 120
  • IMG_20201121_154146.webp
    IMG_20201121_154146.webp
    46.5 Кб · Перегляди: 99
  • IMG_20201121_154257.webp
    IMG_20201121_154257.webp
    39.8 Кб · Перегляди: 94
  • IMG_20201121_154409.webp
    IMG_20201121_154409.webp
    43.2 Кб · Перегляди: 98
  • IMG_20201121_154458.webp
    IMG_20201121_154458.webp
    58.1 Кб · Перегляди: 88
Здравствуйте.у меня нечего нет и тоже такое получила.что это за мфо ? И это правда или что это?как у вас обстоят дела?

А что это за мфо? Тоже пришло ,но нечего у меня нет
Это типа пугают?
Кридит ап ,ага пуганные уже

Забудь о них)) Новый год скоро) шуба, Оливье и прочее столько бабок потянут) ну их этих ду@ачков))
Я забываю ,пока родственники не позвонят. Оказалось,это страшнее,чем МФО
Та ладно) скажешь мошенники вообще обнаглели) мне тоже за вас звонили,вы точно не брали ничего? :ahaha:I
?

Доброго дня. Знаю сто раз питають одне і то саме але я переживаю. Подадуть в суд ті падлюки чи страшуть?

Вкладення

• 20201123_093118.webp
    20201123_093118.webp
    100.4 Кб · Перегляди: 247
Доброго дня. Знаю сто раз питають одне і то саме але я переживаю. Подадуть в суд ті падлюки чи страшуть?
В судах не замечены, но недавно начали клепать ИНН. В любом случае, предупреждать перед подлостями не будут, это не в их интересах. Пугалка, и мне такое приходило несколько раз.

Не показывайте свои данные, никуда эти гуманоиды не подают, тупые смс пугалки и куча звонков и все

Альона 00,
Удалите скрин. Номер договора светите....

На форуме сидят и сотрудники шараг! Могут по договору к примеру узнать как у Алёны фамилия) и использовать то что она пишет здесь,для того чтоб давить на нее.
комуто все равно,а кому-то нет :dntknw:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі