Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ті ж самі розлючені односельці? ))Тепер до нас не тільки дзвонять розлючені односельці,а ще й приходять додому з порадами.)))
Вони, з чогось надумали що їх хтось брав поручителем, і вирішили що " ви ж щось робіть"?Ті ж самі розлючені односельці? ))
В селі роботи нема? Чи то про пріоритетність робіт?Вони, з чогось надумали що їх хтось брав поручителем, і вирішили що " ви ж щось робіть"?
З якими?ще й приходять додому з порадами.)))
Переважно з тим що навіщо треба було брати, дуже всі розумні.З якими?
Що картоплю садити треба вночі аби колорадські жуки не бачили де вона?![]()
Вибачте : А їпьот ???Переважно з тим що навіщо треба було брати, дуже всі розумні.
Так,бо дзвінки від родичів і знайомих а також прихід в гості не припинилися, кожен вважає своїм обов'язком прийти і ображено казати : Чого мені дзвонять? ( Наче це щось змінить).Вибачте : А їпьот ???
Ну таке. Чим швидше перестануть з тими додіками вести душевні розмови, тим швидше то гімно відпаде і пропаде.Так,бо дзвінки від родичів і знайомих а також прихід в гості не припинилися, кожен вважає своїм обов'язком прийти і ображено казати : Чого мені дзвонять? ( Наче це щось змінить).
Боюся що не всім дійшло ще.Ну таке. Чим швидше перестануть з тими додіками вести душевні розмови, тим швидше то гімно відпаде і пропаде.
Звісно що ні... вони самі вам запропонували гуманітарну допомо
у мене ще 22 травня маніфою піде в прострочку і 26 є гроші. Були пролонгації, але тепер твердо вирішила-досить!!! Уже все село продзвонили інші, то тепер цих не страшно навіть...Як я Вас розумiю, так боялась що хтось взнаэ що брала все в нових шарашках, залипла так що страшно на кридитну iсторiю дивитись, думала з розуму зiйду звонили писали всiм родичам но э грошi перетворили моэ життя на ад майже все село поставили на прозвiн звонили I вночi, родичу всю роботу теж на прозвiн поставили щоб вони за мене борг вiдали. Короче було жесть, пiсля того всього просто стало поxep конкретно йiм не заплачу анi гривнi, а остальнi тiльки тiло просять по маленьку виплачую. Так шо не все так страшно, все буде добре.
Пережила і я таке саме, але потім заспокоїлася, перестала брати слухавки всеодно не було чим платити. Помітила таку закономірність, що якщо не відповідати на дзвінки то й рідше дзвонять. Потім починають приходити смс про реструктуризацію боргу з усіма відсотками, але я не вилася на такі пропозиції. А згодом пропонують за тіло. Я з ними зв'язувалася і домовлялась про оплату і обов'язково просила гарантійний лист.Привіт всім колегам по нещастю. Вирішила сьогодні завести свій щоденник того,як я буду викарабкуватись із того болота, в яке сама влізла, ще й дочку втягла. Почну з того, що кредитами користуватись почала давно,ще на початку 2000, коли на роботі до зарплатної картки підвязали кредитку з лімітом. Було зручно, інколи користувалась, зразу ж закривала автоплатежом із зарплатної картки. Зарплата дозволяла жити нам вдвох з дочкою досить комфортно, батькам допомагала , будинок облаштовувала. Ідеальна кредитна історія ,банк сам піднімав кредитний ліміт і все було б нічого, якби одного разу в 2015 мама не попала на складну операцію. Через пару років онкологія,знову операція. Всі витрати лягли на мої плечі, бо на батьківську пенсію не дуже налікуєшся. Набралась кредитів в банках, зарплата дозволяла роботи обовязкові платежі , але уже стало важкувато. На роботі змінились власники, стали затримувати зарплату,довелось шукати ще й нову роботу. В грудні 2021 сама попадаю в лікарню, теж операція. А вже в січні у батька геморрагічний інсульт, складна операція, місяць реанімації . Кожного дня списки з безкінечними переліками препаратів ... Гроші брала, де тільки давали. А давали,судячи по моїй кредитній історії,майже всі. Саме перше і найбільше- Манівео 17 тіло+14 пролонгацій,Май кредит- 9,5, тіло,швидко гроші,твоя позика, кредит +,алекс, клік, зе ,банана,аванс,фінсфера,нові кредити,просто кредит, мілоан,селфі,лові лаве,слон,мікрокеш,додам,мані фою... коротше гребла все,що давали. За рік , як і всі,хто тут зараз- годувала пролонгаціями,брала нові,щоб закрити по банках мін. платежі, перекредитуватись. Витрачала майже всю зарплату на пролонгації, і навіть у січні,коли знайшла цей форум,продовжувала лонгувати і перекредитовуватись.Втягла дочку, бо їй давали під 0 відсотків ( от за це сама б себе вбила). Щкода,що почало доходити,коли уже влізла в халепу по саме нікуди... По банках прострочок нема, крім форварда(руському не платила принципово з початку війни).комусь цей борг скоріше всього продадуть, ну то будемо розбиратись. З 23 квітня пішла в прострочки ,уже майже по всіх мфо. У дочки поки що нема. Самий найбільший жах був,щоб ніхто не дізнався про мої фінансові проблеми, бо я ж така горда,принципова,правильна. В контактних-тільки номер дочки і стаціонарні телефони . Перечитала форум- поставила tryecaller,у дочки теж, із карткою затупила- списав інвеструм 2700,перевипустила. Морально ДУЖЖЖЕ важко! Соромно сусідам у очі дивитись, бо їм дзвонять(хз де номер взяли). На роботі попередила, фб закрила... Якось так. Написала,щоб упорядкувати свої думки. Старожили форума,може щось порадите розумне. Двінки оточенню саме найбільше вбивають нервову систему. Прошу людей не спілкуватись,так нє- треба зняти трубку і послухати... Маму попередили,вона знає про борги, але про кількість та суму не говорили. Живе окремо ,може тому не телефонували поки що.
Скільки часу вже в протермінуваннях?Як я Вас розумiю, так боялась що хтось взнаэ що брала все в нових шарашках, залипла так що страшно на кридитну iсторiю дивитись, думала з розуму зiйду звонили писали всiм родичам но э грошi перетворили моэ життя на ад майже все село поставили на прозвiн звонили I вночi, родичу всю роботу теж на прозвiн поставили щоб вони за мене борг вiдали. Короче було жесть, пiсля того всього просто стало поxep конкретно йiм не заплачу анi гривнi, а остальнi тiльки тiло просять по маленьку виплачую. Так шо не все так страшно, все буде добре.
Мамка-красава.Таких більше,можеб менше люди влазили і переживали за ці борги.От добрались сьогодні вже і до мами. Якась коза хотіла щось там мені переказати,набрехала,що я вказала маму,як контактну, ну то й відгребла по повній. Мама розказала дзвонилці хто вона і куди їй іти.Якраз дочка була присутня при розмові- каже в шоці від баби.
А хіба це не стаття що вони дзвонять 3 особам які не вказані в договорі?)))Мамк
Мамка-красава.Таких більше,можеб менше люди влазили і переживали за ці борги.
Пережила і я таке саме, але потім заспокоїлася, перестала брати слухавки всеодно не було чим платити. Помітила таку закономірність, що якщо не відповідати на дзвінки то й рідше дзвонять. Потім починають приходити смс про реструктуризацію боргу з усіма відсотками, але я не вилася на такі пропозиції. А згодом пропонують за тіло. Я з ними зв'язувалася і домовлялась про оплату і обов'язково просила гарантійний лист.
Я теж нікого не вказувала ні з рідних ні знайомих.Дзвонять всьому селу.Кажу записуйте розмови,пишіть скарги- відповідь одна- розбирайся сама .Уже скоро дах поїде від усього цього.А хіба це не стаття що вони дзвонять 3 особам які не вказані в договорі?)))
В мене так кредит каса дзвонила бабусі казала що я вказав її номер у договорі як додатковий, пи3дуни, я ніколи в договорах не вказую номера рідних,близьких чи друзів)
Я не відповідаю.Але ж дзвонять оточенню.Люди беруть трубку хто по роботі,хто просто...Терор всього села,бо в селі всі як не родичі,то куми,свати...Пережила і я таке саме, але потім заспокоїлася, перестала брати слухавки всеодно не було чим платити. Помітила таку закономірність, що якщо не відповідати на дзвінки то й рідше дзвонять. Потім починають приходити смс про реструктуризацію боргу з усіма відсотками, але я не вилася на такі пропозиції. А згодом пропонують за тіло. Я з ними зв'язувалася і домовлялась про оплату і обов'язково просила гарантійний лист.
Як я Вас розумію. Але я у великому місці живу. Знайшли родичів які незнають що я існую. На роботу Слава Богу не звонили. Сказала що напишу заказного листа на офіс призедента))). Ой що я вислухала?. Про те що я опозорюсь на всю країну. А мені що то ж не я пів України підняла через 3000 тис тіла кредиту!І як позоритись то з розмахом нє?Я теж нікого не вказувала ні з рідних ні знайомих.Дзвонять всьому селу.Кажу записуйте розмови,пишіть скарги- відповідь одна- розбирайся сама .Уже скоро дах поїде від усього цього.
Я не відповідаю.Але ж дзвонять оточенню.Люди беруть трубку хто по роботі,хто просто...Терор всього села,бо в селі всі як не родичі,то куми,свати.
довго тероризували? і хто саме? мені вчора одна жінка скинула номери,які за день до її чоловіка дзвонили( до речі ні я його ні він мене навіть не знаємо)- близько30номерів 093... трукалер не розпізнає їх і мені вони не дзвонили. от як узнати яка це мфо?Як я Вас розумію. Але я у великому місці живу. Знайшли родичів які незнають що я існую. На роботу Слава Богу не звонили. Сказала що напишу заказного листа на офіс призедента))). Ой що я вислухала?. Про те що я опозорюсь на всю країну. А мені що то ж не я пів України підняла через 3000 тис тіла кредиту!І як позоритись то з розмахом нє?
У мене інвеструм Мані 4 юдовго тероризували? і хто саме? мені вчора одна жінка скинула номери,які за день до її чоловіка дзвонили( до речі ні я його ні він мене навіть не знаємо)- близько30номерів 093... трукалер не розпізнає їх і мені вони не дзвонили. от як узнати яка це мфо?