Stratocaster229
Форумчанин
- Дописи
- 122
- Реакції
- 65
- Бали
- 3625
Stratocaster229 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
@
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
краще сплатитиПогані новини. ШвидкоГроші подали до суду. Пропонують сплатити сумму до початку другого засідання. Що порадите ?
Допоможіть будь - ласка. Чи варто судитись чи краще спллатити ?
Поясніть. Я не проти сплатити. Ні. Тут питання ось в чомукраще сплатити
сроки вся ваша жизнь, если взять ничего, по первому вопросу не скажу точноПоясніть. Я не проти сплатити. Ні. Тут питання ось в чому
-Чи може суд розглянути реструктуризацію
-Якщо ні то які терміні в середньому вони ставлять на сплату ?
А если до первого заседания я например смогу загасить скажем половину - если ли опция того что дело развалится ? Или типа того ?сроки вся ваша жизнь, если взять ничего, по первому вопросу не скажу точно
вам к юристам с такими вопросамиА если до первого заседания я например смогу загасить скажем половину - если ли опция того что дело развалится ? Или типа того ?
какой смысл?А если до первого заседания я например смогу загасить скажем половину - если ли опция того что дело развалится ? Или типа того ?
по реструктуризации нужно договариваться с Швидко Грошами. А без суда никак?Апдейт
1. Оформил ресутруктуризацию в CreditPlus. Осталось три платежа по 3200
2.Закрыл
-Monto
-My Credit
3. К сожалению был вынужден взять в LoviLAve 1500 грн (
4. Внес платеж по КредітПромІнвесту. Осталось один платеж на 4000
5. Финсфера предлагает закрыть за тело (9000), но если опалчу тогда не будет дденег на жизнь, поэтосу надеюсь что на ноябрь останется акция
6. Ожидаю суда с ШвидкоГрошам.
Там тело 9000. Хотят 16000 отсудить + 2 к на суд сбор.
Знающие скажите. Хрен с ним если проиграю дело. У судьи можно запросить чтобы присудили реструктуризацию ?
7.Внес первый палтеж по реструктуризации в КредитКапитал (Тенго). Да, насчиали аж 13000 но разбили на 12 палтежей по 1300 грн, с возможностью заплатить первые два платежа всего по 200 грн.
8. В ноябре по плану
-Закрытие Е-грошей (Кредитпромінвест)
-Закрытие Финсферы
-Запущу реструктуризацию в ЕАПБ и Манивео (АФК)
-Закрыть Ловилав
9. Внес минималки по банкам.
Ні. Єдине що сказали - можуть не прийти на перше засідання щоб перенесли на місяць і щоб я спалтив за цей час боргпо реструктуризации нужно договариваться с Швидко Грошами. А без суда никак?
Talion часто робить знижки до 50–70% “за тіло”. Тут пишуть, що можна дочекатись акції “. I я повнiстю згоден з форумачанами .Закрий за тіло”, тоді закрити одним платежемВітаю. Ось я знову повернувся на форум закопавшись в ще більші борги. Не знаю що ще робити і як рухатись далі. На сьогодні маю
9 Мфо. Всі прострочені на 3+ місяці
- Швидко - 9000 (прострочка близько 3 місяців) - пропонуюсть реструктуризацію
-МаніВео - 8000 (продали факторингу Talion)
- СreditKasa - 11 000 (тут погрози судом)
- Є гроші - 9000 (продали КредитПромінвесту)
- Monto - 2000
- Sun Credit - 7000 (пропонуюсть тіло)
-СreditPlus - 10 000 (погрожуть листом за адресою)
-Сlick Credit - 1000
-My Credit - 1000
- Tengo - 3000
- Finsfera - 9000
Також 3 кредити у Сенс Банку
Всі три договори реструктуризовані але я теж в прострчках великих (90+ днів)
Тіло - 170 000
Нарешті маю нормальну роботу щоб гасити все, бо було ще в березні по МФО було 150 000 - тіло тільки по МФО.
Як рухатись далі не знаю. Бо не встигаю гасити навіть коли акцію пропонують. Боюсь суду з боку банків також. Про 100+ дзвінків в день вже на кажу.
Допоможіть порадою якоюсь хоча б психологічною тому що іноді хочется руки накласти на себе. Знаю що це все можна вирішити, але іноді дуже погано стає.
В місяць є змога приблизно по 15-18 віддавати на борги. Думав звернутись до антиколекторів (щоб вони за мене домовились на реструктуризації)
Дякую. Я вище написав поточну ситуацію. Якщо цікаво - прочитайте)Talion часто робить знижки до 50–70% “за тіло”. Тут пишуть, що можна дочекатись акції “. I я повнiстю згоден з форумачанами .Закрий за тіло”, тоді закрити одним платежем
Е-гроші – 9000
Аналогічно — факторинг, який дає великі знижки. Можна поки не платити,
Finsfera – 9000
Часто надсилають пропозиції “тіло за тіло” через 4–5 місяців. Якщо напишуть — скористайся.
Найголовнiше закрити сенс- банк CreditKasa CreditPlus
Все друге повна ху***
Дякую. Я вище написав поточну ситуацію. Якщо цікаво - прочитайте)
домовитися про реструктуризацію до суду може вийде?Ні. Єдине що сказали - можуть не прийти на перше засідання щоб перенесли на місяць і щоб я спалтив за цей час борг
Пробував. Ні в яку не йдуть. Спробую ще раз на тижні.домовитися про реструктуризацію до суду може вийде?
ЕАПБ йдуть на контакт, пробуйте, можливо на інших менеджерів через їх загальні телефони, у мене по ним було судове засідання, викупили по мені 4 договори, суми різні, але орієнтовно більше 100к+ з відсотками, найбільший відсоток був по качай гроші, тіло 8к, відсоток здається склав 84к чи 86к.Усіх вітаю. Є питання.
1. Врховуючи те що є рішення суду - треба теперь спрямувати сили на Швидко ?
2. ЕАПБ йдуть на поступки. Є сенс торгуватись ?
3. Те саме питання по КредитКасі. При тілі 11000 нарахували вже 30-ку. Хвилюсь за них більше за все.
4. Чи є шанс домовитись с Шивдко на розтрочку.
Ще апдейти по банківських
1. Кредит Номер 1 - 27114 грн Ставка - 0,01 відсоток Щомісячний платіж - 800 грн З прострочення вийшов
2. Кредит номер 2 – 111200 грн – Ставка – 4.99 % Прострочення – 3300 грн (30 днів). Гасив увесь цей час лише прострочення, але без щомісячного зверху, тому знову залітаю в прострочення. Щомісячний Платіж – 3400 грн
3. Кредит номер 3 - 33139 грн Ставка - Щомісячна плата-1100. З прострочення вийшов
Скрізь СЕНС БАнк
Важко йде відверто кажучи, бо борги їдять великий відсоток від усього заробітку. Сижу без грошей по 2 тижні взагалі. З нулем. От думаю ужатись максимально, хай йому грець і спрпобувати закрити всі МФО за наступні 3-4 місяці. Думаю вжатись ще більше, бо порахував якщо йти повільно - це десь займе все 8-10 місяців. Дуже набридло с цим жити вже.
Дякую. Дуже хвилююсь за КредиКасу. Скрізь пишуть що вони самі неадекватніЕАПБ йдуть на контакт, пробуйте, можливо на інших менеджерів через їх загальні телефони, у мене по ним було судове засідання, викупили по мені 4 договори, суми різні, але орієнтовно більше 100к+ з відсотками, найбільший відсоток був по качай гроші, тіло 8к, відсоток здається склав 84к чи 86к.
Домовився по всім орієнтовно 60к, з розбивкою на платежі, під гарантійні листи, а судові засідання переносили, десь орієнтовно 5-6 разів зміщали дату засідання, це тривало більше ніж 1.5 роки, підстава це мирова. У підсумку в фінальному засіданні суд закрив справу.