Щось Нацкомфін мовчить (((вже нікому нічого не допомогає..

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 7K
В смарте в версии для ПК смотрю. В отделении я сообщила, что карта использовалась мошенниками.
дело в том что я тоже обьявил в отделении, но через приват разблокировал

дело в том что я тоже обьявил в отделении, но через приват разблокировал
Карта была заблокирована 3 месяца назад, возможно её следы убрали. Попробовать позадалбывать менеджера в чате приват, прокатит как думаете?

Карта была заблокирована 3 месяца назад, возможно её следы убрали. Попробовать позадалбывать менеджера в чате приват, прокатит как думаете?
обязательно, иначе не сможете доказывать пролонгации
Ребята, кому надо квитанции, обращайтесь в приват 3700. Большинсво платежей шли через Liqpay и приват может вам прислать эти квитанции на почту. Я наверное по 80 % платежей всё получил.

Ребята, кому надо квитанции, обращайтесь в приват 3700. Большинсво платежей шли через Liqpay и приват может вам прислать эти квитанции на почту. Я наверное по 80 % платежей всё получил.
Может вы ещё по одному вопросу подскажете. Реально доказать, что с моей карты снимали деньги без моего согласия.

Может вы ещё по одному вопросу подскажете. Реально доказать, что с моей карты снимали деньги без моего согласия.
А кто сказал, что без вашего ?Как доказывать будете ?
В этих "договорах" с шарагами есть пункт " в случае невыполнения обязательств по договору, сарай имеет право в одностороннем порядке списывать средства с указанной карты вплоть до полного погашения задолженности " ... Вот такой млять компот.

А кто сказал, что без вашего ?Как доказывать будете ?
В этих "договорах" с шарагами есть пункт " в случае невыполнения обязательств по договору, сарай имеет право в одностороннем порядке списывать средства с указанной карты вплоть до полного погашения задолженности " ... Вот такой млять компот.
А вот здесь есть маленький нюанс, перед подписанием я договор перечитала два раза и не было там такого пункта, что там сейчас происходит не знаю, нет доступа к личному кабинету. Во время выяснения по поводу списания додик из этой шараги клялся что они такого не делают, а потом сам же и спалился. После моего обещания, что я им деньги просто так не собираюсь дарить, наши отношения стали односторонними, морозятся гады.

А вот здесь есть маленький нюанс, перед подписанием я договор перечитала два раза и не было там такого пункта, что там сейчас происходит не знаю, нет доступа к личному кабинету. Во время выяснения по поводу списания додик из этой шараги клялся что они такого не делают, а потом сам же и спалился. После моего обещания, что я им деньги просто так не собираюсь дарить, наши отношения стали односторонними, морозятся гады.
В любом случае вариант тут один - судиться.
По другому этот вопрос не решить.
Была инфорация на форуме, что люди возвращали переплаты. А вот
про то, что бы возвращали именно несанкционированно списаные с карт деньги - не слыхали ещё.

В любом случае вариант тут один - судиться.
По другому этот вопрос не решить.
Была инфорация на форуме, что люди возвращали переплаты. А вот
про то, что бы возвращали именно несанкционированно списаные с карт деньги - не слыхали ещё.
Эти деньги прошли через личный кабинет это наверняка сама видела, как оплата процентов, но могли и списать потом.

Доброго дня! Я тут новий, але з великим багажем кредитів у МФО. Почитав форум і теж написав до НАЦКОМФІНПОСЛУГ через систему офіційних звернень. Надіслав без копій договорів, там не має можливості додавати документи. Сьогодні прийшли відповіді на електронну адресу. І якось дивні. Один з приводу КредітАП з конкретною відповіддю про порушення компанії. Відповідальний працівник запрошував у компаніїї мій договір і повідомив мене про прийняті рішення. А ось по Майкредіту та Єврогроші якась незрозуміла відповідь. На двох листках ссилки на нормативні акти по яким я маю платить та компанія має законні права на нарахування підвищених відсотків на пень, в тому числі і за прострочені кредити. В кінці приписка про необхідність надсилання договору та копій квитанцій про уплату коштів по кредиту та процентів і, можливо тоді НАЦКОМ розгляне моє звернення. Можливо хтось прокоментує???

Вкладення

Здравствуйте.А с какого вы города?
Добрий день..з Києва..
Доброго дня! Я тут новий, але з великим багажем кредитів у МФО. Почитав форум і теж написав до НАЦКОМФІНПОСЛУГ через систему офіційних звернень. Надіслав без копій договорів, там не має можливості додавати документи. Сьогодні прийшли відповіді на електронну адресу. І якось дивні. Один з приводу КредітАП з конкретною відповіддю про порушення компанії. Відповідальний працівник запрошував у компаніїї мій договір і повідомив мене про прийняті рішення. А ось по Майкредіту та Єврогроші якась незрозуміла відповідь. На двох листках ссилки на нормативні акти по яким я маю платить та компанія має законні права на нарахування підвищених відсотків на пень, в тому числі і за прострочені кредити. В кінці приписка про необхідність надсилання договору та копій квитанцій про уплату коштів по кредиту та процентів і, можливо тоді НАЦКОМ розгляне моє звернення. Можливо хтось прокоментує???
я б вам порадив писати скаргу, а не звернення, долучати до неї скрін шот власного кабінету, де є підтвердження нарахування великих процентів та пені... Відправляти таку скаргу потрібно цінним листом або краще завезти і передати в канцелярію нацкомфінпослуг особисто!!! Скарга має бути обґрунтована з посиланням на норми на закону які порушила компанія!! тоді від нац комфінпослуг і буде відповідна реакція!!! На скарги адвокатів вони реагують краще!! І не забувайте цікавитися станом розгляду ваших заяв чи скарг...

Останнє редагування:
Вже пішов другий місяць від тоді коли відправила запити в Нацком прийшло тільки на 4 шараги ...відправляла без документів...але бачу що ніхто вже на форумі і не пише що Нацком комусь за ці дні прислав нормальну відповідь. Бачу надіятись треба тільки на себе((((ніхто нам не допоможе в боротьбі з шарагами...і тут є шо писали що Нацком прямо допоміг з багатьма шарагами і все позакривали...тепер мені в це не віриться...чи дійсно то правда сумніваюсь(((
Нацком проверяет договора, и просто убирает космические необоснованые сумы. А их не законность и так все знают)))
Вот поэтому и не вижу смысла воопще туда писать)))
Сначала запрос в мфо нужно делать

Останнє редагування:
Доброго дня, написала на гофінгоу і готівочку звернення на урядову прийшла відповідь від нацкому

Враховуючи зазначене вище, з метою захисту порушених Ваших законних прав та інтересів, а також належного і повного розгляду питань, зазначених у Вашому звернені, просимо Вас надати копії документів, які підтверджують викладену у зверненні інформацію та наявність взаємовідносин із фінансовими установами, зокрема, але не виключно: копії договорів позики та усі додатки до них; копії квитанцій, платіжних доручень та інших платіжних документів, що підтверджують усі суми грошових коштів, фактично сплачених за умовами договорів позики (у тому числі сум грошових за тілом кредиту, відсотками, неустойки, комісій та інших платежів). Після надання Вами копій відповідних документів, які можуть свідчити про можливі порушення фінансовими установами законодавства в частині надання фінансових послуг, Нацкомфінпослуг зможе провести розгляд викладених у зверненні питань стосовно надмірно сплаченої Вами неустойки/пені/відсотків/компенсації, а у випадку встановлення порушень вимог законодавства до фінансової установи буде застосовано захід впливу в межах чинного законодавства.

Директор департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами І. Невінчаний

Там ще зверху одна сторінка спираючись на закон і т.д. і т.п. Хочу запитати мені їм самій всі папери відправляти,бо десь тут читала що договора вони самі в них беруть???
Відправляйте те що маєте, або те що можете скачати через кабінет. Якщо договору немає, в кабінеті теж немає, або у вас нема доступу до кабінету, в зверненні так і пишіть - договір не наданий, в кабінеті відсутній, або "доступу до особистого кабінету не маю"
А если эта карта давно заблокирована, нужно идти в отделение за выпиской?
если есть живые карты банка, то всю информацию по закрытой можно найти в приват24 в разделе "послуги" /"картки". там отображаются и открытые и давно закрытые карты. заходите в приват24, и сразу набирайте 3700 - вам онлайн помогут все найти.

Останнє редагування:
Вже пішов другий місяць від тоді коли відправила запити в Нацком прийшло тільки на 4 шараги ...відправляла без документів...але бачу що ніхто вже на форумі і не пише що Нацком комусь за ці дні прислав нормальну відповідь. Бачу надіятись треба тільки на себе((((ніхто нам не допоможе в боротьбі з шарагами...і тут є шо писали що Нацком прямо допоміг з багатьма шарагами і все позакривали...тепер мені в це не віриться...чи дійсно то правда сумніваюсь(((
Нацкомфінпослуг інформує про закріплення на законодавчому рівні вимог до надання фінансових послуг з метою захисту прав споживачів фінансових послуг. Окремими положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг» від 20.09.2019 № 122-IX внесено зміни до низки законодавчих актів України, таких як Закони України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», «Про захист прав споживачів» та «Про споживче кредитування».
Нацком проверяет договора, и просто убирает космические необоснованые сумы. А их не законность и так все знают)))

Вот поэтому и не вижу смысла воопще туда писать)))
Сначала запрос в мфо нужно делать
Нацкомфінпослуг інформує про закріплення на законодавчому рівні вимог до надання фінансових послуг з метою захисту прав споживачів фінансових послуг. Окремими положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг» від 20.09.2019 № 122-IX внесено зміни до низки законодавчих актів України, таких як Закони України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», «Про захист прав споживачів» та «Про споживче кредитування».

доброго вечора.. з власного досвіду повернув клієнтові майже 14 тис. зайво переплачених та безпідставно нарахованих коштів ... Нацкомфін встановили порушення та прийняти відповідний акт та розпорядження.. Компанія ТОВ Кредитна група Європейська кредитна група. (Євро Гроші).. Але я подавав скаргу з договором та скріншотами з особистого кабінету клієнта!. Я адвокат. Кому потрібно можу допомогти. пишіть або телефонуйте..
Здравствуйте, подскажите вы писали на электронную почту? Или на сайт? Я новичок и поэтому полнейшая дезориентация.

Я хотела сегодня написать. Но блин там что изменилось?
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, куда конкретно обращались, сайт или ссылку, и есть ли у вас пример обращения!? Просто и хочу оплатить и понимаю, что проценты в некоторых в разы выше тел(((

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, куда конкретно обращались, сайт или ссылку, и есть ли у вас пример обращения!? Просто и хочу оплатить и понимаю, что проценты в некоторых в разы выше тел(((
Я не поняла, это Вы. Не вопрос задали?

доброго вечора.. з власного досвіду повернув клієнтові майже 14 тис. зайво переплачених та безпідставно нарахованих коштів ... Нацкомфін встановили порушення та прийняти відповідний акт та розпорядження.. Компанія ТОВ Кредитна група Європейська кредитна група. (Євро Гроші).. Але я подавав скаргу з договором та скріншотами з особистого кабінету клієнта!. Я адвокат. Кому потрібно можу допомогти. пишіть або телефонуйте..
Подскажите пожалуйста с чего можно и нужно начать при борьбе с мфо!? Я согласна оплачивать тело и может какие-то проценты, но не не те, что они насчитали! Рлюс угажают мне, ребёнку 7лет,бабушке 75 лет, тёте и тд. Просто хочу понять с чего начать!? Спасибо за ответ
Здравствуйте, подскажите пожалуйста у вас есть пример обращения к ним, просто тоже теперь, после угроз, хочу писать всюду и везде!

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста с чего можно и нужно начать при борьбе с мфо!? Я согласна оплачивать тело и может какие-то проценты, но не не те, что они насчитали! Рлюс угажают мне, ребёнку 7лет,бабушке 75 лет, тёте и тд. Просто хочу понять с чего начать!? Спасибо за ответ

Здравствуйте, подскажите пожалуйста у вас есть пример обращения к ним, просто тоже теперь, после угроз, хочу писать всюду и везде!
Доброго дня! Я писав через офіційне звернення на сайті НФКУ. Але як показує практика як на якого виконавця попадеш. В разі з КредитАП виконавець сам запросив договір у контори, по другим просто прийшла відписка, я викладав відповіді. на них місяць чекав. Тому я думаю, що краще буде писати Укрпоштою з повідомлення та обовязково прикладати договора та підтвердження оплат. Навіть форумчани пишуть, що підходять скрини екранів особистих документів. В деяких конторах можна скачати договора.
А з приводу погроз, то збирайте компромат: записи розмов, смс, переписку пр вайберу та пишіть заяву в поліцію. Щодо родичів, десь я на форумі читав що можна писати скаргу на розкриття інформації третіми особами.
А я сам по можливості ігнорую, родичів і знайомих попередив, вибачився, деяким могорич поставив за незручності. Один із моїх сусідів каже, що морду набив особам, які мене шукали за адресою прописки. Хоча щось не віриться, що хтось їздить.
хоча я сам розумію. що своїми дурними і необдуманими вчинками приніс багато незручностей і неприємностей своєму оточенню. За що щиро каюсь.

Вкладення

Останнє редагування:
Назад
Угорі