Що робити з жінкою??

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 237
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вкладення

• unnamed (9).webp
    unnamed (9).webp
    18.4 Кб · Перегляди: 24
Десь пропала))

без обид, но если с женой ты хоть куришь
со мной забудешь как папироска выглядит.
упахаю

такшта иди поцелуй свою радость
и перекрестись
Молодец автор. Создать тему какая ху..вая жена, попытаться тут же закадрить девушку. Браво. Еще и в кроссовках новых и с сигарЭтами! :ahaha:

І тут я поняла, що мій чоловік кращий з кращого, з моіми 13-15 мфо і його 7, пахає днями й ночами на вихідні рідко попадає до дому і при цьому жодного разу не сказав йди на роботу, хоч і сама рвалась не пускає. Каже що ще встигну наробитись, що й дома роботи хватає, раніше працювала поки болячки вилазить не стали((

І тут я поняла, що мій чоловік кращий з кращого, з моіми 13-15 мфо і його 7, пахає днями й ночами на вихідні рідко попадає до дому і при цьому жодного разу не сказав йди на роботу, хоч і сама рвалась не пускає. Каже що ще встигну наробитись, що й дома роботи хватає, раніше працювала поки болячки вилазить не стали((
И тут я поняла...что замуж не хотела а теперь еще больше не хочу))))
Свободной хорошо "хочешь пряники ешь, хочешь варенье?"

Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
Шліть хай грошей у шарагах возьме..буде і вам на куриво і їй на щось...!
И тут я поняла...что замуж не хотела а теперь еще больше не хочу))))
Свободной хорошо "хочешь пряники ешь, хочешь варенье?"
Не виходь ато будуть гроші забирать на цигарки!

Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
Так Вам нужен работающий партнер мужчина) а не женщина.
с1сЬками уже не отделаться???? им батрачка нужна..ноздря в ноздрю.. плечом к плечу.. мы идем по полю с конем

ну ты и гониш...у меня муж 42 года нигде не работает уже год (для моей же безопасности) лучше нихай дома сидит, сигареты стреляет каждый день (так дёшевле чем покупать)ну ты и король...
а шо,мне не впадлу еду купить и за коммуналку заплатить...что здесь такого???
А при чем здесь безопасность и отсутствие у мужа работы?:scratch_one-s_head:
И как он отрабатывает свое содержание, домохазяйничает?

А при чем здесь безопасность и отсутствие у мужа работы?:scratch_one-s_head:
И как он отрабатывает свое содержание, домохазяйничает?
боюсь он для красоты)
может еще че умеет... но это секретики)
Надеюсь это стеб был с автора. Типа он лошара еще и работает..
Хотя такие персонажи в семье и без работы бывают... женщина возьмет еще 3 работы на себя а мужчина будет ждать идеальных событий.

Короче... Автор, я вот тут подумал хорошенько...
Увольняй-ка ее с занимаемой должности жены.
Ну непригодная она.

боюсь он для красоты)
может еще че умеет... но это секретики)
Надеюсь это стеб был с автора. Типа он лошара еще и работает..
Хотя такие персонажи в семье и без работы бывают... женщина возьмет еще 3 работы на себя а мужчина будет ждать идеальных событий.
Ну не знаю, я таких мужчин, которых бы мне хотелось обеспечивать не встречала :hahah:
Как по мне идеально, твоя зарплата - это наша зарплата, а моя зарплата - это моя зарплата:hahah:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі