Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
мені тільки шо також прийшло!!!Прийшло сьогодні зранку наступне смс
мені тільки шо також прийшло!!!
аналогічно прийшло....Прийшло сьогодні зранку наступне смс
І що це означає?Прийшло сьогодні зранку наступне смс
?не звертайте уваги, вже 3 місяці подібне шлють. Намагаються хоч якось змусити людей платити.Сьогодні прийшло таке. Чого від них очікувати?
![]()
Моя версія до "до форуму" повелася б. Ну як мінімум пішла б уже тривога і почав шукати гроші на пролонгацію.Ой ну такий вже маразм пишуть. І нічого їх не зупиняє. В країні війна, люди без роботи, люди гинуть.. а вони зустрічаються з дільничним інспектором з приводу боргу))) ну навіть не смішно вже. Невже вони думають, що хтось на таке може повестися
Ну всьо, тюрмаСьогодні прийшло таке. Чого від них очікувати?
![]()
Вибачайте. Я новенька на цьому форумі. І ще не в курсі що і до чого.Texas, такие посты в тему об СМС, а не новую тему создавать.
Не будут они ни с кем встречаться. Вы слишком преувеличиваете их важность и значимость.
БоюсьНу всьо, тюрма
пустозвонство та не більше тогозаплановано реалізацію процесу примусово стягнення заброгованості Майкредит!!!Терміново домовтеся про оплату частинами!!! А то як?????? шо за процес????
Тоже самое пришло. Удалить и забытьзаплановано реалізацію процесу примусово стягнення заброгованості Майкредит!!!Терміново домовтеся про оплату частинами!!! А то як?????? шо за процес????
вони стягують з себе штани... далі ваша фантазіязаплановано реалізацію процесу примусово стягнення заброгованості Майкредит!!!Терміново домовтеся про оплату частинами!!! А то як?????? шо за процес????
Хто "вони" ?MoneyBoom сегодня прислали смс, в котором информируют, что сегодня состоится встреча с нашим участковым инспектором, по подозрению в мошенничестве) Нахожусь на оккупированной территории, вот интересно, они в данные вообще не смотрят перед отправкой таких смс или просто автоматом всем подряд рассылают. Вот сижу трушусь, что сейчас с участковым заявятся