Що робити дальше? 34 мфо

• Автор теми Автор теми Anila13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
З батьком все-таки поговоріть, розкажіть як є, можливо, буде не зовсім хороша реакція, але це вже мінус один страх. Оточенню говоріть що ви номер не давали і нехай шурують в поліцію і накатають і на вас, і на цю шаражку заяву.
Ні фіга вам не буде.

Ні в якому разі не виправдовуйтесь і нічого не обіцяйте!!!!!Саме важке робити кроки перші, а там вже все буде ок.

Збирайте гроші і чекайте норм пропозицій від маминих мфо.

Не залазьте знову в ставки, бо ви вже в них норм шарите, якщо піднчди 90 тис. Але можете і 190 програти. Читайте розділ з лудоманією і порадами що потрібно робити в 1 чергу з прострочками
Мій пріоритет закрити мамині МФО в першу чергу..так як відчуваю максимальну вину перед нею
Мій пріоритет закрити мамині МФО в першу чергу..так як відчуваю максимальну вину перед нею

Все правильно, окрім провини. Ви зараз нічого не зміните, а тільки будете грихти себе. Просто подякуйте Бозі і мамі, що вона вас зрозуміла. Думайте за себе і неї, і я не про борги.
А з оточенням- то це лакмусовий папір. Залишаться ті, які вас зрозуміють. А інші нах не потрібні.

Все правильно, окрім провини. Ви зараз нічого не зміните, а тільки будете грихти себе. Просто подякуйте Бозі і мамі, що вона вас зрозуміла. Думайте за себе і неї, і я не про борги.
А з оточенням- то це лакмусовий папір. Залишаться ті, які вас зрозуміють. А інші нах не потрібні.
Ви мене підтримали більше ніж моє оточення якому я сказала правду,хоча ми з вами не знайомі...я не розумію того як в житі близькі люди відвертаюся а абсолютному чужі можуть підтримати
Я дуже вам дякую)

Ви мене підтримали більше ніж моє оточення якому я сказала правду,хоча ми з вами не знайомі...я не розумію того як в житі близькі люди відвертаюся а абсолютному чужі можуть підтримати
Я дуже вам дякую)
Зрозумійте що ви не така одна, нас тут дофігіща. На хіба таке оточення, якщо не підтримує? В мене мамині сусіди почали кіпішувати. Я не виправдовувалась, вони пішли в поліцію накатати на мене заяву, а там їх відфутболили. Одна так накрутила сусідку у віці, що їй стало погано. Ще набрехала зо до неї приходили з кешберрі 3 бугая. А вони вхашалі не ходять. Ятне виправдовувалась, очі не ховала. Пояснила по-чесному. Потім відносини стали нормальними. Іншим теж звонили, навіть добрались до колищнього чоллвіка, його батьків та сусідів. Ті посилали.
Ще мене поперли х роботи за дзвінок начальніху.

Повірте, складно робити перші кроки. Йдіть з високопіднятою голлвою. Ви нічого поганого не зробили, не давали номерів.
Нехай горять з своїми шарагами, зараз кожний день на вагу золота. І згадую, як я пішла вперше в магазин після того, як пішла в просрочки. То був реально кайф. До речі, дайте почитати мамі флрум. І батькові, що ніхтт нічого не забере і інші їх вишадані страшилки.
Все буде добре.

Зрозумійте що ви не така одна, нас тут дофігіща. На хіба таке оточення, якщо не підтримує? В мене мамині сусіди почали кіпішувати. Я не виправдовувалась, вони пішли в поліцію накатати на мене заяву, а там їх відфутболили. Одна так накрутила сусідку у віці, що їй стало погано. Ще набрехала зо до неї приходили з кешберрі 3 бугая. А вони вхашалі не ходять. Ятне виправдовувалась, очі не ховала. Пояснила по-чесному. Потім відносини стали нормальними. Іншим теж звонили, навіть добрались до колищнього чоллвіка, його батьків та сусідів. Ті посилали.
Ще мене поперли х роботи за дзвінок начальніху.

Повірте, складно робити перші кроки. Йдіть з високопіднятою голлвою. Ви нічого поганого не зробили, не давали номерів.
Нехай горять з своїми шарагами, зараз кожний день на вагу золота. І згадую, як я пішла вперше в магазин після того, як пішла в просрочки. То був реально кайф. До речі, дайте почитати мамі флрум. І батькові, що ніхтт нічого не забере і інші їх вишадані страшилки.
Все буде добре.
Я вами захоплююся
Можливо мені хватило в своєму віці наробити дурні но.... шкода що просрала своє життя таким глупим способом ... розумію що з часом стане легше..але не можу впоратися зі страхом ..ще й робота така в мене.. працюю в відділені телефоного оператора,сама знаю як це дія і по якому принципу діють колектори, але не виходить включити холодний розум..вже і так пролонгацій наробила на 100000 тис грн,ще за то обідно, була б раніше на форумі,то краще б закрила якихось 10 МФО за ті кошти..а зараз 0 грн і нерозуміння шо робити + страх всього що буде дальше..
Надіюсь ви не проти, скинула скрін вашого повідомлення мамі ...і я стало просто максимально погано від того як я з нею поступила

Вкладення

• Screenshot_20230407-224453.webp
    Screenshot_20230407-224453.webp
    26.4 Кб · Перегляди: 129
Я вами захоплююся
Можливо мені хватило в своєму віці наробити дурні но.... шкода що просрала своє життя таким глупим способом ... розумію що з часом стане легше..але не можу впоратися зі страхом ..ще й робота така в мене.. працюю в відділені телефоного оператора,сама знаю як це дія і по якому принципу діють колектори, але не виходить включити холодний розум..вже і так пролонгацій наробила на 100000 тис грн,ще за то обідно, була б раніше на форумі,то краще б закрила якихось 10 МФО за ті кошти..а зараз 0 грн і нерозуміння шо робити + страх всього що буде дальше..
Та перестаньте. Всі ми сюди прийшли без грошей, сну, зато з страхом і панічними атаками. І купою пролонгацій. І всі думали, що саме я такий/ка дурна, як могли таке зробити і блаблабла. А, виявляється, таких як ми багато. Читайте форум, читайте з мамою, випийте корвалольчика чи м'ятку. Ніяких грошей цим кончєним. Шуруйте з мамою в магаз, коли буде зп, накупіть хоч продуктів, якщо мама живе поряд. І ніяких ставок, бо це гірше мфо. Поспілкуйтесь в темі лудоманія.

Я у кого було 37 МФО , заспокоїтись спочатку і більше ніяких пролангацій , !
Чекати пропозицій по оплаті тіла кредиту , ВНН зносится спокійно через суд .

МФО 500 тис з відсотками,брала на себе і на маму, почалися просрочки , страх, депресія, незнаю що робити З тих грошей не бачила ні гривні ,все йшло з одної в іншої,чисто на перекредитування. Як вилізти з цієї ями? Єдиний страх за обдзвін,хоча розумію що це і так буде.
Різні думки і не розуміння що робити.
Мені цікаво, а мама знала, що Ви брали на неї кредити?! Бо якщо ні, то це вже тууууу мач!

Знала,але не знала кількість і суми (
Не хочу нікого судити, тому що в мене в самої ситуація така нівроку, але я ніколи не зрозумію, як можна оформлювати кредит на маму, папу, бабушку, дєдушку! От дійсно дуже хочеться порадити Вам забити і жити спокійним життям, але мабуть спочатку треба віддати борги за маму. А потім, коли залишаться свої, то вирішуйте вже самі, чи сплачувати чи ні…

Не хочу нікого судити, тому що в мене в самої ситуація така нівроку, але я ніколи не зрозумію, як можна оформлювати кредит на маму, папу, бабушку, дєдушку! От дійсно дуже хочеться порадити Вам забити і жити спокійним життям, але мабуть спочатку треба віддати борги за маму. А потім, коли залишаться свої, то вирішуйте вже самі, чи сплачувати чи ні…
Та і стараюся робити,але розумію що це займе багато часу...

Пережити можна,я ще жива,а от хто є хто це добре зрозуміла зі знайомих та і на роботі теж.
Цікавить думка всіх, чи дійсно не можливо влаштовуватися на офіційну роботу при ужасній кредитній історії?
Це перевіряють?
Можливо хтось стикався з такими речами?
А то я вже і за це почала думати...

Цікавить думка всіх, чи дійсно не можливо влаштовуватися на офіційну роботу при ужасній кредитній історії?
Це перевіряють?
Можливо хтось стикався з такими речами?
А то я вже і за це почала думати...
Все залежить від керівництва та СБ. Адекватні на це не звертають уваги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі