Що скажете про Аванс Кредит / Avans Credit ?

В мене в них 13-тий день прострочки, телефонували до близьких, після цього прислали повідомлення в телеграм щоб оплатити до 18:00 або будуть звертатись до контактних
Мда... ну хай тепер чекають, все одно вже близьких обзвонили, то Вам втрачати нема чого)

В мене в них 13-тий день прострочки, телефонували до близьких, після цього прислали повідомлення в телеграм щоб оплатити до 18:00 або будуть звертатись до контактних
В мене 11 день просрочки!Звонять всім кого знайшли! ЗеКредит,бананакредит і аванс,це все одна шарага!

Брала за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Окупація, зона БД з червня 22 року почали надоїдати - послала.Пописали контактним і зникли. В грудні прислали сплатити половину тіла і через годину слідуюче смс продано Кредит Капітал.
Хотіли 7800,сплатила за тіло 2500.Мінус ще одні.

Я поражаюсь, чесс слово. В стране война. а они в мфо кредиты гребут. У меня два вопроса: зачем и нах*я?...
Чтобы закрыть старые, которые не хотят подождать хотя бы месяц

хтось домовлявся з ними закрити за тіло?
Вони мені пропонували закрити за півтіла, але коли подзвонила,то кредит продали Прімоколект. Тобто о 10 ранку було півтіла, а о 18 вже продано:) Закрила за тіло у Прімоколект.

Вони мені пропонували закрити за півтіла, але коли подзвонила,то кредит продали Прімоколект. Тобто о 10 ранку було півтіла, а о 18 вже продано:) Закрила за тіло у Прімоколект.
Яка у вас прострочка була коли продали?

Мда... ну хай тепер чекають, все одно вже близьких обзвонили, то Вам втрачати нема чого)
У мене теж крім мене телефонують всім,кого нарили... "щиро" дивуються,коли написала,що сусіди поскаржились в нбу,типа"то не ми ,ми не дзвонимо",а на аргумент,що співробітник представився ,що він від банани-нова відмазка" то ви ж не берете трубку". пишу "а як я знаю,що то ви дзвоните, якщо за 47 хвилин подзвонили 29 разів з різних номерів 073....,відмінних від тих,що вказані на сайті-включили режим морозу

Вже другий день телефонує робот з пропозицією закрити кредит зі списанням % або оформити реструктуризацію

Два тижні тому я їм писала, що хочу закрити за тіло, вони у відповідь дали дуже "щедру" пропозицію закрити всього за 14 тисяч при тілі кредиту 7)
за цей час кошти вже витратила на закриття іншого кредиту, тому поки хай гуляють, треба було раніше думать?‍♀️

Вже другий день телефонує робот з пропозицією закрити кредит зі списанням % або оформити реструктуризацію

Два тижні тому я їм писала, що хочу закрити за тіло, вони у відповідь дали дуже "щедру" пропозицію закрити всього за 14 тисяч при тілі кредиту 7)
за цей час кошти вже витратила на закриття іншого кредиту, тому поки хай гуляють, треба було раніше думать?‍♀️
По контактам звонили?

А хіба вони не в одному човні з Банана та Зе?)
Шо тим шо тим вже труба, я думав і аванс теж позбавили ліцензії, хтось щось в курсі?))
Нині від аванс прийшла смс пролонгувати за 300 (попрошу без жартів про тракториста ахахах), або у іншому випадку прозвон третім особам, яких я доречі навіть не вказував…ну успіхів їм чи шо?

Шо тим шо тим вже труба, я думав і аванс теж позбавили ліцензії, хтось щось в курсі?))
Нині від аванс прийшла смс пролонгувати за 300 (попрошу без жартів про тракториста ахахах), або у іншому випадку прозвон третім особам, яких я доречі навіть не вказував…ну успіхів їм чи шо?
Ні, їх не позбавили
і втрата ліцензії не завадить їм задовбувати людей, кошти все одно потрібно повертати

Ні ліцензію забрали у Тов Інвеструм, а Аванс то ТОВ Аванс кредит, тому вони підготувалися. Вже й на цей Аванс створили ще один бренд

Хм..Аванс кредит продав мій кредит своєму брату Інвеструм?
53F77783-D632-476C-8E6A-75EAA86967E4.webp

і що зараз пропонують?
Подивіться мій допис в цій темі 25.05
З "новим кредитором" не зв'язувалась, та і від них нічого не було про продаж кредиту. Тільки з УБКІ про це дізналась.
В мене все одно зараз немає коштів, тому будь-яка пропозиція не підійде)

Назад
Угорі