Привіт щоденник. 33 дні прострочки в зе кредит і банана.Вчора НБУ вирішив поздоровити мене ( і не тільки ) відібравши у них ліцензію. Хоч ця подія трохи підняла настрій. Сьогодні вихожу в останню прострочку по єгрошам. За цей місяць моя нервова система вбилась на смерть. Може було б ще гірше(хоча,куди ще гірше) як би я спілкувалась з дзвонилками. А так трукалер рулить- вчора 146 заблокованих. Що цікаво- в блоку є стаціонарні номери Івано-Франківська,Житомира, Тернополя і ще кучі міст- до старожилів форуму питання: хто балується таким??? Обдзвонили все моє оточення і не тільки моє. В селі всі знають нашу ситуацію, тому розумні співчувають, а думка інших стала для мене не важливою. Для друзів у фб написала,щоб у разі дзвінків їм за мої кредити звертались у поліцію і нбу. Боялась реакції мами, а вона виявилась бійцем- шле їх майже прямим текстом у відомому напрямку. На роботі наважилась підійти до керівника і попередила про можливі дзвінки- теж сказав "працюйте і не переживайте".Потроху спілкуюсь з шарагами в ел. пошті і в телеграм. На адекватні-даю адекватну відповідь, інші в ігнор. Кожного дня маса смс і листів з вимогами ну от прямо НЕГАЙНО погасити всі їхні забаганки, бо інакше.... страх страшенний... Форум дуже підтримує . Перечитую інфу по всіх шарагах,їхніх методах впливу, стараюсь якусь свою стратегію розробити для взаємодії з ними.З грошима поки що дуже скрутно. Максимальна економія. Підшукую інші варіанти роботи, бо одною зарплатою це провалля не загачу. За два дні вихідних трохи морально відпочину- менше дзвінків і писанини. В понеділок все почнеться знову.