Щоденник Що робити.... С чого почати ?

• Автор теми Автор теми Stratocaster229
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 6K
такі як і всі, тільки на уступки не дуже йдуть і в суд бігають
Я прочитав що зараз є історія щодо блокування грошей від них та звнувачення у зв'язках з рф. Це правда >? Чи можуть бути проблеми з оплатою з ними ?

Дякую. Дуже хвилююсь за КредиКасу. Скрізь пишуть що вони самі неадекватні

Враховуючи обставини планую зробити так найближчим місяцем
  • Банки закрити усі прострочки і вийти у графік
  • По МФО внесу:
    • Швидко: 7 000. Домовився на два платежі разу у місяць
    • Finsfera: 9 000 одним платежем
    • Є Гроші: 4 000 (фінал)
    • CreditPlus: 3 200 (2/5)
Не знаю за кредит касу, цих довбнів у мене ніколи не було, тому чого не знаю, того не знаю.

Манівео стали частіше іти в суди і менше добрих пропозицій.
Клік монто вже третій місяць хочуть тільки два тіла, на платежі не розбивають, прислали лист вимогу якщо протягом місяця не буде оплати то продають.
лист вимогу по адресу регестрації? скажіть в вашому випадку багато мфо так роблять? якщо так то які саме?

лист вимогу по адресу регестрації? скажіть в вашому випадку багато мфо так роблять? якщо так то які саме?
вопрос не мне, но могу сказать, что селфи и кредит7 тоже шлют письма, обычная макулатура

Апдейт. Домовився з ЕАПБ про розбив боргу на платежі.

Отже, з усього списку боргів по МФО залишилось якимось чтном врегулювати питання з CreditKasa. Усі інші або чекають оплати по реструктуризації або першого платежу по ній.

По Кредит Касі намалювали 30 000 при тілі в 11 000

Вітаю усіх. Допоможіть будь ласка.

Така ситуація що не висачить бюджету в цьому місяці на все що треба внести. Треба якось пріоритезувати, а я не знаю як зробити це краще.

Що на сьогодні

1. ЄАПБ - пропонуть реструктуризацію ( 3 платежі по 4737 грн., пишуть що така акція діє до кінця року
2.Швидко Гроші - там був суд. Домовився розбити все на два платежі по 7000 грн бо далі провадження і блокування рахунків
3. КредитПромінвест - залишився останній платіж на 4000 грн
4. Фінсфера - пропонує закрити за тіло ( 9000 грн)
5. Кредит Каса - поки нічого не робив
6.Таліон - висить реструктуризація - чекають на активацію
7. СreditPlus - на черзі другий платіж з 5-ти
8. Кредит Капітал - там по ресутрктуризаціі 2-й платіж на 200 грн, х*рня
9. Ще мав дурість і взяв два маленьких в
-My credit (1000)
- LoviLave (1500)
10. Також в цьому місяці треба внести по Сенс Банку 8000 грн. 6000 по одному кредиту (3 обов'язковий + 3 прострочки) і 1800 по іншим двом.

А в бюджеті на цей місяць вийде максимум 10-18 тис.

Допоможіть якось пріоритизувати, бо враховуючи ситуацію з ШвидкоГрошами боюсь блокування рахунків.

Вітаю усіх. Допоможіть будь ласка.

Така ситуація що не висачить бюджету в цьому місяці на все що треба внести. Треба якось пріоритезувати, а я не знаю як зробити це краще.

Що на сьогодні

1. ЄАПБ - пропонуть реструктуризацію ( 3 платежі по 4737 грн., пишуть що така акція діє до кінця року
2.Швидко Гроші - там був суд. Домовився розбити все на два платежі по 7000 грн бо далі провадження і блокування рахунків
3. КредитПромінвест - залишився останній платіж на 4000 грн
4. Фінсфера - пропонує закрити за тіло ( 9000 грн)
5. Кредит Каса - поки нічого не робив
6.Таліон - висить реструктуризація - чекають на активацію
7. СreditPlus - на черзі другий платіж з 5-ти
8. Кредит Капітал - там по ресутрктуризаціі 2-й платіж на 200 грн, х*рня
9. Ще мав дурість і взяв два маленьких в
-My credit (1000)
- LoviLave (1500)
10. Також в цьому місяці треба внести по Сенс Банку 8000 грн. 6000 по одному кредиту (3 обов'язковий + 3 прострочки) і 1800 по іншим двом.

А в бюджеті на цей місяць вийде максимум 10-18 тис.

Допоможіть якось пріоритизувати, бо враховуючи ситуацію з ШвидкоГрошами боюсь блокування рахунків.
зачем вы так много взяли реструктуризацией на себя? еапб подождут до декабря, талион пусть тоже ждет, ШГ - платите, бо заблочат все что можно. КредитПромінвест само собой, раз платеж последний. Фінсфера - эти скорее всего в суд пойдут после предложения тела, решать вам

зачем вы так много взяли реструктуризацией на себя? еапб подождут до декабря, талион пусть тоже ждет, ШГ - платите, бо заблочат все что можно. КредитПромінвест само собой, раз платеж последний. Фінсфера - эти скорее всего в суд пойдут после предложения тела, решать вам
Потому что глупый человек, наверное. Был бы разумным - не брал бы МФО вообще. Не сочтите за грубость. Не спрашивайте. Не ждал нестабильности с бюджетом. Но так вышло.

Потому что глупый человек, наверное. Был бы разумным - не брал бы МФО вообще. Не сочтите за грубость. Не спрашивайте. Не ждал нестабильности с бюджетом. Но так вышло.
значит сядьте сделайте кофе и подумайте еще раз как что платить будете. Лучше по одному кредиту в месяц, чем делать по десять платежей на разные и потом понять, что деньги на ветер, так какой-то платеж внести не сможете

значит сядьте сделайте кофе и подумайте еще раз как что платить будете. Лучше по одному кредиту в месяц, чем делать по десять платежей на разные и потом понять, что деньги на ветер, так какой-то платеж внести не сможете
Пока я вижу так что
-Закрою Банки
- Внесу частичный платеж по ШГ. Там сказали что просто ждут закрытие до конца года.
- Закрою Финсферу и КредитПромінвест + Кредит Плюс
- По My Credit и LoviLave пойдуу в просрочки наверное...
Не звонят и не пишут. Я им уже замахалась писать на эл почту. Хочу их закрыть и забыть
Попробуйте им в Вайбер написать. Я так и договорился

Назад
Угорі