Щоденник шлях із болота,під назвою мфо

• Автор теми Автор теми maxima
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 7K
Никто ни от чего не застрахован. Понятно, что как минимум неприятно. Но каждый может оказаться в подобной ситуации по разным причинам. Пусть войдут в положение)) У меня и начальству звонили и коллегам, утверждая, что они контактные, и присылали смс, что меня разыскивают и просили помочь погасить мне долг?

Хай куди хочуть туди і дзвонять,в цих шарагах їх номерів немає,і це є в договорі. Це проблеми ?і тих людей,а не ваші. І вище ніс, думки якихось там людей не повинні впливати на вас.

Вкладення

• 3118-Tak-i-rozhdayutsya-spletni.webp
    3118-Tak-i-rozhdayutsya-spletni.webp
    29.7 Кб · Перегляди: 42
ну да... голова розболілась,тиск піднявся... а як серйозно - я все розумію,ситуацію змінити наразі не можу, тому треба з цим жити.
Трішки не так - просто жити. Займатись своїм побутом.
А ці всі перечекають. Якщо будуть чемні - навіть отримають трохи грошей.
Але трохи.

Трішки не так - просто жити. Займатись своїм побутом.
А ці всі перечекають. Якщо будуть чемні - навіть отримають трохи грошей.
Але трохи.
ой діду,діду... я ж теж уже дівчина у віці, можна сказать баба(дай Боже дочекатись внучат) і трохи оте " що скажуть люди" не дає жити на повну.До цього часу була ідеальна кредитна історія( тому і давали всі )... а тепер боюсь уявити ,як мене там розмалювали шараги...совість не дає забити на те все великого болта і не паритись... парюсь,поки що...

ой діду,діду... я ж теж уже дівчина у віці, можна сказать баба(дай Боже дочекатись внучат) і трохи оте " що скажуть люди" не дає жити на повну.До цього часу була ідеальна кредитна історія( тому і давали всі )... а тепер боюсь уявити ,як мене там розмалювали шараги...совість не дає забити на те все великого болта і не паритись... парюсь,поки що...
Вам оті сусіди чимось помогли, якось вам зарадили?
Думаю що ні... тож чого вам перейматись що в них там за думки.
Та й в них купу своїх "скелетів у шафі". Не думайте що ви одна така на селі... "нечесна і аферистка".

Вам оті сусіди чимось помогли, якось вам зарадили?
Думаю що ні... тож чого вам перейматись що в них там за думки.
Та й в них купу своїх "скелетів у шафі". Не думайте що ви одна така на селі... "нечесна і аферистка".
ой аферистка... уже як аферистка... але ж не крадійка

що скажуть люди" не дає жити на повну.До цього часу була ідеальна кредитна історія( тому і давали всі )... а тепер боюсь уявити ,як мене там розмалювали шараги...совість не дає забити на те все великого болта і не паритись... парюсь,поки що...
Какая разница что они скажут. Может они и раньше говорили, но вы были не в курсе. Я до 17лет жила в поселке, поэтому знаю что могут сказать, а ещё нафантазировать. Но ещё тогда положила на их мнение. Им было что рассказать обо мне, мне что о них. И дело здесь не в совести, а в мышлении, измените его и вам станет легче.

Назад
Угорі