Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так и есть, дожали. Понятно, что суда не было. Мне не было никаких писем, бумаг про исполнение и просрочка у них ну около 3-х месяцев.
Спасибо, за инфо! Будем знать, что ещё от этих ..... ожидать.

Всем привет.Кредит плюс кому-то ещё такое присылали??
Screenshot_2021-11-12-18-05-34-610_com.android.mms.jpg
Мені шле, написали що будуть їхати по місцю реєстрації
Ну і? Толку з того що пишуть.
Здравствуйте
От кредит 7

Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї

Хтось може пояснити ЩО це?
Ваші дані вже передано в ПАТ«ПВБКІ» (Перше всеукраїнське бюро кредитних історій). Для покращення кредитної історії - ОПЛАТІТЬ БОРГ! [email protected]
Спам

Шановна, Леди!
Ви не виконуєте умови кредитного договору *** та не підтримуєте зв’язок з кредитором. Змушені звернутися за допомогою до родичів та знайомих. Сума до сплати: 40896.26грн.

Почему-то у меня ассоциации, что они собрались эту сумму, своих фантазий, по своим родственникам и знакомым собрать. ?

Почему-то у меня ассоциации, что они собрались эту сумму, своих фантазий, по своим родственникам и знакомым собрать. ?
Пожелаем им удачи в этом, без сомнения, добром деле)))

А у меня впервые "проснулись" ребята из квики. Те самые, что подарили мне деньги без договора от слова совсем. Письмо:
Справжнім Kviku Global Ltd (БІН 190650012204) знаходиться за адресою: Coastal Building, Wickhams's Cay II, P.O. Box 2 221, Road Town, Tortola, British Virgin Islands, адреса електронної пошти: [email protected], далі іменоване - «Принципал», повідомляє Вас про те, що відповідно до Договору № , Принципал передав особі, уповноваженій на взаємодію, спрямовану на повернення простроченої заборгованості, ТОВАРИСТВО З ОБЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДЕЛЬТА М ЮКРЕЙН» (Реєстраційний номер - 40019394, місце знаходження / поштову адресу 01133, Україна, місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26, адреса електронної пошти: [email protected], номер контактного телефону +380800210005 інформацію за укладеним Вами Договором споживчої позики № від 19.06.2021 (далі - Договір) в розмірі 1595.57 грн, (сума заборгованості вказана станом на 18.11.2021 року), з якої: заборгованість по основному боргу 419.19 грн, заборгованість по відсоткам 273.25 грн, заборгованість за неустойкою 903.14 грн. Повідомляємо Вас про те, що з дати отримання Вами цього Повідомлення оплата Вашої заборгованості за Договором повинна бути проведена у встановлені Договором терміни. Для врегулювання питання про добровільне погашення простроченої заборгованості в досудовому порядку Вам необхідно терміново зв'язатися з фахівцем по телефону +380800210005. З повагою, Служба ПІДТРИМКИ Kviku (Kviku Global Ltd) www.kviku.com
Странные какие-то. Я о них и забыла уже. И сумма непонятная, какая-то с копейками (тело). Ну, черт с ними. Мне звонилкой больше, звонилкой меньше. Знала бы, что точно по этим звонят, я б трубочку даже сняла. Очень хочется посмотреть на договор. Бумажный, само собой. Ну, и так, чисто поглумиться. )))

От Майкредит:

"Шановна ***
Не втрачайте нашої довіри, її буде дуже важко відновити!
Ви можете сьогодні оформити пролонгацию кредиту, або сплатити його повністю, а назамість ми готові підвищити не тільки свій рівень довіри до вас , але й ліміт наступного кредиту!"

Они серьезно? Какой б**** наступний кредит???

Алекси прислали
Згідно ст.10 Закону "Про ВП" заходами примусового виконання рішень є звернення стягнення на зарплату, пенсію, заборона розпоряджатися та/або користуватися майном. и номера телефонов

Чего ожидать?

Алекси прислали
Згідно ст.10 Закону "Про ВП" заходами примусового виконання рішень є звернення стягнення на зарплату, пенсію, заборона розпоряджатися та/або користуватися майном. и номера телефонов

Чего ожидать?
Еще таких СМС. Пугалка. Когда они хотят что-то сделать, не предупреждают. Мониторьте себя в реестрах. И не обращайте внимание на дежурные глупости.

Спасибо, немного успокоили)))))

Спасибо, немного успокоили)))))
Раз уж вам не лениво читать смс-ки, могу дать совет. Не удаляйте их. Читайте в динамике. Очень, очень успокаивает. Особенно, когда в течение месяца раз в 2-3 дня читаешь о том, что "срочно до 20-00 закройте кредит, а то мы....." А потом ничего. И снова такая смс.
Еще веселее, когда пугалка, а потом нытье "у нас акция, позвоните, мы вам спишем проценты", потом снова пугалка и опять нытье. В общем, это так, они развлекаются, нас развлекают. Больше эти сообщения не стоят ничего.

Мне ни то, что не лениво их читать, они автоматом высвечиваются и я машинально их читаю :sarcastic:

Мне ни то, что не лениво их читать, они автоматом высвечиваются и я машинально их читаю :sarcastic:
У меня труколор их в спам отправляют. Вижу только тогда, когда вспоминаю о них. Удобно

Во, заглянула, посмеялась. соски насмешили:
Хочеш, щоб кредит був списаний та закритий. До 22.11., оплати 19 500,00 грн. замість 67 701,00 грн. та позбудься боргу назавжди.

Все бы хорошо, но там долг был что-то в районе 5000, если не ошибаюсь, нет таблички под рукой. В общем, хорошо считают. Красивое. Мне нравится.

У меня труколор почему-то пропускает некоторые
Объявилась моя подруга)))))
Заранее прошу прощения (знаю, что скрины лучше не крепить) но не знаю как ещё написать...
И от ответа ей, я тоже удержаться не смогла

Вкладення

• Screenshot_20211119-182355.webp
    Screenshot_20211119-182355.webp
    22.8 Кб · Перегляди: 116
Останнє редагування:
Это искать себя там?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі