Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не помогло)))Я тебе помогу!
"Любить? Нельзя!! ненавидеть!!!"
Спасибо, что предупредил, а то я доверчивая)))Крайне плохой! Делай, что угодно, но не слушай меня сейчас. Я ахинею несу. Сто процентная инфа.
Десь колись, я працює. Але як видно недостатньо. Треба ще йти на одну роботуТак вона нігде не працює чи одяг в Інтернеті продає?? причому тут мфо ? Ви чому не працюєте, а просите гроші на цигарки в неї? Не зрозуміло??![]()
Ну тогда "любить! Абажать!"Не помогло)))
Не, Настька, таким советам лучше не доверять. Ну их нах. Такие советы.Спасибо, что
Бро, может просто нормальную работу найти и все?Десь колись, я працює. Але як видно недостатньо. Треба ще йти на одну роботу
Ты забыл добавить, по братски, брат ?Ну тогда "любить! Абажать!"
.
Блин, вот у чела траблы))
Не, Настька, таким советам лучше не доверять. Ну их нах. Такие советы.
Что за самокритика?))) кто пошатнул твою уверенность?))Ну тогда "любить! Абажать!"
.
Блин, вот у чела траблы))
Не, Настька, таким советам лучше не доверять. Ну их нах. Такие советы.
Та да)Ну все ж лучше, чем нервничать.)) Алкоголя не выпить, так хоть посмеяться.))
Десь колись, я працює. Але як видно недостатньо. Треба ще йти на одну роботу
Автор,дякую Вам за тему!Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
ну ты и гониш...у меня муж 42 года нигде не работает уже год (для моей же безопасности) лучше нихай дома сидит, сигареты стреляет каждый день (так дёшевле чем покупать)ну ты и король...Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
На здоровя, звертайся)))Автор,дякую Вам за тему!
Я нарешті зрозуміла,як "скучно" живе мій чоловік!
Що ти розказуєш??? Коли ти цілими днями на роботі, а хтось цілий день на ліжку вваляється. А пізніше дай гроші. д*paну все.
и тут затюкали хлопца.
нигде его не панимають.
ну ты и гониш...у меня муж 42 года нигде не работает уже год (для моей же безопасности) лучше нихай дома сидит, сигареты стреляет каждый день (так дёшевле чем покупать)ну ты и король...
а шо,мне не впадлу еду купить и за коммуналку заплатить...что здесь такого???
Що ти розказуєш??? Коли ти цілими днями на роботі, а хтось цілий день на ліжку вваляється. А пізніше дай гроші. д*ра
Ти якась стрьомнасам дypak
разводись говорю
не подходит она тебе. ищи золушку