Як заробити якшо не вмієш нічого

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 1K
В мене є можливість тільки онлайн підробітку, через певні причини.
Рекомендую посмотреть курсы, ссылку на которые я дал выше

Головне на бившу не попасти:)

Повірте, я і не проти навіть на якесь будівництво піти але немаю можливості.(Не засуджуйте, я в відчаї, бляха)
Я в себе і в мами дома сама робила проводку. Планую відкрити фірму, яка буде займатися ремонтами, але не можу знайти хлопів, які б хотіли працювати. На початку зп буде 1500 грн в день. Згідно бізнес-плану, через 3 місяці, коли будуть відгуки клієнтів, 40 тис в день. Але всі хочуть бути лише директорами. Сама працювати не можу, бо в мене 2 руки, а не 10.

Я в себе і в мами дома сама робила проводку. Планую відкрити фірму, яка буде займатися ремонтами, але не можу знайти хлопів, які б хотіли працювати. На початку зп буде 1500 грн в день. Згідно бізнес-плану, через 3 місяці, коли будуть відгуки клієнтів, 40 тис в день. Але всі хочуть бути лише директорами. Сама працювати не можу, бо в мене 2 руки, а не 10.
А чому всі категорично хочуть директорами?

Скільки в день? Навіть офіціантки по п"ятихатці в день нервово курять в сторонці...

Чи це може так завуальовано підбираєте собі подільників для пограбування інкасаторів... тоді звісно більш менш пристойні заробітки можливі.

Останнє редагування:
На арбитраже для скам-брокеров (быстрый способ заработать денег, если есть навыки).

А если ничего не умеешь, то нужно просто расслабиться и отдавать по мере возможности.
Тероризують
Головне на бившу не попасти:) так вони там ще й пишуть. Відстав я від життя:)
Хехе, я колись оголене фото одногрупниці побачила на одному сайті(звичайний сайт для спілкування). Доречі упізнала я їїза родимкою 😂😂😂😂

Беріть і жінок, повірте ми не гірші за чоловіків і теж хочемо заробляти.

Скільки в день? Навіть офіціантки по п"ятихатці в день нервово курять в сторонці...
Я знала, що спитаєш 😄
Покласти великоформатну плитку у ванній в хрущовці коштує 1к баксів. Робиться за день.При курсі 41.5 , заробіток до оподаткування 40к грн

.

Чи це може так завуальовано підбираєте собі подільників для пограбування інкасаторів... тоді звісно більш менш пристойні заробітки можливі.
Ще трохи терору колєкторів і я буду проситись туди на "роботу" 😂😂😂

Треба мати гарну фізичну підготовку і високий зріст. Де знайти жінок зростом 180+ см і змогою піднімати по 30 кг на витягнутих руках?

Треба мати гарну фізичну підготовку і високий зріст. Де знайти жінок зростом 180+ см і змогою піднімати по 30 кг на витягнутих рук
Ну я ж не казала що всі в бригаді мають бути жінками. Ну і робота там різна.

Вибачаюсь, здається я цим дописом трішки привідкрила ворота до пекла🥲.

В мене є можливість тільки онлайн підробітку, через певні причини.
Повірте, я і не проти навіть на якесь будівництво піти але немаю можливості.(Не засуджуйте, я в відчаї, бляха)
Тут в якісь темі писали про роботу онлайн на "брачках" - шлюбних агентствах. Навіть якийсь чоловік писав що переписується з іноземцями прикидаючись дівчиною.

Не знаю що Вам заважає змінити звичайну роботу, які обставини що підходить підробіток лише онлайн. З власного досвіду - один час підробляла в клінінговій фірмі, за прибирання після ремонту в новобудовах, генеральні прибирання насправді добре платять🙂

Останнє редагування:
Я знала, що спитаєш 😄
Покласти великоформатну плитку у ванній в хрущовці коштує 1к баксів. Робиться за день.При курсі 41.5 , заробіток до оподаткування 40к грн
Я не знаю,де мешкаєш.... та й війна трохи стоїть на заваді, але за озвученими розцінками, я без проблем підібрав би далеко не найгірших спеців- будівельників. І в одну морду якісно хлоп за 1 день у ванні плитку не положе, не затре шви,не прибере за собою робоче місце.... це як мінімум 2 дні. Тоді можливо,якщо стрельну уровнєм по стенках то буде гут.... а так, в поспіху то є халтура.

Як казав мій колишній начальник: "Хороший хлопець - це не професія".
Вчіться. Зараз можливостей - просто море та океан.

Як казав мій колишній начальник: "Хороший хлопець - це не професія".
Вчіться. Зараз можливостей - просто море та океан.
А мій казав..."пока я жив,вы обеспечены".... він був правий.... головняками забезпечити мастак ще той був. Часто його згадую.... вже не зателефонуєш йому.

Я не знаю,де мешкаєш.... та й війна трохи стоїть на заваді, але за озвученими розцінками, я без проблем підібрав би далеко не найгірших спеців- будівельників. І в одну морду якісно хлоп за 1 день у ванні плитку не положе, не затре шви,не прибере за собою робоче місце.... це як мінімум 2 дні. Тоді можливо,якщо стрельну уровнєм по стенках то буде гут.... а так, в поспіху то є халтура.
Вище вже написали, що прибиранням займається інша фірма - клінінгова або хазяєва. На моїй практиці, ніхто не прибирав за собою: "це не наша робота".

Тероризують

Хехе, я колись оголене фото одногрупниці побачила на одному сайті(звичайний сайт для спілкування). Доречі упізнала я їїза родимкою 😂😂😂😂

Я не знаю, я вот сейчас в просрочке. Есть мысли о том, как бы заработать денег, что можно сделать, но не сказал бы, что меня прям особо это напрягает. Какие-то звонки есть, какие-то смски есть, не более того. Я знаю, что отдам +- то, что взял. Это просто вопрос времени) Звонят там кому-то из родственников, знакомых? Да мне пофиг, честное слово. У меня их там три несчастных калеки. Я и сам их номеров не особо знаю. Они пусть ищут. В первый раз это было более всё кипишно. Сейчас какой-то дзен.

Треба мати гарну фізичну підготовку і високий зріст. Де знайти жінок зростом 180+ см і змогою піднімати по 30 кг на витягнутих руках?
Так бери з онліфансу, там дівчата руками вміють працювати:) і гвозді губами витягати:) то якраз платформа для рукоделіц.

Тероризують

У Вас, вроде, тел ~250 тысяч гривен.
Я так прикинул, если бы у меня столько было, то я бы смог где-то 18 тысяч в месяц направлять на долги, и заняло бы это около 14 месяцев. При том, что пришлось бы экономить. А если в обычном сценарии, то, наверное, все месяцев 28. Это печально. Это сложно - смириться с тем, что отдача долгов займёт больше года или годы.

Я не знаю, я вот сейчас в просрочке. Есть мысли о том, как бы заработать денег, что можно сделать, но не сказал бы, что меня прям особо это напрягает. Какие-то звонки есть, какие-то смски есть, не более того. Я знаю, что отдам +- то, что взял. Это просто вопрос времени) Звонят там кому-то из родственников, знакомых? Да мне пофиг, честное слово. У меня их там три несчастных калеки. Я и сам их номеров не особо знаю. Они пусть ищут. В первый раз это было более всё кипишно. Сейчас какой-то дзен.
мене родичі зачмирять більше ніж самі професійні колектори. Дуже боюся що почнуть дзвонити і слати листи

Назад
Угорі