Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ігнорування кредитора призведе до негативних наслідків та перерахування % з 2 до 3. Як буде вирішене питання стосовно Вашого займу?Кредит Каса Любов Сергіївна якась дуже переймається на вайбер пише!!!
А зекредит лякає шо колекторів залучать!! шось вони дуже всі розкіпішувалися!!!
В мене до речі після скарги на зе кредит (я їм і на пошту і на гар лінію скаржилася) робот хоча б припинив дзвонити і кричати про колекторів
ігнорування кредитора призведе до негативних наслідків та перерахування % з 2 до 3. Як буде вирішене питання стосовно Вашого займу?Кредит Каса Любов Сергіївна якась дуже переймається на вайбер пише!!!
А зекредит лякає шо колекторів залучать!! шось вони дуже всі розкіпішувалися!!!
А кредит касса, там діагноз вже)

В мене до речі після скарги на зе кредит (я їм і на пошту і на гар лінію скаржилася) робот хоча б припинив дзвонити і кричати про колекторів

А кредит касса, там діагноз вже)
та я не спілкуюся з ними взагалі ( труколер у допомогу) !! просто смс читаю і повідомлення у вайбері!!!

та я не спілкуюся з ними взагалі ( труколер у допомогу) !! просто смс читаю і повідомлення у вайбері!!!
Аа, ну то теж вірно. В зе кредит там робот взагалі скажений)) перепонки лопаються

У Вас неоплачений БОРГ в компанії Microcash, затримка по оплаті 183 день. Ігнорування дзвінків та неоплачені мінімальні платежі вказують на відмову оплати кредиту!
Усі активний банківські картки будуть заблоковані, відкрити нові рахунки Ви не зможете,
Ваші персональні дані та інформація по неоплаченному боргу з'являться у всіх публічних реєстрах боржників!
Розмір боргу буде збільшено!
Буде відповідальність за шахрайство в кредитуванні!
Наполегливо рекомендуємо негайно зробити оплату по кредиту.
Якщо немає можливості повністю погасити заборгованість скористуйтеся лояльними умовими погашення такими як пролонгація (продовження кредиту до 30 днів) або реструктуризація (оплата частинами із зупиненням нарахування відсотків після першої оплати).
Терміново вирішіть питання по кредиту!
Юридичний відділ ТОВ "Фінтаргет"

У Вас неоплачений БОРГ в компанії Microcash, затримка по оплаті 183 день. Ігнорування дзвінків та неоплачені мінімальні платежі вказують на відмову оплати кредиту!
Усі активний банківські картки будуть заблоковані, відкрити нові рахунки Ви не зможете,
Ваші персональні дані та інформація по неоплаченному боргу з'являться у всіх публічних реєстрах боржників!
Розмір боргу буде збільшено!
Буде відповідальність за шахрайство в кредитуванні!
Наполегливо рекомендуємо негайно зробити оплату по кредиту.
Якщо немає можливості повністю погасити заборгованість скористуйтеся лояльними умовими погашення такими як пролонгація (продовження кредиту до 30 днів) або реструктуризація (оплата частинами із зупиненням нарахування відсотків після першої оплати).
Терміново вирішіть питання по кредиту!
Юридичний відділ ТОВ "Фінтаргет"
НЕГАЙНО погасіть борг компанії Microcash або вийдіть на зв'язок!! Інакше ми вимушені зафіксувати відмову від оплати та вважати ваші дії шахрайськими!

Тоже их творчество)

а ще кредит плюс пише у вайбер про оплату тіла!!!короче сьогодні занадто активні МФОшки!!!

Добрый день , я пару минут назад получила такое смс .
Что то я совсем не поняла

Вкладення

• photo_2022-07-13_12-54-18.webp
    photo_2022-07-13_12-54-18.webp
    16.6 Кб · Перегляди: 140
AnastasiyaA, что именно вам непонятно?)

В какую именно они могут передать компанию об не оплате и что за компания ?
Да это рассылка всем заёмщикам, у кого просрочки.
Никто не дает ни на какую оценку. Просто пугают, что передадут калам. Передадут - ну и пусть. Тогда никто ничего не получит)
ИНН сейчас сделать нельзя)

• Подобається
Реакції: Muse
Да это рассылка всем заёмщикам, у кого просрочки.
Никто не дает ни на какую оценку. Просто пугают, что передадут калам. Передадут - ну и пусть. Тогда никто ничего не получит)
ИНН сейчас сделать нельзя)
Ну понятно что пугают и все такое , но просто хотела понять сделают ли они так или нет.
А ИИН ? они пока действительно не могут сделать ? даже те нотариусы которые не имеют право ?
Просто сколько я в просрочках в этих МФО как то мне свами спокойно , но что то все равно пугает

AnastasiyaA, ИНН не делают сейчас. Как после войны будет - пока неизвестно.
хотела понять сделают ли они так или нет
"Так" это как?
Я д написал, что нет никакой оценки конторой конкретно вашего долга. Вот давайте представим: собрались представители 3х компаний, с которыми сотрудничает майкредит и начали оценивать Ваш долг, сидят такие, решают, кто сколько за него готов дать; полдня потратили, решили, что он никому не нужен.
Просто вдумайтесь в абсурдность ситуации.

AnastasiyaA, ИНН не делают сейчас. Как после войны будет - пока неизвестно.

"Так" это как?
Я д написал, что нет никакой оценки конторой конкретно вашего долга. Вот давайте представим: собрались представители 3х компаний, с которыми сотрудничает майкредит и начали оценивать Ваш долг, сидят такие, решают, кто сколько за него готов дать; полдня потратили, решили, что он никому не нужен.
Просто вдумайтесь в абсурдность ситуации.
Хотя да , вы правы

а ще кредит плюс пише у вайбер про оплату тіла!!!короче сьогодні занадто активні МФОшки!
а ще кредит плюс пише у вайбер про оплату тіла!!!короче сьогодні занадто активні МФОшки!!!
І пишуть і дзвонять кожні пів години, активізувались майже всі МФО, самі наполегливі Зекредит , Сісилони, кредит 7 , як би не труколор не блокував всіх хто не в контактах з'їхала б з глузду.

І пишуть і дзвонять кожні пів години, активізувались майже всі МФО, самі наполегливі Зекредит , Сісилони, кредит 7 , як би не труколор не блокував всіх хто не в контактах з'їхала б з глузду.
та які пів години кожні 10хв хтось з них звонить...

Напоминаю, тема об смс, а не о звонках

Брейн Капітал пише шо незабаром відновлять нарахування комісї по договору!!!

malva38, пускай. Пускай пишут. Пускай возобновляют)
Какая разница, каким способом они ничего не получат?))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі