Щоденник шлях із болота,під назвою мфо

• Автор теми Автор теми maxima
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 7K
Скажіть будь ласка що це за труколлер і де його шукати?
Проста, безкоштовна та у міру ефективна програмка Truecaller, схожа на звичайну програму телефона з контактами. Качаєте з плеймаркета, тільки треба увести прізвище, ім'я, номер та мейл (це так, щоб не засмучувало "персональні дані" там)

Проста, безкоштовна та у міру ефективна програмка Truecaller, схожа на звичайну програму телефона з контактами. Качаєте з плеймаркета, тільки треба увести прізвище, ім'я, номер та мейл (це так, щоб не засмучувало "персональні дані" там)
Вже користуюсь,за два дні ні одного надокучливого дзвінка)

Привіт всім колегам по нещастю. Вирішила сьогодні завести свій щоденник того,як я буду викарабкуватись із того болота, в яке сама влізла, ще й дочку втягла. Почну з того, що кредитами користуватись почала давно,ще на початку 2000, коли на роботі до зарплатної картки підвязали кредитку з лімітом. Було зручно, інколи користувалась, зразу ж закривала автоплатежом із зарплатної картки. Зарплата дозволяла жити нам вдвох з дочкою досить комфортно, батькам допомагала , будинок облаштовувала. Ідеальна кредитна історія ,банк сам піднімав кредитний ліміт і все було б нічого, якби одного разу в 2015 мама не попала на складну операцію. Через пару років онкологія,знову операція. Всі витрати лягли на мої плечі, бо на батьківську пенсію не дуже налікуєшся. Набралась кредитів в банках, зарплата дозволяла роботи обовязкові платежі , але уже стало важкувато. На роботі змінились власники, стали затримувати зарплату,довелось шукати ще й нову роботу. В грудні 2021 сама попадаю в лікарню, теж операція. А вже в січні у батька геморрагічний інсульт, складна операція, місяць реанімації . Кожного дня списки з безкінечними переліками препаратів ... Гроші брала, де тільки давали. А давали,судячи по моїй кредитній історії,майже всі. Саме перше і найбільше- Манівео 17 тіло+14 пролонгацій,Май кредит- 9,5, тіло,швидко гроші,твоя позика, кредит +,алекс, клік, зе ,банана,аванс,фінсфера,нові кредити,просто кредит, мілоан,селфі,лові лаве,слон,мікрокеш,додам,мані фою... коротше гребла все,що давали. За рік , як і всі,хто тут зараз- годувала пролонгаціями,брала нові,щоб закрити по банках мін. платежі, перекредитуватись. Витрачала майже всю зарплату на пролонгації, і навіть у січні,коли знайшла цей форум,продовжувала лонгувати і перекредитовуватись.Втягла дочку, бо їй давали під 0 відсотків ( от за це сама б себе вбила). Щкода,що почало доходити,коли уже влізла в халепу по саме нікуди... По банках прострочок нема, крім форварда(руському не платила принципово з початку війни).комусь цей борг скоріше всього продадуть, ну то будемо розбиратись. З 23 квітня пішла в прострочки ,уже майже по всіх мфо. У дочки поки що нема. Самий найбільший жах був,щоб ніхто не дізнався про мої фінансові проблеми, бо я ж така горда,принципова,правильна. В контактних-тільки номер дочки і стаціонарні телефони . Перечитала форум- поставила tryecaller,у дочки теж, із карткою затупила- списав інвеструм 2700,перевипустила. Морально ДУЖЖЖЕ важко! Соромно сусідам у очі дивитись, бо їм дзвонять(хз де номер взяли). На роботі попередила, фб закрила... Якось так. Написала,щоб упорядкувати свої думки. Старожили форума,може щось порадите розумне. Двінки оточенню саме найбільше вбивають нервову систему. Прошу людей не спілкуватись,так нє- треба зняти трубку і послухати... Маму попередили,вона знає про борги, але про кількість та суму не говорили. Живе окремо ,може тому не телефонували поки що.
Доброго дня. Зверніться до цього адвоката ************* багато чого винесла в нього корисного, можливо його команда вам допоможе!

Доброго дня. Зверніться до цього адвоката ************* багато чого винесла в нього корисного, можливо його команда вам допоможе!
До адвокатів та юристів , і тільки з цього форуму,буду звертатись в разі потреби при судовій тяганині. Потрібно,щоб адвокат був обізнаний саме у кредитних справах.

До адвокатів та юристів , і тільки з цього форуму,буду звертатись в разі потреби при судовій тяганині. Потрібно,щоб адвокат був обізнаний саме у кредитних справах.
Вони саме по кредитних справах

Чого саме наприклад ?
Вже прочитав в суміжній темі... адвокат вам сказав нічого не платити )))
Це і я, як і безліч форумчан тут у нас, можуть сказати абсолютно ПЕСТПЛАТНО))

Це і я, як і безліч форумчан тут у нас, можуть сказати абсолютно ПЕСТПЛАТНО))
[POSTS=3000]Цікаво якого адвоката рекламує))[/POSTS]

Це і я, як і безліч форумчан тут у нас, можуть сказати абсолютно ПЕСТПЛАТНО))Ця інформація в нього також абсолютно безкоштовна!

Вони саме по кредитних справах
вам уже допомогли?
Що не потрібно платити їм шалені %, пролонгувати кредити, спілкуватися з ними, а взагалі найкраще не брати кредити, особливо в МФО
"найкраще не брати кредити"- це гарна порада,звичайно,але трохи запізніла... кредити взяті вже, і лонгувались на космічні суми... і то вже сталося...

вам уже допомогли?

"найкраще не брати кредити"- це гарна порада,звичайно,але трохи запізніла... кредити взяті вже, і лонгувались на космічні суми... і то вже сталося...
Так, вже -1 кредит в МФО

Назад
Угорі