Щоденник Кактусовий_щоденник

• Автор теми Автор теми Kaktusyatko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 4K
Колючка, как ты? :)
Я последовал твоему примеру и на ночную запасся несколькими термосами и заварником с Ловаре 1001 ночь)

сильно бодрит? лучше кофы?
Совершенно разные вещи. Совершенно.
Более мягко бодрит, не вызывает тревожности, к примеру. Просто прилив сил. Бывает иногда, если вечером выпить, когда сильно уставший, то размажет просто. Такое чувство примерно, как после тяжёлой работы выпил бутылочку холодненького пива.

Вот такой:
17653239032364690546413367728126.webp

Матюки запрещены правилами форума.
:cray:

Ясно, значить поки в логістику сенсу йти нема, краще же в тому що зараз.
Ну і фріланс.
Колючка, как ты? :)
Я последовал твоему примеру и на ночную запасся несколькими термосами и заварником с Ловаре 1001 ночь)
сиджу на тренінгу з нової спеціальності, ще побачила вчора вакансію по спеціальності сцміжній з моєю то подалася. Тепер треба пройти інтервʼю але поки до вечора навчання+свтіла нема.
Голова болить і я капець цьому рада. Зараз мабуть на перерві буду дзвонити батькам і розповідати все. Бо вже в убкі 4 заборгованності, вже шлють листи. Так що відтягувати нема куди.

Ясно, значить поки в логістику сенсу йти нема, краще же в тому що зараз.
Ну і фріланс.

сиджу на тренінгу з нової спеціальності, ще побачила вчора вакансію по спеціальності сцміжній з моєю то подалася. Тепер треба пройти інтервʼю але поки до вечора навчання+свтіла нема.
Голова болить і я капець цьому рада. Зараз мабуть на перерві буду дзвонити батькам і розповідати все. Бо вже в убкі 4 заборгованності, вже шлють листи. Так що відтягувати нема куди.
я горжусь тобой!!!

Так все, подзвонила ввечері і розповіла. Я дуже здивована, не було ні скандалу, ні криків, від мене ніхто не відмовився. Я навіть сказала суму. Заісно що були питання як так і нащо я взяла. Я розповіла нащо. Попросила щоб трубку з незнайомих номерів не брали і нічого не поатили за мене.
Що я вже на новій роботі (проходжу поки навчання, потім - випробувальний термін), плбс ще знайшла роботу суміжну за фахом і подалася.
Мене підтримали, сказали що не кинуть, і що просто це витрати а не проблеми. Правда коли я сказала суму загальну - вони охнули. Ну що ж( але буду працювати, все закрию і все.
Тепер головне працювати і працювати і нічого не брати більше.
Господи, думала з глузду зʼїду але мабуть нарешті вони сприйняли мою хворобу серйозно.
Мені трохи легше. Піду я спати бо до співбесіди зарьованою і на фоні бардаку я явно не готова. Ще ц завтрашні відключення треба пережити.
Важко, але найстрішніше - позаду.
Господи, я думала після цієї розмови в мене вже родини не буде.
Пішла я спать бо голова зараз вибухне

Так все, подзвонила ввечері і розповіла. Я дуже здивована, не було ні скандалу, ні криків, від мене ніхто не відмовився. Я навіть сказала суму. Заісно що були питання як так і нащо я взяла. Я розповіла нащо. Попросила щоб трубку з незнайомих номерів не брали і нічого не поатили за мене.
Що я вже на новій роботі (проходжу поки навчання, потім - випробувальний термін), плбс ще знайшла роботу суміжну за фахом і подалася.
Мене підтримали, сказали що не кинуть, і що просто це витрати а не проблеми. Правда коли я сказала суму загальну - вони охнули. Ну що ж( але буду працювати, все закрию і все.
Тепер головне працювати і працювати і нічого не брати більше.
Господи, думала з глузду зʼїду але мабуть нарешті вони сприйняли мою хворобу серйозно.
Мені трохи легше. Піду я спати бо до співбесіди зарьованою і на фоні бардаку я явно не готова. Ще ц завтрашні відключення треба пережити.
Важко, але найстрішніше - позаду.
Господи, я думала після цієї розмови в мене вже родини не буде.
Пішла я спать бо голова зараз вибухне
співчуваю вам, у вас все вийде! поступово, але справи налагодяться, тим більше ваша родина вас підтримала і зрозуміла! За чорною полосою завжди біла, успіху вам!

співчуваю вам, у вас все вийде! поступово, але справи налагодяться, тим більше ваша родина вас підтримала і зрозуміла! За чорною полосою завжди біла, успіху вам!
Ну що, отримала смс від Celtis написали що mycredit залучили колекторів (целтіс). Але то смс. Закрити за 7719,39 грн.
Але там протермінування ще навіть не тиждень, 9 мала закрити або пролонгувати (ніколи більше я ніц не пролонговую).
Блін, а завтра ще тести на новій роботі і сьогодні треба ту аі співбесіду пройти. так що сьогодні форум нормально не почитаю.
Чи може мені хтось допомогти - якщо смс то це вже передали чи ніт? Чи чекати листа на пошту чи паперового листа? Бо ну якось два дні? Камон)) а з іншого боку - новий рік на носі, колектори премії хотять

я горжусь тобой!!!
Та нема чим гордитися насправді. Я ж в борги влізла((( от коли на роботи влаштуюсь і все вирішу-віддам-заплачу і буду мати не одне джерело доходу і запаси (ну от цим я вже займаюсь) от тоді да. А зараз - мені просто повезло. Мабуть щось хороше зробила

О і ще перевірити чи все ок з податками і єсв. Ніби платила але щось я собі не довіряю)) коротше в житті - генеральне прибирання.

О, значит в мене зараз одночасно смс від типу колекторів чи справжніх колекторів (майкредит типу продав) і від того ж майкредіта смс «закрийте і знижка на наступний 55%) 😁😁😁

О, значит в мене зараз одночасно смс від типу колекторів чи справжніх колекторів (майкредит типу продав) і від того ж майкредіта смс «закрийте і знижка на наступний 55%) 😁😁😁
Не продали ,в скоріш за все передали на прозвін.

Народ, нід хельп. Значить в мене сьогодні дата оплати кріпсі. Там 588.
Батьки в курсі боргів і сказали що якісь штуки можуть мені позичити гроші щоб я віддавала їх потім, без відсотків. Але в них та ж сама проблема що і в мене - вони не хрчуть щоб про борги дізналися їх родичі.
Мама сьогодні може мені передати якісь гроші, не дати а позичити але в мене питання що краще - закрити зараз кріпсі і якщо ще залишиться то закрити наприклад прострочення в ідея банку? Або забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею, і ще оплатити повірку лічильників щоб не наразовували тепло по метражу. Чи що чи як? Ще тести сьогодні і я в паніці трохи. А коли я в паніці то я приймаю херові рішення і не бачу очевидного. Тож прошу поради

Або забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею
ясно що заставу, кріпсі це шахраї, які крім телефонного хуліганства вам нічого не зроблять і не факт що не повісять новий кредит як закриєте

Боже, сиджу оце в кавʼярні, готуюсь до тесту і краєм вуха слухаю хтось там щось каже про убд, що хтось там в базі миротворця. І розумію що ото проблеми, а в мене - витрати через паніку.

Батьки в курсі боргів і сказали що якісь штуки можуть мені позичити гроші щоб я віддавала їх потім, без відсотків. Але в них та ж сама проблема що і в мене - вони не хрчуть щоб про борги дізналися їх родичі.
Мама сьогодні може мені передати якісь гроші, не дати а позичити але в мене питання що краще - закрити зараз кріпсі і якщо ще залишиться то закрити наприклад прострочення в ідея банку? Або забити на кріпсі і оплатити заставу і ідею, і ще оплатити повірку лічильників щоб не наразовували тепло по метражу. Чи що чи як? Ще тести сьогодні і я в паніці трохи. А коли я в паніці то я приймаю херові рішення і не бачу очевидного. Тож прошу поради
Заставу. Кріпсі взагалі в кінець або не платіть, у мене в них прострочення 8+ міс, щось там наярюють, полякали що буде позор і т д, не реагуйте взагалі, якщо будете відповідати-спілкуватися то це дасть ім фору тиснути на вас бо бачать що ви переживаєте. От щоб там не писали- не реагуйте ніяк.
Ви вже повідомили оточення про борги, і це саме ваші борги, ситуація така як є. Розставте пріоритети що дійсно становить для вас загрозу (застава, суди) і поступово вирішуйте це. Через 1-2 міс трохи по-іншому будете на ситуацію дивитися, спокійніше))

Заставу. Кріпсі взагалі в кінець або не платіть, у мене в них прострочення 8+ міс, щось там наярюють, полякали що буде позор і т д, не реагуйте взагалі, якщо будете відповідати-спілкуватися то це дасть ім фору тиснути на вас бо бачать що ви переживаєте. От щоб там не писали- не реагуйте ніяк.
Ви вже повідомили оточення про борги, і це саме ваші борги, ситуація така як є. Розставте пріоритети що дійсно становить для вас загрозу (застава, суди) і поступово вирішуйте це. Через 1-2 міс трохи по-іншому будете на ситуацію дивитися, спокійніше))
Дякую

1) застава в пріоритеті
2) на кріспи забийте
3) на інших родичів також забийте, швидше всього рано чи пізно і так пізнаються, думайте про своє життя і свої проблеми. Хто відвернеться - ну так не тільки друзі дізнаються в біді, родичі також, зробите висновки.

Оточення рано чи пізно дізнається, до цього потрібно готуватись морально, хіба що ви закрите одним махом усі МФО. Саме страх, що дізнаються близькі, є одним і з головних чинників, що беруться кредити в МФО, щоб закрити інші кредити. І є головним важелем впливу колекторів. Поборете цей страх і стане легше закривати ці кредити поступово з холодною головою

1) застава в пріоритеті
2) на кріспи забийте
3) на інших родичів також забийте, швидше всього рано чи пізно і так пізнаються, думайте про своє життя і свої проблеми. Хто відвернеться - ну так не тільки друзі дізнаються в біді, родичі також, зробите висновки.
Дякую, виявилося що я про оточення думала гірше ніж насправді. Ніхто не кинув а навпаки, підтримали.

Назад
Угорі