Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну привіт всім.Я новенька,хоча плаваю в МФОшному болоті вже 2 рік.Все почалось певно як в більшості-з непрухи.Спочатку дитина захворіла,поки шукала що да як,поки найшли,поки добрали то,що поможе...А я розведена,2 дітей,аліментами нас ніхто не балував...Трохи вгрузла,але то так,дурниці були...А тут село-я,мама і діти.То покоси,то мішок піднеси...Ну я й давай...А хто має.Потім трапився чоловік,одружились.Він з дитиною від першого шлюбу,нам аж незнати як грошей не приносив,дитина ж там,мама волочиться,все на малого він.Я свою долічую і підліковую...А тут мене спина"догнала"тільки з боргів почала вилазити.Да хитро так-шийний остеохондроз.Тиск,дурноти,тошноти і всяка фігня.Шукаю,лічусь.Беру і добираю грошики,зразу ж і діагноз неясний...Ще рік шукали.Потім лічили.Чоловік ніби й помагає,але так злегка..Він дитину хоче,а воно щось ніяк.Коротше,результат- мала здорова,я...ну майже,чоловік по результату безплідний.Ніби ще можна ІКСІ,але куди там.Куча боргів.Любить мене тепер правда дуже.На заробітки поїхав.Побачу.В мене прострочки на початку,сьогодні бідака з Єврогрошей дзвонив,просив зробити лонгацію,тоді на щотижневі оплати тіла переведуть.Питаю-а що,так можна,а він так тяжко-а який в нас вибір.Не плачу.Не вірю.Ждю.Може завтра заплаче...Отаке.А взагалі хочу вам подякувати.Поки ваш форум не знайшла-думала здурію.Почитала-ніби попускати починає...
Тільки написала не туда,вибачайте.Трохи промахнулась
Тільки написала не туда,вибачайте.Трохи промахнулась
вибачте читаючи вашу тему,щось троха
незрозуміла цього всього написаного толкому, мабуть ніч дає своє????,скількі у вас мфо?А чоловік молодец???як він умудрився у вас першій жінці дитину зробити при такому безплідді

,такшо буде у вас все окей??