Щоденник Щоденник певно)

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 996
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yanochkka

✩ Premium ✩
Дописи
1555
Реакції
2381
Бали
3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну привіт всім.Я новенька,хоча плаваю в МФОшному болоті вже 2 рік.Все почалось певно як в більшості-з непрухи.Спочатку дитина захворіла,поки шукала що да як,поки найшли,поки добрали то,що поможе...А я розведена,2 дітей,аліментами нас ніхто не балував...Трохи вгрузла,але то так,дурниці були...А тут село-я,мама і діти.То покоси,то мішок піднеси...Ну я й давай...А хто має.Потім трапився чоловік,одружились.Він з дитиною від першого шлюбу,нам аж незнати як грошей не приносив,дитина ж там,мама волочиться,все на малого він.Я свою долічую і підліковую...А тут мене спина"догнала"тільки з боргів почала вилазити.Да хитро так-шийний остеохондроз.Тиск,дурноти,тошноти і всяка фігня.Шукаю,лічусь.Беру і добираю грошики,зразу ж і діагноз неясний...Ще рік шукали.Потім лічили.Чоловік ніби й помагає,але так злегка..Він дитину хоче,а воно щось ніяк.Коротше,результат- мала здорова,я...ну майже,чоловік по результату безплідний.Ніби ще можна ІКСІ,але куди там.Куча боргів.Любить мене тепер правда дуже.На заробітки поїхав.Побачу.В мене прострочки на початку,сьогодні бідака з Єврогрошей дзвонив,просив зробити лонгацію,тоді на щотижневі оплати тіла переведуть.Питаю-а що,так можна,а він так тяжко-а який в нас вибір.Не плачу.Не вірю.Ждю.Може завтра заплаче...Отаке.А взагалі хочу вам подякувати.Поки ваш форум не знайшла-думала здурію.Почитала-ніби попускати починає...
Тільки написала не туда,вибачайте.Трохи промахнулась

Ну привіт всім.Я новенька,хоча плаваю в МФОшному болоті вже 2 рік.Все почалось певно як в більшості-з непрухи.Спочатку дитина захворіла,поки шукала що да як,поки найшли,поки добрали то,що поможе...А я розведена,2 дітей,аліментами нас ніхто не балував...Трохи вгрузла,але то так,дурниці були...А тут село-я,мама і діти.То покоси,то мішок піднеси...Ну я й давай...А хто має.Потім трапився чоловік,одружились.Він з дитиною від першого шлюбу,нам аж незнати як грошей не приносив,дитина ж там,мама волочиться,все на малого він.Я свою долічую і підліковую...А тут мене спина"догнала"тільки з боргів почала вилазити.Да хитро так-шийний остеохондроз.Тиск,дурноти,тошноти і всяка фігня.Шукаю,лічусь.Беру і добираю грошики,зразу ж і діагноз неясний...Ще рік шукали.Потім лічили.Чоловік ніби й помагає,але так злегка..Він дитину хоче,а воно щось ніяк.Коротше,результат- мала здорова,я...ну майже,чоловік по результату безплідний.Ніби ще можна ІКСІ,але куди там.Куча боргів.Любить мене тепер правда дуже.На заробітки поїхав.Побачу.В мене прострочки на початку,сьогодні бідака з Єврогрошей дзвонив,просив зробити лонгацію,тоді на щотижневі оплати тіла переведуть.Питаю-а що,так можна,а він так тяжко-а який в нас вибір.Не плачу.Не вірю.Ждю.Може завтра заплаче...Отаке.А взагалі хочу вам подякувати.Поки ваш форум не знайшла-думала здурію.Почитала-ніби попускати починає...
Тільки написала не туда,вибачайте.Трохи промахнулась
Добро пожаловать на форум :попкорн: вибачте читаючи вашу тему,щось троха :search:незрозуміла цього всього написаного толкому, мабуть ніч дає своє????,скількі у вас мфо?А чоловік молодец???як він умудрився у вас першій жінці дитину зробити при такому безплідді:victory::bomb:

Добро пожаловать на форум :попкорн: вибачте читаючи вашу тему,щось троха :search:незрозуміла цього всього написаного толкому, мабуть ніч дає своє????,скількі у вас мфо?А чоловік молодец???як він умудрився у вас першій жінці дитину зробити при такому безплідді:victory::bomb:
То таки ніч)І старалась коротше трохи)Та ще нерви.За-чоловіка,не знаю.Да й знати не хочу,хай собі.Там повний брєд)Він то хоче розрахуватись з боргами,і таки йти на ІКСІ.Думаю "здується"і втече.МФО-21.Десь біля 80000.Варіантів було зразу-мільйон,а вирішення поки-0.Зараз просто морожусь,а там побачимо.
????

"бідака з Єврогрошей дзвонив"-це сильно!)))

А дитина від першої дружини його...?

У вас талант писати) Все буде добре!)
Без поняття.І знати не хочу,малий-хороший пацан,маніпулюють ним багато тільки...Таланту нема)Не спала давно нормально,от і всьо непослідовно.

То таки ніч)І старалась коротше трохи)Та ще нерви.За-чоловіка,не знаю.Да й знати не хочу,хай собі.Там повний брєд)Він то хоче розрахуватись з боргами,і таки йти на ІКСІ.Думаю "здується"і втече.МФО-21.Десь біля 80000.Варіантів було зразу-мільйон,а вирішення поки-0.Зараз просто морожусь,а там побачимо.

Без поняття.І знати не хочу,малий-хороший пацан,маніпулюють ним багато тільки...Таланту нема)Не спала давно нормально,от і всьо непослідовно.
Ну тактика правильна, морозтесь, далі будуть пропонувати вигідні умови) Щоденник написали, можна і поспати, нема чого нервувати із-за пройдисвітів)

А мо не здується?)

Все буде ок,нам і залишається пока варіант ,,заморозкі,,а там походу будете вирішувати,яка позиція краща буде вам?

Ну тактика правильна, морозтесь, далі будуть пропонувати вигідні умови) Щоденник написали, можна і поспати, нема чого нервувати із-за пройдисвітів)

А мо не здується?)
А незнаю)Може й не здується)Якщо ні,то точно на ІКСІ підем,на богатиря))хотя старувата трохи,ну то таке..
Рано про таке думати)А сьодні не сплю,бо на роботі)Сиджу і думаю,де ще з одну роботу найти,бо тут платити часом забувають)Аж не віриться,певно перший раз за тиждень смішно...
Все буде ок,нам і залишається пока варіант ,,заморозкі,,а там походу будете вирішувати,яка позиція краща буде вам?
Та да,дякую за підтримку...Начальник на роботі знає,норм мужик,хоч в чомусь)Я до нього сама признаватись полізла))Сказав та йди ти.В нас борги до мільйона,а тут ти з своїми десятками)Я й пішла.

Та нє,правда.Серйозний такий дядько,в галстуку і т.д.Я аж прозріла.Мало я знаю людей кругом себе.Думаю прозрінь жде ще багато.Стрьомно,ну та нічого...
Майже всім стьомно було) Це проходить)

А незнаю)Може й не здується)Якщо ні,то точно на ІКСІ підем,на богатиря))хотя старувата трохи,ну то таке..
Рано про таке думати)А сьодні не сплю,бо на роботі)Сиджу і думаю,де ще з одну роботу найти,бо тут платити часом забувають)Аж не віриться,певно перший раз за тиждень смішно...

Та да,дякую за підтримку...Начальник на роботі знає,норм мужик,хоч в чомусь)Я до нього сама признаватись полізла))Сказав та йди ти.В нас борги до мільйона,а тут ти з своїми десятками)Я й пішла.
Я просто угараю з ваших висловів:ahaha:,особливо про начальніка:ahaha:

Майже всім стьомно було) Це проходить)
Та вірю.Але як подумаю.Ото шухєру буде.На всю округу.Всі бабульки помолодіють з радості.Мами тільки жалко.Вона в мене "переживатєльна" дуже.А на остальних..Якось паралельно.Як з другим чоловіком розписувалась-казали,що відбила.Хоть він розведений давно.Переживала страшно.А потім думаю-певно красівааа)Раз так люди хвалять.Може й тут так зможу

Та нє,правда.Серйозний такий дядько,в галстуку і т.д.Я аж прозріла.Мало я знаю людей кругом себе.Думаю прозрінь жде ще багато.Стрьомно,ну та нічого...
Ну якщо в галстуку,то серйозний джигіт:вай::dirol:,такшо буде у вас все окей??

Я просто угараю з ваших висловів:ahaha:,особливо про начальніка:ahaha:
Та ну правда)Хай но його добре ***може не так заспіває.Поки тихо
Ну якщо в галстуку,то серйозний джигіт:вай::dirol:,такшо буде у вас все окей??
Ага,серйозний.Всю бухгалтерію"спорав"і всі довольні.Я таким людям на слово вірю)

Та вірю.Але як подумаю.Ото шухєру буде.На всю округу.Всі бабульки помолодіють з радості.Мами тільки жалко.Вона в мене "переживатєльна" дуже.А на остальних..Якось паралельно.Як з другим чоловіком розписувалась-казали,що відбила.Хоть він розведений давно.Переживала страшно.А потім думаю-певно красівааа)Раз так люди хвалять.Може й тут так зможу
Шухеру мо трохи і буде... головне здоров'я і діти)

Ага,серйозний.Всю бухгалтерію"спорав"і всі довольні.Я таким людям на слово вірю)
:ahaha: то у вас там нема часу зациклюватись на мфо,роботи у начальніка,непочатий край:вай:

Ага,серйозний.Всю бухгалтерію"спорав"і всі довольні.Я таким людям на слово ві

Згідна.Я дитину витягнула,сама більш-менш.А гроші...Поговорять і забудуть.Колись за куму з якоїсь конторки листівки клеїли,мол винна,відроблю по всякому.Нічого,вичухалась,тепер нормально живе
:ahaha: то у вас там нема часу зациклюватись на мфо,роботи у начальніка,непочатий край:вай:
Нє,він простий люд не чіпає,тільки бухгалтерш.Видно,коли він їх *****,з них грошики сиплються.Бо з нас то шо?Хіба квитанції на оплату.Не цікаво
А взагалі я себе витягую тим,що поки жива,все ще можна виправити.Хоча криє часом по чорному
Не знаю,де дописувати,просто хочу виговоритись.Я розумію,що в кожного своїх проблем вистачає,просто сил немає,а прийшовши на форум,помітила,що коли виговорюсь,стає трохи легше.Мене сьогодні знов чоловік довбе.Вже стільки часу знає,а всеодно їсть поїдом.Сьогодні подзвонив і понеслось!Він далекобійник,їздить за кордоном,правда зовсім недавно.За кордон їхав також у кредит.Сказав що хлопці мають і ноутбуки і скороварки,і їдять все,що схочуть.А в нього тільки плитка,і грошей хватає прокормитись,але так,не балуючи себе.Сказав,що розуміє,що я зараз майже нічого не трачу,їзджу на ту полуницю,але бодай вдома,село,є що їсти,можна ж прожити.Мене то й не образило,але...Я дурне,візьми і ляпни-то не плати моїх,плати свої.А дзвонять чогось найбільше до його родичів.Кричав так,аж у вухах дзвеніло.Бляха,я все життя себе обмежую.Як одружились,майже 3 роки назад,все питав-де твоя зарплата,а тої було 4000,то ще й йому щораз рахунок поповнювала,крутилась,як могла.На підробітки тоді не пускав-ревнивий страшно,боявся що мене посеред поля хтось **** видно.Сам додому ніби гроші приносив,але потім назад їх сам і забирав.Часом і мені щось перепадало,але не часто.В іншому-відносився гарно...А потім взагалі почались перепади настрою-то я нічого не приношу додому(це при тому,що діти повністю були на мені,комуналку ми вдвох наполовину з мамою платили)То казав,що хотів би,щоб я сиділа вдома,грошей же вистачає.Саме тоді почались проблеми з малою,і в мене...І понеслось...Одне МФО,друге на пролонгацію і т.д.Я просила спочатку-допоможи,я навіть потім повернути тобі їх готова,він якось відморожувався,і потім і не питав,де брала.На їжу правда грошей не шкодував ніколи.Пригостити любить і вміє.На мій день народження дарує мені гроші на одяг,щоб не "нила",що одягти немає що.Та я й не нила.До дітей відносився нормально,фізично працював багато.Коли дізнався про мої МФО,посварився,ну стандартно.Я то розумію.Вчора,коли до його батьків подзвонили,відреагував спокійно...Сьогодні кошмар.Дзвонить щогодини,свариться.Я не просила його віддавати ті гроші.Я просто розказала,що можуть дзвонити,як може бути,як можна вийти з такої ситуації,і сказала-вибирай,або ти терпиш це зі мною,або розлучаємось.Так набралась,так,не бачила тоді іншого виходу.Тепер буду розгрібати.На що він сказав-якщо я хочу,щоб в нас все було добре,треба робити, як він скаже.Тепер кошмарить.То відійде на пару днів,то знов тиждень кричить.Свої МФОшки оплатив,коли перший раз його мамі подзвонили.Мені теж допомагає,я вже й кажу,щоб не платив,не хочу тих грошей і того всього слухати...Платить сам,то тепер по номеру тел. можна зробити.Вибачте,я розумію,що тут трохи не місце для ниття,для сімейних розбірок і т.д.Просто навіть нема кому виговоритися.Сил моїх більше немає

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі