Що робити дальше? 34 мфо

• Автор теми Автор теми Anila13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ті їхні смс про суд, колекторів, стягнення заборгованості..оце лякає..боюсь що дійсно так може бути
Колектори будуть, суд може колись бути, стягнення також може колись по рішенню суду. А чого боїтеся? Що самі з проблемою? Чи що люди скажуть? Нічого не буде Вам, окрім погроз. На форумі все розписано.

Ті їхні смс про суд, колекторів, стягнення заборгованості..оце лякає..боюсь що дійсно так може бути
суди можуть бути, але при такій кількості сплачених відсотків за користування - на Вашу користь. колектори - це фактично бешкетники по телефону, вони в данний момент можуть чи запропонувати кращі в лояльні умови для досудового врегулювання відносин, чи подати до суду. примусово самі щось вони зробити не зможуть, тільки гавкати в гарнітуру

Все буде добре. Головне просто забити болт. Почніть в першу чергу жити для себе. Щоб було поїсти і розслабитися. По можливості відкладайте, знімайте готівку або на окрему карту й хай лежать. Поступово будеш погасати. Раз МФО, ще раз, почніть з найменших, поставте собі блок на дзвінки і видихніть. Тут безліч людей що були і є в подібних ситуаціях. В когось сума більша, в когось менша. В незалежності від причини, з нашого кола ніхто засуджувати не посміє, і сподіваюся що з твоїх близьких також, головне морально налаштуйте себе на спокій, стрес тут зовсім зайвий, й не забувай що потрібно жити для себе
Отаке прийшло...шо думаєте..десь місяць протермінування

Вкладення

• Screenshot_20230504-003623_1.webp
    Screenshot_20230504-003623_1.webp
    50.4 Кб · Перегляди: 91
Незнаю тих правил..але дійсно стало не по собі,коли представилп що вони зв'яжуться з моїм роботодавцем
это стандартное смс, они не имеют право информировать третьих лиц о вашем кредите
но, им дуракам, закон не писан, могут найти телефон организации, если вы указывали реальное место работы, умный руководитель пошлет их куда подальше или проигнорирует обращение, без суда, на каком основании он будет перечислять деньги какой-то шараге?

без суда, какие отчисления?
Можно и без суда. ИНН влепят и будут снимать с оф. дохода (только уже после войны).

Anila13, будьте готові до виконавчого напису нотаріусу. Відкладайте по трошки грошей на юриста, щоб можно було оскаржити ВНН в суді. Але це не 100%, що вам зроблять ВНН.

Можно и без суда. ИНН влепят и будут снимать с оф. дохода (только уже после войны).

Anila13, будьте готові до виконавчого напису нотаріусу. Відкладайте по трошки грошей на юриста, щоб можно було оскаржити ВНН в суді. Але це не 100%, що вам зроблять ВНН.
Яке ВНН?
Чи я щось пропустив і на нотаріально не завірених договорах вже знову ліплять написи :rolleyes:

это стандартное смс, они не имеют право информировать третьих лиц о вашем кредите
но, им дуракам, закон не писан, могут найти телефон организации, если вы указывали реальное место работы, умный руководитель пошлет их куда подальше или проигнорирует обращение, без суда, на каком основании он будет перечислять деньги какой-то шараге?
Вказувала реальне місце роботи

У мене 32 МФО, по тілам разом 80 тис. А загальна поточна прострочена заборгованість -696 тис. грн.
Прострочення 4 роки. Перші півроку дзвонили батькам і сусідам. Батьки посилали на три букви. Сусіди сказали, що мене шукають і більше нічого не казали. З дзвонарями я жодного разу не спілкувався.
В лютому "прилетів" перший виконавчий напис від онлайн фінанс. Звернувся до юриста і зносиму напис ?

Батько ваш дізнається, як би ви не намагались це приховати. Так що краще скажіть йому про це або він дізнається від дзвонярів у грубій формі.
Матері і вам краще змінити номери телефонів.
Хто може підказати з якої кантори ці номери, сьогодні винесли мозок половині моєї телефоної книги...
0672634676
0672639074
0672636956
Дуже важливо якщо хтось знає звідки
Буду вдячна

Хто може підказати з якої кантори ці номери, сьогодні винесли мозок половині моєї телефоної книги...
0672634676
0672639074
0672636956
Буду вдячна
Пользуйтесь специальным разделом на форуме для такого рода вопросов Телефонний довідник. Хто телефонував.

Протермінування вже є близько двох тижнів,мама сприймає ситуацію адекватно, вийдуть на батька тоді буде морально просто неможливо.
Говорила з ними кожен день, толку немає, сьогодні політ включила на весь день.Зп 20000 тис. Минулого місяця змогла дістати 90000 , чисто повезло..все кинула на мфо стало но гірше,три дні назад мала останні гррші 30000 грн ,пооформлювала де неде реструктуризації.
Але розумію шо зараз немаю ні гривні
Шо робити тепер незнаю
Мені 21
Почитайте про процедуру банкрутства.
За близько 70 тис ви могли б піти в процедуру і МФО просто відпали б.

0672634676
0672639074
0672636956
Буду вдячна
інфи нуль по цих номерах....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі