Щось Нацкомфін мовчить (((вже нікому нічого не допомогає..

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 7K
Здравствуйте! Из собственного опыта рассказываю) Понаписывали в Нацкомфинуслуг на шараг письма, в итоге Гофинго было насчитано около 15000 грн, после обращения списали до 3000 грн., Майкредит насчитало 30000 грн, после стало 2000 грн. Ещё 4 обращения у них на рассмотрении, но до этого наяривали нереально, после того, как отправились письма молчат. Только сообщения присылают, что доступно закрытие со списанием.
Я хотела сегодня написать. Но блин там что изменилось?

Нац. кому осталось жить до 01.07.2020 года
Они зарабатывают с МФО, поэтому помагать будут меньше и меньше.
Будут на стороне МФО, у тех денег много деляться с Нац.ком, поэтому у них осталось 4 месяца пока МФО под ними, поэтому будут с них брать побольше и будут на их стороне, помните это и будьте очень аккуратны земляки украинцы.
да но возьметься НБУ разница?)в смене названия )

Разница, в том что будет отдел по правам потребителей и жаловаться можно будет в этот отдел НБУ,
На сколько этот отдел будет продажным и проплачен МФО это не известно )

Я вообще думаю и четко понимаю, что пока в НБУ не поменяют тех мр.........ей, кторые сейчас это все крышуют, то толку вообще не будет
Поэтому писать вообще никуда не рекомендую
Кредитов нет и не было и пошли они все ........ или на........й. или в суд )

доброго вечора.. з власного досвіду повернув клієнтові майже 14 тис. зайво переплачених та безпідставно нарахованих коштів ... Нацкомфін встановили порушення та прийняти відповідний акт та розпорядження.. Компанія ТОВ Кредитна група Європейська кредитна група. (Євро Гроші).. Але я подавав скаргу з договором та скріншотами з особистого кабінету клієнта!. Я адвокат. Кому потрібно можу допомогти. пишіть або телефонуйте..

доброго вечора.. з власного досвіду повернув клієнтові майже 14 тис. зайво переплачених та безпідставно нарахованих коштів ... Нацкомфін встановили порушення та прийняти відповідний акт та розпорядження.. Компанія ТОВ Кредитна група Європейська кредитна група. (Євро Гроші).. Але я подавав скаргу з договором та скріншотами з особистого кабінету клієнта!. Я адвокат. Кому потрібно можу допомогти. пишіть або телефонуйте..
Куда писать и звонить?)

Доброго дня, написала на гофінгоу і готівочку звернення на урядову прийшла відповідь від нацкому

Враховуючи зазначене вище, з метою захисту порушених Ваших законних прав та інтересів, а також належного і повного розгляду питань, зазначених у Вашому звернені, просимо Вас надати копії документів, які підтверджують викладену у зверненні інформацію та наявність взаємовідносин із фінансовими установами, зокрема, але не виключно: копії договорів позики та усі додатки до них; копії квитанцій, платіжних доручень та інших платіжних документів, що підтверджують усі суми грошових коштів, фактично сплачених за умовами договорів позики (у тому числі сум грошових за тілом кредиту, відсотками, неустойки, комісій та інших платежів). Після надання Вами копій відповідних документів, які можуть свідчити про можливі порушення фінансовими установами законодавства в частині надання фінансових послуг, Нацкомфінпослуг зможе провести розгляд викладених у зверненні питань стосовно надмірно сплаченої Вами неустойки/пені/відсотків/компенсації, а у випадку встановлення порушень вимог законодавства до фінансової установи буде застосовано захід впливу в межах чинного законодавства.

Директор департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами І. Невінчаний

Там ще зверху одна сторінка спираючись на закон і т.д. і т.п. Хочу запитати мені їм самій всі папери відправляти,бо десь тут читала що договора вони самі в них беруть???
Вам написали,що потрібно надати копії договорів. У мене від нього теж була така відповідь.

Такая же история, долг висит, а пролонгации не видать, тоже все через кабинет платила и часть долга также погашала, тоже не видать.
если платили через с приваткартки то оттуда квитанции можно взять

Обращений отправлял наверное штук 12 по всем своим МФО но ответы которые они присылали были однотипные.. как будто под копирку.. либо поленились проверять.. смотрел что вскорее этими делами будет НБУ уже заниматься, может туда все это дело сразу направлять?

Смотрю на Урядовом в кабинете у меня с «надіслано» статус поменялся на «прийнято до розгляду»
Очень надеюсь на позитивное решение.

Обращений отправлял наверное штук 12 по всем своим МФО но ответы которые они присылали были однотипные.. как будто под копирку.. либо поленились проверять.. смотрел что вскорее этими делами будет НБУ уже заниматься, может туда все это дело сразу направлять?
Я писала в НБУ,то вони відписали ,що поки не контролюють МФО.Треба чекати поки все офіційно перейде до них.

Назад
Угорі