LeBron230
Форумчанин
- Дописи
- 201
- Реакції
- 102
- Бали
- 2625
LeBron230 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
С милленой))С кем? С женой или с Millena2020?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С милленой))С кем? С женой или с Millena2020?
С милленой))
Хочу з нею поспілкуватись))
Ух ти яка, ммм))без обид, но если с женой ты хоть куришь
со мной забудешь как папироска выглядит.
упахаю
такшта иди поцелуй свою радость
и перекрестись
Молодец автор. Создать тему какая ху..вая жена, попытаться тут же закадрить девушку. Браво. Еще и в кроссовках новых и с сигарЭтами!без обид, но если с женой ты хоть куришь
со мной забудешь как папироска выглядит.
упахаю
такшта иди поцелуй свою радость
и перекрестись

отож.Ух ти яка, ммм))
А може навпаки, а?) Телеграмчик?)отож.
я сокровище третьего рейха
а ты крестьянский ребенок
не пара мы
А може навпаки, а?) Телеграмчик?)
Ах яка ти. Та немає дружини у мене поки що))найн
иди к жене говорю
цени и пестуй
пока лопатой не огребла
крутите барабан (с)Ах яка ти. Та немає дружини у мене поки що))
Поки холостяк
И тут я поняла...что замуж не хотела а теперь еще больше не хочу))))І тут я поняла, що мій чоловік кращий з кращого, з моіми 13-15 мфо і його 7, пахає днями й ночами на вихідні рідко попадає до дому і при цьому жодного разу не сказав йди на роботу, хоч і сама рвалась не пускає. Каже що ще встигну наробитись, що й дома роботи хватає, раніше працювала поки болячки вилазить не стали((
Шліть хай грошей у шарагах возьме..буде і вам на куриво і їй на щось...!Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
Не виходь ато будуть гроші забирать на цигарки!И тут я поняла...что замуж не хотела а теперь еще больше не хочу))))
Свободной хорошо "хочешь пряники ешь, хочешь варенье?"
Так Вам нужен работающий партнер мужчина) а не женщина.Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
с1сЬками уже не отделаться???? им батрачка нужна..ноздря в ноздрю.. плечом к плечу.. мы идем по полю с конем
А при чем здесь безопасность и отсутствие у мужа работы?ну ты и гониш...у меня муж 42 года нигде не работает уже год (для моей же безопасности) лучше нихай дома сидит, сигареты стреляет каждый день (так дёшевле чем покупать)ну ты и король...
а шо,мне не впадлу еду купить и за коммуналку заплатить...что здесь такого???

боюсь он для красоты)А при чем здесь безопасность и отсутствие у мужа работы?
И как он отрабатывает свое содержание, домохазяйничает?
Ну не знаю, я таких мужчин, которых бы мне хотелось обеспечивать не встречалабоюсь он для красоты)
может еще че умеет... но это секретики)
Надеюсь это стеб был с автора. Типа он лошара еще и работает..
Хотя такие персонажи в семье и без работы бывают... женщина возьмет еще 3 работы на себя а мужчина будет ждать идеальных событий.

А автор,шо тожже не работает?Короче... Автор, я вот тут подумал хорошенько...
Увольняй-ка ее с занимаемой должности жены.
Ну непригодная она.