Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто приїзджав?Приїжали до батьків і погрожували а перед тим звонили батькам і погрожували що спалять дім)під скажіть щось бо я найдена й момент за кордоном
Не знаю хто батьки не сказали)батьки думають що то з банку у все серйозноХто приїзджав?
Так , батьки мабуть всі так вважають , і мої вважали , ще й самі до них дзвонили , вели переговори, домовлялися.. Но на щасття вдалось їм відкрити очі на всеНе знаю хто батьки не сказали)батьки думають що то з банку у все серйозно
кто приезжал ?Приїжали до батьків і погрожували а перед тим звонили батькам і погрожували що спалять дім)під скажіть щось бо я найдена й момент за кордоном
Вище відповіликто приезжал ?
Самій цікаво , що це?Хто такі роботи?
Введіть в меню Пользователи,а потім Сейчас на форуме.Самій цікаво , що це?

Совсем никому ничего не платите?Ні ні , ні в якому разі такого не робіть , ніякі перекредитування , я добралсь до 20 , тепер в такій опі , що капец... Но мене вже половину продали, читайте форум для початку
Ні , платити буду тільки тіло, ну і процент за користування , но ні копійки більшеСовсем никому ничего не платите?
У меня так же 20 штук..половина у КА уже.
Если бы все их можно было позакрыва ь..на таких условиях..Ні , платити буду тільки тіло, ну і процент за користування , но ні копійки більше

П хто приїжавПриїжали до батьків і погрожували а перед тим звонили батькам і погрожували що спалять дім)під скажіть щось бо я найдена й момент за кордоном
Это конкретный оффтоп!Хто такі роботи?
Ka2, вони не приїдуть- це 100%. Не хвилюйтеся, поговоріть з рідними, заспокойте...[/QUOTE
ко мне готивка приезжала. но ничего страшного. налепили на дверь и сдрыснули
Народ кто брал в швидко гроши? Там правда дают 1500 если у тебя даже просрочки есть? Отпишитесь у кого есть опыт, деньги на завтра позарез нужны, стоит пробовать или сразу отказ будет
Гениальная идея!Дешево и сердитопросто купите ящик питард, будут подходить к дому сразу действуйте )
А я балон газовый искала...
Машка Ты сама как петарда для нихГениальная идея!Дешево и сердитоА я балон газовый искала...
![]()