Damyli4ka ?
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1678
- Реакції
- 3120
- Бали
- 5480
Damyli4ka ? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Damyli4ka,
моей дочке сейчас 5,5, нам в школу осенью- в саду занимаются по тетрадкам, что мы купили, но буквы, сложение- вычитание- все я учу с ней сама- вижу, что ничего не знает...
для меня это ШОК, что нормальную и правильную подготовку, оказывается, отменили?
хорошему педагогу тоже кушать хочется, и да, лучше уйти работать репетитором или в частную школу/ сад; хотя детей наших жаль...
класс, вот это подготовка была?Я не виключаю можливість повернутися на роботу.Але не зараз.За 10 років в мене було 5 випусків. Я восновному брала діток середня і старша група і готувала до школи діток.Ми робили звуковий аналіз слів,ми усно вчилися складати речення,вчилися приклади складати,склад числа вчилися робити.Зараз це все заборонено.І не дай Боже зайде хтось із начальства і побаче що збільшено вимоги до дітей.А як батьки жаліються анонімно що мою крошку змушують склад числа розбирати,вихователька змушувала дитину в зошиті палички в старшій групі писати....Я сказала собі що мабуть достатньо.Не так?вперед до репетитора і готуємо дитину до школи.А за вимоги в школі я взагалі мовчу.Обнять і плакати......
моей дочке сейчас 5,5, нам в школу осенью- в саду занимаются по тетрадкам, что мы купили, но буквы, сложение- вычитание- все я учу с ней сама- вижу, что ничего не знает...
для меня это ШОК, что нормальную и правильную подготовку, оказывается, отменили?
хорошему педагогу тоже кушать хочется, и да, лучше уйти работать репетитором или в частную школу/ сад; хотя детей наших жаль...