Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ох, які же ж MicroCash грізні, навіть не чекала від них!
"*Люба наша-дорогенька* , так як Ви не платите позику, не пишете нам у відповідь, відмовляєтеся від оплати Вашого боргу, і Вам неважливо що будуть робити з Вашим кредитом і домовитися з Вами не вийшло, оскільки Ви уникаєте спілкування з співробітниками - ми вирішили вжити радикальні заходи по стягненню Вашого позики в примусовому порядку!
Компанія ТОВ "Фінтаргет"- Microcash завжди йде на поступки і пропонує списання, з розумінням ставитися до своїх клієнтів, але Ви проігнорували всі лояльні пропозиції, вимоги і домовленості!
У Вас є дійсно остання можливість вирішити цю ситуацію, що склалася!
Не втрачайте час сьогодні може бути передано Вашу справу! Вам неодноразово надсилали листи, смс, дзвонили, але Ви не вийшли на зв'язок!"

Тільки щось я не пригадаю жодної лояльної пропозиції від них (від інших були, так, і чому ті образились на мене, я розумію ?)), і домовленостей теж ніяких не було. Не вийшла я на зв"язок... А може я у комі? Може я фізично не взмозі вийти на зв"язок, в їх дерев"яні голови такі варіанти не приходять?

Кредитплюс озадачили
Вам направлено рекомендований лист по місцю реєстрації.Тел.для довідки:0633263494.Тел:0442231538

И что? Укрпочта меня и без них уведомит. Или они теперь еще на почте подрабатывают, оголодали совсем?

Кредитплюс озадачили
Вам направлено рекомендований лист по місцю реєстрації.Тел.для довідки:0633263494.Тел:0442231538

И что? Укрпочта меня и без них уведомит. Или они теперь еще на почте подрабатывают, оголодали совсем?
Это они страхуются, напоминают Вам письмо забрать. А то раптом Вы на почту вообще не ходите...А так они Вас проинформировал.

Так я и СМС могу не читать. В общем, смешные ребята)))))
Это их напоминание о себе, всеми доступными средствами, ну разве что ещё бы конфети с напоминанием распылили бы над вашим домом.

****.Оплата відсутня.Відмова виходити на зв'язок зафіксована.Ваші спроби сховатися від кредитора дають нам право притягнути Вас до цивільної відповідальності..
Кредит плюсу не ймется

Всем доброго дня. Вот пришло смс от Tengo, стоит чего-то опасаться?
По справі 103682566 готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса. Борг 53182.77 грн. Сплатити:

По справі 103682566 готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса. Борг 53182.77 грн. Сплатити:
Будет ещё много смс подобной текстовки... пожалуй всё.

Не те щоби боятись, навіть увагу звертати не варто.

****.Оплата відсутня.Відмова виходити на зв'язок зафіксована.Ваші спроби сховатися від кредитора дають нам право притягнути Вас до цивільної відповідальності..
Кредит плюсу не ймется
Даже не дочитала до конца, но по стилю смс уже уловил, что это плюсы. Ну и пусть себе беснуются...перебесятся скоро.

Чи справді можуть вліпить нотаріальний напис. 20 днів прострояка. Переживаю. Прислали смс.

Вкладення

• Screenshot_20211018_111812.webp
    Screenshot_20211018_111812.webp
    24.8 Кб · Перегляди: 50
Чи справді можуть вліпить нотаріальний напис. 20 днів прострояка. Переживаю. Прислали смс.
Автор, публикуйте смс текстом!!!! Пожалуйста!!! Это правило и его нарушать никак нельзя.
Что за шарага?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі