Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне больше Да Хун Пао заходит, если нужно ночью бодрячком быть)запасся несколькими термосами и заварником с Ловаре 1001 ночь)
Матюки запрещены правилами форума.Да Хун Пао
Совершенно разные вещи. Совершенно.сильно бодрит? лучше кофы?

Матюки запрещены правилами форума.

сиджу на тренінгу з нової спеціальності, ще побачила вчора вакансію по спеціальності сцміжній з моєю то подалася. Тепер треба пройти інтервʼю але поки до вечора навчання+свтіла нема.Колючка, как ты?
Я последовал твоему примеру и на ночную запасся несколькими термосами и заварником с Ловаре 1001 ночь)
я горжусь тобой!!!Ясно, значить поки в логістику сенсу йти нема, краще же в тому що зараз.
Ну і фріланс.
сиджу на тренінгу з нової спеціальності, ще побачила вчора вакансію по спеціальності сцміжній з моєю то подалася. Тепер треба пройти інтервʼю але поки до вечора навчання+свтіла нема.
Голова болить і я капець цьому рада. Зараз мабуть на перерві буду дзвонити батькам і розповідати все. Бо вже в убкі 4 заборгованності, вже шлють листи. Так що відтягувати нема куди.
співчуваю вам, у вас все вийде! поступово, але справи налагодяться, тим більше ваша родина вас підтримала і зрозуміла! За чорною полосою завжди біла, успіху вам!Так все, подзвонила ввечері і розповіла. Я дуже здивована, не було ні скандалу, ні криків, від мене ніхто не відмовився. Я навіть сказала суму. Заісно що були питання як так і нащо я взяла. Я розповіла нащо. Попросила щоб трубку з незнайомих номерів не брали і нічого не поатили за мене.
Що я вже на новій роботі (проходжу поки навчання, потім - випробувальний термін), плбс ще знайшла роботу суміжну за фахом і подалася.
Мене підтримали, сказали що не кинуть, і що просто це витрати а не проблеми. Правда коли я сказала суму загальну - вони охнули. Ну що ж( але буду працювати, все закрию і все.
Тепер головне працювати і працювати і нічого не брати більше.
Господи, думала з глузду зʼїду але мабуть нарешті вони сприйняли мою хворобу серйозно.
Мені трохи легше. Піду я спати бо до співбесіди зарьованою і на фоні бардаку я явно не готова. Ще ц завтрашні відключення треба пережити.
Важко, але найстрішніше - позаду.
Господи, я думала після цієї розмови в мене вже родини не буде.
Пішла я спать бо голова зараз вибухне
Ну що, отримала смс від Celtis написали що mycredit залучили колекторів (целтіс). Але то смс. Закрити за 7719,39 грн.співчуваю вам, у вас все вийде! поступово, але справи налагодяться, тим більше ваша родина вас підтримала і зрозуміла! За чорною полосою завжди біла, успіху вам!
Та нема чим гордитися насправді. Я ж в борги влізла((( от коли на роботи влаштуюсь і все вирішу-віддам-заплачу і буду мати не одне джерело доходу і запаси (ну от цим я вже займаюсь) от тоді да. А зараз - мені просто повезло. Мабуть щось хороше зробилая горжусь тобой!!!
Не продали ,в скоріш за все передали на прозвін.О, значит в мене зараз одночасно смс від типу колекторів чи справжніх колекторів (майкредит типу продав) і від того ж майкредіта смс «закрийте і знижка на наступний 55%)![]()
Дякую що зорієнтували. Завтра одні тести здам і засяду за форум. Теж не думаю що передали, два дні всього пройшло ну і сума 7000Не продали ,в скоріш за все передали на прозвін.
ясно що заставу, кріпсі це шахраї, які крім телефонного хуліганства вам нічого не зроблять і не факт що не повісять новий кредит як закриєтеАбо забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею
Заставу. Кріпсі взагалі в кінець або не платіть, у мене в них прострочення 8+ міс, щось там наярюють, полякали що буде позор і т д, не реагуйте взагалі, якщо будете відповідати-спілкуватися то це дасть ім фору тиснути на вас бо бачать що ви переживаєте. От щоб там не писали- не реагуйте ніяк.Народ, нід хельп. Значить в мене сьогодні дата оплати кріпсі. Там 588.
Батьки в курсі боргів і сказали що якісь штуки можуть мені позичити гроші щоб я віддавала їх потім, без відсотків. Але в них та ж сама проблема що і в мене - вони не хрчуть щоб про борги дізналися їх родичі.
Мама сьогодні може мені передати якісь гроші, не дати а позичити але в мене питання що краще - закрити зараз кріпсі і якщо ще залишиться то закрити наприклад прострочення в ідея банку? Або забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею, і ще оплатити повірку лічильників щоб не наразовували тепло по метражу. Чи що чи як? Ще тести сьогодні і я в паніці трохи. А коли я в паніці то я приймаю херові рішення і не бачу очевидного. Тож прошу поради
ДякуюЗаставу. Кріпсі взагалі в кінець або не платіть, у мене в них прострочення 8+ міс, щось там наярюють, полякали що буде позор і т д, не реагуйте взагалі, якщо будете відповідати-спілкуватися то це дасть ім фору тиснути на вас бо бачать що ви переживаєте. От щоб там не писали- не реагуйте ніяк.
Ви вже повідомили оточення про борги, і це саме ваші борги, ситуація така як є. Розставте пріоритети що дійсно становить для вас загрозу (застава, суди) і поступово вирішуйте це. Через 1-2 міс трохи по-іншому будете на ситуацію дивитися, спокійніше))
1) застава в пріоритетіНарод, нід хельп. Значить в мене сьогодні дата оплати кріпсі. Там 588.
Батьки в курсі боргів і сказали що якісь штуки можуть мені позичити гроші щоб я віддавала їх потім, без відсотків. Але в них та ж сама проблема що і в мене - вони не хрчуть щоб про борги дізналися їх родичі.
Мама сьогодні може мені передати якісь гроші, не дати а позичити але в мене питання що краще - закрити зараз кріпсі і якщо ще залишиться то закрити наприклад прострочення в ідея банку? Або забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею, і ще оплатити повірку лічильників щоб не наразовували тепло по метражу. Чи що чи як? Ще тести сьогодні і я в паніці трохи. А коли я в паніці то я приймаю херові рішення і не бачу очевидного. Тож прошу поради
Дякую, виявилося що я про оточення думала гірше ніж насправді. Ніхто не кинув а навпаки, підтримали.1) застава в пріоритеті
2) на кріспи забийте
3) на інших родичів також забийте, швидше всього рано чи пізно і так пізнаються, думайте про своє життя і свої проблеми. Хто відвернеться - ну так не тільки друзі дізнаються в біді, родичі також, зробите висновки.