Школа и камеры видеонаблюдения

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
у нас в саду уже нет род. комитета в этом году- пытались сбить денег на новые шторы и шкафчики- пару родителей согласились сдать только. Хотя лично видела отчет сада 2 года назад- им гор. администрация выделяет деньги на то, что они требуют через комитеты...
Жена в садике воспиталка. Выкапывал перед своим подъездом папоротники - нужно было облагородить участок ихней групы... так что не надо за горсоветы. И во время карантина вообще жуть происходила ... я хотел жену за шиворот от туда заубЭрнуть.

Жена в садике воспиталка. Выкапывал перед своим подъездом папоротники - нужно было облагородить участок ихней групы... так что не надо за горсоветы. И во время карантина вообще жуть происходила ... я хотел жену за шиворот от туда заубЭрнуть.
а воспитатели не при чем - это от заведующей зависит!!!
в Киеве выделяют на многое, я же говорю, что видела документы; мы сдавали на шторы для актового зала( а в акте я их нашла- от гор. совета)

в Киеве выделяют на многое, я же говорю, что видела документы; мы сдавали на шторы для актового зала( а в акте я их нашла- от гор. совета)
Ну так добровільно ж здавали...ніхто нікого не змушував.Але дійсно багато чого залежить від керівництва.

Ну так добровільно ж здавали...ніхто нікого не змушував.Але дійсно багато чого залежить від керівництва.
да, добровольно, но получается, что шторы купили и родители, и гор. совет?‍♀️

Не знаю, мы в садике все делали за наш счёт, ремонт, мебель, окна меняли, шторы, бойлер отопительную систему, всё это оплачивали родители. Так же само и в школе сейчас, ремонт, шкафы, парты.

Не знаю, мы в садике все делали за наш счёт, ремонт, мебель, окна меняли, шторы, бойлер отопительную систему, всё это оплачивали родители. Так же само и в школе сейчас, ремонт, шкафы, парты.
блин, я понимаю, конечно, что финансирование ужато, но все же деньги выделяют садам и школам... просто тот, кто во главе может ложить их себе в карман

Так же само и в школе сейчас, ремонт, шкафы, парты.
А навіщо ви все те робите?Навіщо ви робите роботу замість керівництва школи?Правильно,навіщо напрягатися,якщо батьки все зроблять.

блин, я понимаю, конечно, что финансирование ужато, но все же деньги выделяют садам и школам... просто тот, кто во главе может ложить их себе в карман
Не хватает финансирования. (
А навіщо ви все те робите?Навіщо ви робите роботу замість керівництва школи?Правильно,навіщо напрягатися,якщо батьки все зроблять.
Эту систему уже не сломать. Мы пытались, но безуспешно. ((

Садику шторы купил горсовет. А вы сдавали на шторы заведующей детским садом домой.
Вынепонимаете, этодругое.

А что мешает написать в полицию заявление о вымогательстве и дополнительно разгласить (о вымогательстве) в своих соцсетях?
А ребенка потом куда?)
А саду асфальтировали площадку и делали с поддонов автобус,чтоб что то на площадке было.

Ну,ребенка ,как думаете булить ,не будут,занижать оценки?Отношение считаете нормальным будет??
На этот вопрос вам на 100% никто не даст ответа, как именно будет всё это. Писать жалобу однозначно нужно, ибо эти y6людku ничем не брезгуют

Скажу від всього серця,що виховательство це не благородна професія.Я пішла з цієй сфери.Мабуть кредити стали тим каталізатором кий запустив процес мого ухода.Все так гарно з виду.Я йшла в декрет 3 роки тому.Мені на увесь навчальний рік на 23 дитини видали набір пісочний , набір дорожніх знаків,каталку з овочами.Поки можна було з батьками "працювати",до поки діти і були в коморті.Постійно оновлювались іграшки,книжки,шилися костюми на свята.А потім к перевели на місцеві бюджети то почалас така дупа,що ні в казці сказати ну і тд.Бюджет на садки такий виділяють злидотний,що зараз колеги відчитуються за кожну тоновану кольорову бумажку.Ще до карантину за кошти бюджету оновили білизну постільну,на ремонт влітку виділяла держава.А як почався карантин,в садочку де я працювала 4 частина колективу звільнилася.За зп мінімалку мозг так взйо.......,,що це просто не можливо було витримати.

Скажу від всього серця,що виховательство це не благородна професія.Я пішла з цієй сфери.Мабуть кредити стали тим каталізатором кий запустив процес мого ухода.Все так гарно з виду.Я йшла в декрет 3 роки тому.Мені на увесь навчальний рік на 23 дитини видали набір пісочний , набір дорожніх знаків,каталку з овочами.Поки можна було з батьками "працювати",до поки діти і були в коморті.Постійно оновлювались іграшки,книжки,шилися костюми на свята.А потім к перевели на місцеві бюджети то почалас така дупа,що ні в казці сказати ну і тд.Бюджет на садки такий виділяють злидотний,що зараз колеги відчитуються за кожну тоновану кольорову бумажку.Ще до карантину за кошти бюджету оновили білизну постільну,на ремонт влітку виділяла держава.А як почався карантин,в садочку де я працювала 4 частина колективу звільнилася.За зп мінімалку мозг так взйо.......,,що це просто не можливо було витримати.
К вам, как к воспитателю - претензий нет. Вопросы к руководству. Знаю не по наслышке о школах...
Когда школа еле еле выживает, грабят квартиру руководства, а там, в сейфе, 150 тыс баксов лежит.
Зубные феи, наверно, принесли...

Ну,ребенка ,как думаете булить ,не будут,занижать оценки?Отношение считаете нормальным будет??
Велика доля залежить ще і від класного керівника.Якщо керівник буде на своєму місці і це все буде присікати,такого булінгу не буде.Зараз за це можна по шапці отримати і батьків до відповідалтності притягнути,якщо стати в позу.Звісно якщо керівник притримується костяка в класі і не має своіх мозгів,то може мати це своі наслідки.А взагалі моя особиста думка,я за камери 50 на 50.З однієй сторони це безпека.І це беззаперечно.А з іншой коли ти сидиш у офісі під камерою це одне.А коли в тебе 32 дитини влітку віком від 2 до 3 років.Зведені групи.То не те що там звертаєш увагк на дрібниці,а головне віддати дитину з цілою головою і руками не поломаними.
К вам, как к воспитателю - претензий нет. Вопросы к руководству. Знаю не по наслышке о школах...
Когда школа еле еле выживает, грабят квартиру руководства, а там, в сейфе, 150 тыс баксов лежит.
Зубные феи, наверно,
Зараз цим нікого не здивуєш.Як тільки людина добралася до посади на якій можна бабла зрубать,вона буде це робить де можна і ні.Такий наш менталітет.Куй железо пока горячо.Це система яку важко буде зламати.

Останнє редагування:
А в Україні хіба в школах є "батьківські комітети"?Наскільки мені відомо,то "батьківські комітети" вже давно забороненні на законодавчому рівні!
у моего племянника( 1 класс) есть, но они в основном занимаются подарками, екскурсиями и прочим. А у меня в 11(19-20 года) вроде не было, потому что мамы 2 одноклассников в школе работали

Babaika, кого жаль, так это воспитателей и учителей ( которые по призванию и любят детей), я окончила курсы, педагог дошкольного возраста ( могу только няней работать), склоняю голову - это не просто, и с детками, и в системе!
в саду мы деткам покупаем игрушки, и в группу, и на улицу, тетради для занятий, расскраски, пластилин и т.д. - все, что пишут на список наши воспитатели- сдаем по желанию ( сдают не все), род. комитета нет, но стараемся покупать все необходимое.
Жаль, что эта профессия неодооценивается...

Babaika, кого жаль, так это воспитателей и учителей ( которые по призванию и любят детей), я окончила курсы, педагог дошкольного возраста ( могу только няней работать), склоняю голову - это не просто, и с детками, и в системе!
в саду мы деткам покупаем игрушки, и в группу, и на улицу, тетради для занятий, расскраски, пластилин и т.д. - все, что пишут на список наши воспитатели- сдаем по желанию ( сдают не все), род. комитета нет, но стараемся покупать все необходимое.
Жаль, что эта профессия неодооценивается...
Я б із великим задоволенням працювала з дітьми.Але ті вимоги які ставлять перед нами і зп яку платять ,не є сумісні.Я просто з дитиною не виживу на цю зп.Ласти склеємо.
Особливо мені подобається період перед літом.Треба з 3 груп зробить одну.І кількість дітей щоб відповідала нормі.На питання Мені що іх вигнати чи як?Відповідь А як хочеш,працюй з батьками.І все.....а кошти треба зекономить....

Я б із великим задоволенням працювала з дітьми.Але ті вимоги які ставлять перед нами і зп яку платять ,не є сумісні.Я просто з дитиною не виживу на цю зп.Ласти склеємо.
Тому і я з нового року також звільнилася зі школи. Не вигідно мені. Хоча за дітьми сумую страшно...

Назад
Угорі