Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Это искать себя там?
думаю, нет) Если кредит какой-то брали, вы по-любому есть в УКБИ или этом ПВБКИ, а то, что они там что-то сформували и отправят - так они постоянно что-то формируют и отправляют, лишь бы было про что в смсках писать

Спасибо большое

Вам направлено рекомендований лист по місцю реєстрації.Тел.для довідки:0993120928.Тел:0442231538

Вот такое вот пришло. Ждать сообщение про продажу каллам, или ИНН?

Всим привіт, я тут новенька, залізла в долгову яму.
У мене 8 МФО вже всі на просрочкі десь півтора місяця
Ось що пишуться кредит плюс
І ще інші пишуть ну то багато буде скріншотів.
Кому таке писали ? Чого від них чекати?
20AFDAB7-8116-4FAA-85C8-1446975E2D86.png

Останнє редагування модератором:
  • Подобається
Реакції: Lady
nastya4690, Кредит+ большие фантазеры. Любят присылать кучу макулатуры,уведомлений о приезде, санкциях, продаже работорговцам. Очень быстро предлагают оплатить только тело ( мне уже 3р предложили за 2-3мес) Я эти их письмена отправляла с жалобой в нбу, теперь только мне иногда робот звонит и смс с сумой и реквизитами приходят.

nastya4690, Кредит+ большие фантазеры. Любят присылать кучу макулатуры,уведомлений о приезде, санкциях, продаже работорговцам. Очень быстро предлагают оплатить только тело ( мне уже 3р предложили за 2-3мес) Я эти их письмена отправляла с жалобой в нбу, теперь только мне иногда робот звонит и смс с сумой и реквизитами приходят.
А як ви відправляли ці жалоби?
Блін це капец, де була моя голова коли я брала кредит(

Сплативши борг у сумі 59494,05 грн. Ви отримаєте моральне задоволення від позбавлення боргового тягаря! т:0934998597
???????

А як ви відправляли ці жалоби?
Блін це капец, де була моя голова коли я брала кредит(
Заказным письмом с укр почты.
Ну, это если « маєте час та натхнення»
Не реагируйте на все эти пугалки, перестаньте читать бредятину, разве что как развлекательное чтиво) Если включить режим снежинки они очень быстро меняют подход и выпрашивают хоть что-то. Без угроз и давления

Шановний(-а) Lady
Інформуємо Вас, що у разі непогашення Вашого боргу в сумі *****.** грн. до 26.11.2021 року представниками ТОВ "ФК "Н.А.ГРУП" буде здійснено візит 27.11.2021 з 9-20 до 19-40 год за адресою Вашого проживання для вирішення питання щодо огляду Вашого майна та можливості його подальшої реалізації після отримання відповідного рішення суду. Просимо перебувати вдома у вказаний час.

Дякуємо, що Ви з нами!
Ваш CreditBox.​

Вкладення

• 5C5F5E97-90A1-4C52-B4AF-2C18F3E4E17B.webp
    5C5F5E97-90A1-4C52-B4AF-2C18F3E4E17B.webp
    26.4 Кб · Перегляди: 87
Заказным письмом с укр почты.
Ну, это если « маєте час та натхнення»
Не реагируйте на все эти пугалки, перестаньте читать бредятину, разве что как развлекательное чтиво) Если включить режим снежинки они очень быстро меняют подход и выпрашивают хоть что-то. Без угроз и давления
Спасіба, як добре що я сюди зайшла, трохи успокоілась.
Хоть знаю , що я не одна в якої ці МФО
П І П ви порушуєте умови кредитного договору № ***** та не виконуєте взяті на себе зобов'язання.
ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА» (Кредит Плюс) вимагає сплатити заборгованість протягом доби. Сума для погашення 10918.30 грн.
У разі невиконання цієї вимоги Ми звернемося до компетентних органів та установ для стягнення Вашої заборгованості в примусовому порядку.
Так, відповідно до ст.87 Закону України "Про нотаріат" для стягнення грошових сум або витребування від боржника майна нотаріуси вчиняють виконавчі написи на документах, що встановлюють заборгованість.
У разі подальшого ухилення від повернення заборгованості та у разі примусового виконання рішення може бути накладено арешт на грошові кошти, що наявні на відкритих рахунках, а також на гроші на рахунках, що будуть відкриті після винесення постанови про арешт коштів в рамках виконавчого провадження.
Нагадуємо, що після відкриття виконавчого провадження боржника вносять до єдиного реєстру боржників України та сума заборгованості збільшується оскільки витрати по примусовому стягненню заборгованості покладаються на боржника.
Конт ном: 067_604_26_24

Осьо шо прислав кредит плюс, предложили закрить за 7300 до 18:00 скинули зразу гарантійний лист з сьогоднішньою датою, що робить грошей даже взять нема у кого, вліплять Виконавчий надпис?
Кому таке приходило ?
Просрочка 31 день
П І П ви порушуєте умови кредитного договору № ***** та не виконуєте взяті на себе зобов'язання.
ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА» (Кредит Плюс) вимагає сплатити заборгованість протягом доби. Сума для погашення 10918.30 грн.
У разі невиконання цієї вимоги Ми звернемося до компетентних органів та установ для стягнення Вашої заборгованості в примусовому порядку.
Так, відповідно до ст.87 Закону України "Про нотаріат" для стягнення грошових сум або витребування від боржника майна нотаріуси вчиняють виконавчі написи на документах, що встановлюють заборгованість.
У разі подальшого ухилення від повернення заборгованості та у разі примусового виконання рішення може бути накладено арешт на грошові кошти, що наявні на відкритих рахунках, а також на гроші на рахунках, що будуть відкриті після винесення постанови про арешт коштів в рамках виконавчого провадження.
Нагадуємо, що після відкриття виконавчого провадження боржника вносять до єдиного реєстру боржників України та сума заборгованості збільшується оскільки витрати по примусовому стягненню заборгованості покладаються на боржника.

Осьо шо прислав кредит плюс, предложили закрить за 7300 до 18:00 скинули зразу гарантійний лист з сьогоднішньою датою, що робить грошей даже взять нема у кого, вліплять Виконавчий надпис?
Кому таке приходило ?
Просрочка 31 ден

Кому таке приходило ?
Просрочка 31 день
Шось я незрозуміла, я сама собі написала, сорі я шось тут туплю
От кредит плюс
ПІП, ви порушуєте умови кредитного договору № **** та не виконуєте взяті на себе зобов'язання.
Потом написали через минуту шо можуть закрить за 7300 сьогодні до 18:00
Скинули зразу гарантійний
Що робити грошей нема зараз гасить?
Можуть відкрити виконавче провадження, що мені грозить якщо відкриють, і що робити якщо відкриють?
Дякую

Останнє редагування:
Всем привет.
Получила сообщение "Для ........... є цікава пропозиція врегулювання, період дії обмежений, просимо передати інформацію. Тел. 0800600770"
Вопрос, может ли это быть закрытие за тело или пытаются выманить из логова? :rolleyes: У кого-то были такие смс от них?

Всем привет.
Получила сообщение "Для ........... є цікава пропозиція врегулювання, період дії обмежений, просимо передати інформацію. Тел. 0800600770"
Вопрос, может ли это быть закрытие за тело или пытаются выманить из логова? :rolleyes: У кого-то были такие смс от них?
Какая просрочка?

Всем привет.
Я например всегда жду когда что-то конкретное напишут....

Честно, я уже не помню точно. По-моему месяца 1,5-2
Думаю, хотят вызвать Вас на контакт. Мне предложение закрыть за тело приходило письмом на эмейл, где-то через год-полтора просрочек. Может сейчас они стали более лояльные.

Может сейчас они стали более лояльные.
Пока проверять особо не хочется ) Подожду наверно конкретного предложения, если не влупят ИНН
Может перед НГ все-таки сжалятся :cray:

• Подобається
Реакції: Neo
Сегодня утром получила смс.
Они блокируют счета?

Вкладення

• Screenshot_2021-11-22-09-46-03.webp
    Screenshot_2021-11-22-09-46-03.webp
    11.5 Кб · Перегляди: 65
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі