Щось Нацкомфін мовчить (((вже нікому нічого не допомогає..

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 7K
Зареєструйтеся в лігплей і там в чаті по id платежу попросіть відправити квитанцію вам на електронну адресу, це звичайно морока так як кожен платіж проходить окремо,але вони відправляють, в мене вийшло і я прикріпляла квитанції

Ось таке присилали
дякую, в мене вийшло

Ребят,как думаете,сейчас есть кредит на просрочке в май кредите, пролохацием оплатила где-то половину тела,но я вспомнила что год назад закрыла кредит с огромным количеством пролонгаций,ну типа брала 5,оплатила 25.или типа того, есть смысл сейчас написать за старый кредит ?есть шанс вернуть что то или позняк метаться?
Отпишитесь потом, что ответят) тоже об этом думала

а вот интересно если есть обращение в нац.фин,и по кредиту примерно 3-5 месяцев они в процессе розбирательства могут продать меня?
Не знаю даже что вам сказать,мня продали ещё до того

Доброго дня, написала на гофінгоу і готівочку звернення на урядову прийшла відповідь від нацкому

Враховуючи зазначене вище, з метою захисту порушених Ваших законних прав та інтересів, а також належного і повного розгляду питань, зазначених у Вашому звернені, просимо Вас надати копії документів, які підтверджують викладену у зверненні інформацію та наявність взаємовідносин із фінансовими установами, зокрема, але не виключно: копії договорів позики та усі додатки до них; копії квитанцій, платіжних доручень та інших платіжних документів, що підтверджують усі суми грошових коштів, фактично сплачених за умовами договорів позики (у тому числі сум грошових за тілом кредиту, відсотками, неустойки, комісій та інших платежів). Після надання Вами копій відповідних документів, які можуть свідчити про можливі порушення фінансовими установами законодавства в частині надання фінансових послуг, Нацкомфінпослуг зможе провести розгляд викладених у зверненні питань стосовно надмірно сплаченої Вами неустойки/пені/відсотків/компенсації, а у випадку встановлення порушень вимог законодавства до фінансової установи буде застосовано захід впливу в межах чинного законодавства.

Директор департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами І. Невінчаний

Там ще зверху одна сторінка спираючись на закон і т.д. і т.п. Хочу запитати мені їм самій всі папери відправляти,бо десь тут читала що договора вони самі в них беруть???

Я вот многие договора через кабинет скачать могу, а как с пролонгациями быть? Их то как-то и не видно, через личный кабинет платила, квитанций нет. Писала письма в мфо, так три обратно вернулось, их даже не взяли. Ну получается, что я и доказать не могу, что пролонгации делала??

Е Воші не надали нацкомфіну документів. Питання! Що це за регулятор, коли його шараги кидають як хочуть??? :dntknw:

Я вот многие договора через кабинет скачать могу, а как с пролонгациями быть? Их то как-то и не видно, через личный кабинет платила, квитанций нет. Писала письма в мфо, так три обратно вернулось, их даже не взяли. Ну получается, что я и доказать не могу, что пролонгации делала??
У мене те саме .Квитанцій нема ,нема доказів оплат .А конторка не хоче надати таку виписку .

Писали два обращения одно на кешберри второе на кредиткассу ,я так понял в обрашении лучше терор не упоминать ибо там где упомянул перенаправиши в нацполицию

Такая же история, долг висит, а пролонгации не видать, тоже все через кабинет платила и часть долга также погашала, тоже не видать.

а вот интересно если есть обращение в нац.фин,и по кредиту примерно 3-5 месяцев они в процессе розбирательства могут продать меня?
Запросто! Нам шгроши отомстили подали в суд

и какое решение было по шв грошам нацфина?суд был?
Прислали что такой-то договор закрыт ,а вот по тому есть долг ,а другой оказалось что они с продлением сделали новый номер договора,а на запрос расчета ответили что дело в суде

Прислали что такой-то договор закрыт ,а вот по тому есть долг ,а другой оказалось что они с продлением сделали новый номер договора,а на запрос расчета ответили что дело в суде
так я и думал ,фиг что докажешь ,потому что каждый раз новый договор

Нац. кому осталось жить до 01.07.2020 года
Они зарабатывают с МФО, поэтому помагать будут меньше и меньше.
Будут на стороне МФО, у тех денег много деляться с Нац.ком, поэтому у них осталось 4 месяца пока МФО под ними, поэтому будут с них брать побольше и будут на их стороне, помните это и будьте очень аккуратны земляки украинцы.

Назад
Угорі