Школа и камеры видеонаблюдения

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
Damyli4ka,
Я не виключаю можливість повернутися на роботу.Але не зараз.За 10 років в мене було 5 випусків. Я восновному брала діток середня і старша група і готувала до школи діток.Ми робили звуковий аналіз слів,ми усно вчилися складати речення,вчилися приклади складати,склад числа вчилися робити.Зараз це все заборонено.І не дай Боже зайде хтось із начальства і побаче що збільшено вимоги до дітей.А як батьки жаліються анонімно що мою крошку змушують склад числа розбирати,вихователька змушувала дитину в зошиті палички в старшій групі писати....Я сказала собі що мабуть достатньо.Не так?вперед до репетитора і готуємо дитину до школи.А за вимоги в школі я взагалі мовчу.Обнять і плакати......
класс, вот это подготовка была?
моей дочке сейчас 5,5, нам в школу осенью- в саду занимаются по тетрадкам, что мы купили, но буквы, сложение- вычитание- все я учу с ней сама- вижу, что ничего не знает...
для меня это ШОК, что нормальную и правильную подготовку, оказывается, отменили?
хорошему педагогу тоже кушать хочется, и да, лучше уйти работать репетитором или в частную школу/ сад; хотя детей наших жаль...

Щоб батьки мали де ремонти робити і шафи,парти і стільці купляти:facepalm:
Ну чому? Є ще нормальні вчителі, але нажаль з таким ставленням і заробітками не думаю, що їх надовго вистачить...

В цілому - держава виділяє нормально грошів на закупівлі. Далі все залежить від керівництва.

Ну чому? Є ще нормальні вчителі, але нажаль з таким ставленням і заробітками не думаю, що їх надовго вистачить...
Плюсую, вот у дочери шикарная классная мама плюс она же читает историю , биология Учитель с большой буквы, математика, география, праця
а сейчас зачем, если у детей, в основном, карантин и дистанционка ( что они будут знать, не понятно)
Будут знать как портятся нервы у родителей)))

Damyli4ka,

моей дочке сейчас 5,5, нам в школу осенью- в саду занимаются по тетрадкам, что мы купили, но буквы, сложение- вычитание- все я учу с ней сама- вижу, что ничего не знает...
для меня это ШОК, что нормальную и правильную подготовку, оказывается, отменили?
хорошему педагогу тоже кушать хочется, и да, лучше уйти работать репетитором или в частную школу/ сад; хотя детей наших жаль...
Мені ця вікова категорія була рідніша чим ясільки.Я сама вчитель поч. Школи.Але на той час роботи не буоо в школі і пішла на підготовчі групи в садочку.Мені подобалося бачити результат.А зараз .......Я по секрету вам скажу зараз навіть і зошити на друк. Основі заборонено.
Damyli4ka,

3273082351_w600_h600_3273082351.webp
це дуже хороший зош на друк основі для підготовки дитини до школи.Кожен день по сторінці дадуть своі результати.

Останнє редагування:
а сейчас зачем, если у детей, в основном, карантин и дистанционка ( что они будут знать, не понятно)
При желании и помощи родителей дети могут научится намного большему в этом мире,чем "учит" вернее забивает неокрепший детский мозг ненужной информацией большей своей частью ложной школа/вузы итд

Мені ця вікова категорія була рідніша чим ясільки.Я сама вчитель поч. Школи.Але на той час роботи не буоо в школі і пішла на підготовчі групи в садочку.Мені подобалося бачити результат.А зараз .......Я по секрету вам скажу зараз навіть і зошити на друк. Основі заборонено.
Старша в школу йшла повністю підготовлена з садочка! до школи.Середній йшов ні писати,ні читати не вмів,бо ж програма:facepalm:Але в мене шок був,коли в першому класі вивчення алфавіту через букву було,ну програма ж:facepalm:,а ще більший шок,коли незнаючи букв по програмі потрібно було читати оповідання на сторінку:crazy:

Старша в школу йшла повністю підготовлена з садочка! до школи.Середній йшов ні писати,ні читати не вмів,бо ж програма:facepalm:Але в мене шок був,коли в першому класі вивчення алфавіту через букву було,ну програма ж:facepalm:,а ще більший шок,коли незнаючи букв по програмі потрібно було читати оповідання на сторінку:crazy:
Тому що хто більше за свою програму оплатив,того і вчать діти...

А разве дело в деньгах. Мне кажется проблема намного глобальнее
Якщо більшість батьків добровільно здають кошти,бо бояться піти проти системи,то маємо що маємо і більшість з нас це влаштовує:"Аби мене не трогали!"
Kradotka5656, і така картина,нажаль,не тільки в школах..."Моя хата зкраю..."

Якщо більшість батьків добровільно здають кошти,бо бояться піти проти системи,то маємо що маємо і більшість з нас це влаштовує:"Аби мене не трогали!"
Kradotka5656, і така картина,нажаль,не тільки в школах..."Моя хата зкраю..."
Моя точно не скраю, если че))

А в Україні хіба в школах є "батьківські комітети"?Наскільки мені відомо,то "батьківські комітети" вже давно забороненні на законодавчому рівні!
Це зараз називається піклувальна рада.

Назад
Угорі