Що робити дальше? 34 мфо

• Автор теми Автор теми Anila13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Цікавить думка всіх, чи дійсно не можливо влаштовуватися на офіційну роботу при ужасній кредитній історії?
Це перевіряють?
Можливо хтось стикався з такими речами?
А то я вже і за це почала думати...
Цікавить, а як її перевіряють?? доступ до КІ має тільки та фінансово-кредитна установа, якій надається згода на доступ до своєї кредитної історії.
Я влаштувалась на хорошу роботу, держслужбовець. І ніхто нічого не перевіряв

Останнє редагування:
Цікавить, а як її перевіряють?? доступ до КІ має тільки та фінансово-кредитна установа, якій надається згода на доступ до своєї кредитної історії.
Я влаштувалась на хорошу роботу, дерсжслужбовець. І ніхто нічого не перевіряв
В чомусь Ви праві,але суди відстежити можна як і виконавчі провадження

Все залежить від керівництва та СБ. Адекватні на це не звертають увагиаю

Я влаштувалась на хорошу роботу, дерсжслужбовець. І ніхто нічого не перевіряв
Я на то дуже надіюсь)
Що мої теперішні роботодавці її як мінімум не перевіряють,бо чула від колекторів шо роботодавці і звільнити можуть і не візьмуть на іншу роботу...

Я на то дуже надіюсь)
Що мої теперішні роботодавці її як мінімум не перевіряють,бо чула від колекторів шо роботодавці і звільнити можуть і не візьмуть на іншу роботу...
Ви досі вірите колекторам?

Я на то дуже надіюсь)
Меньше їх слухайте) а краще взагалі не спілкуйтесь

Меньше їх слухайте) а краще взагалі не спілкуйт
Вже три тижні з ними не говорю... але ці слова прям вїлися в пам'ять..і почала думати реально за майбутнє..хоча толку і так немає,та як немаю їм всім сплати те що вони хочуть..а як не як пів мільйона грн
Вже три тижні з ними не говорю... але ці слова прям вїлися в пам'ять..і почала думати реально за майбутнє..хоча толку і так немає,та як немаю їм всім сплати те що вони хочуть..а як не як пів мільйона грн
Пролонгацй за минулий місяць по всіх кредитах було більше ніж 100 тис грн..і я задовбалася, відала всі свої збереження.
Зараз на 0...і сил шукати грн просто немає та й не бачу змісту..просто хватить викидати гроші на них

Пролонгацй за минулий місяць по всіх кредитах було більше ніж 100 тис грн..і я задовбалася, відала всі свої збереження.
Зараз на 0...і сил шукати грн просто немає та й не бачу змісту..просто хватить викидати гроші на них
Ви праві, треба зупинитись "шукати"... через місяць знову буде те саме, тільки більше боргів

Я Вам заздрю. Чесно. Такі бабки на вітер,то треба вміти

Я Вам заздрю. Чесно. Такі бабки на вітер,то треба вмітия
Я просто розумію що життя не закінчується на тому..але виню себе ужасно за це все
Ви праві, треба зупинитись "шукати"... через місяць знову буде те саме, тільки більше боргів
Тому і зупинилася,хоча надто пізно
Я Вам заздрю. Чесно. Такі бабки на вітер,то треба вміти
Обідно за те що могла вкласти ці гроші в щось інше, обідно за те що був страх.. обідно за те що здавалося не було вибору і паніка..тому так сталося

Сума просто надто велика,якщо викинути страх за позор. То лишається питання на рахунком відбирання майна. Маму шкода ,що так з нею поступила

Пари матч
тільки ПаріМатч закрили:)

Більше 40-ка МФО, кредити готівкою, кредитні карти. Ну і я теж, як і ви набрала МФО на маму... Вже більше ніж півтора роки пройшло після того, як я перестала пролонгувати.
В першу чергу треба закрити те, що бралось на маму. Я пишу цим конторам листи на пошту з пропозиціями закриття за тіло, також якщо вони присилають гарні умови, - то погоджуюсь. За цей час закрила більше половини того, що оформлено на маму.
А свої борги закривати без суду не буду, і так добре всіх накормила... Дуже великі суми були віддані, навіть порахувати все не можливо...

В мене 19 МФО, 4 банки, тіло десь 120к. Що треба зробити: взяти себе в руки, скласти деталізований план з календарем, в на роботі тупо пахати.

Наприклад я,вже 9 закрив, як тільки проробив план пів року тому.

У мене 32 МФО, по тілам разом 80 тис. А загальна поточна прострочена заборгованість -696 тис. грн.
Прострочення 4 роки. Перші півроку дзвонили батькам і сусідам. Батьки посилали на три букви. Сусіди сказали, що мене шукають і більше нічого не казали. З дзвонарями я жодного разу не спілкувався.
В лютому "прилетів" перший виконавчий напис від онлайн фінанс. Звернувся до юриста і зносиму напис ?

Батько ваш дізнається, як би ви не намагались це приховати. Так що краще скажіть йому про це або він дізнається від дзвонярів у грубій формі.
Матері і вам краще змінити номери телефонів.
За 4 роки не давали пропозицій по тілу кредита, чи частину вже позакривали?

За 4 роки не давали пропозицій по тілу кредита, чи частину вже позакривали?
Пропозицій не отримував, так як немає доступу до електронної пошти і номеру телефону. Ще нічого не закривав.
Був тільки один ВНН, який знесли з юристом.

Залишились шараги топ:
Зекредит-10800(25600 хотелки)-?
Бананакредит-10800(23700)-?
ВеокартМанивео-8600(9300,0.5%в день с початку війни)-норм сплачую
Аванс-7000(12300)-?
Бизнес позика-12000(6800)-закриваю і забуваю
Егроші ?-7500(16050)-я тоже вас имел???
Манифою-6000(13800)-підуть с Егроші на пару?
Селфікредит-6000(12900)-тиша поки що,але домовлюсь
Кредит плюс-7000(15900)-починают торги,домовлюсь
Алекси-5100(9300)-тиша
Клик-5000(9000)-тиша

подумайте, скільки грошей, що брали в мфо і віддавали за продовження всякі, Ви витратили на себе. що Ви на них купили собі, на пів мільйона? Машину можливо? Чи ремонт зробили? Чи в діло власне вклали?

подумайте, скільки грошей, що брали в мфо і віддавали за продовження всякі, Ви витратили на себе. що Ви на них купили собі, на пів мільйона? Машину можливо? Чи ремонт зробили? Чи в діло власне вклали?
Нічого не купила взагалі

в місяць на відчуттях панічних атак, віддавати по 100 тисяч гривень - кожне чудо, яке звонить, Ви думаєте, серйозно до цього відноситься? для нього це просто числа, а не зобов'язання. а Вам клеїть клоуна, давлячи на болісне
На одному зі злості відірвіться, стане легше. Вони того абсолютно заслуговують
при вказаній зарплаті в анкеті вони надають більше сумму, ніж зарплата. це взагалі просто шахраї по суті, які виманюють згоду на таку кабалу

Останнє редагування:
в місяць на відчуттях панічних атак, віддавати по 100 тисяч гривень - кожне чудо, яке звонить, Ви думаєте, серйозно до цього відноситься? для нього це просто числа, а не зобов'язання. а Вам клеїть клоуна, давлячи на болісне
На одному зі злості відірвіться, стане легше. Вони того абсолютно заслуговують
при вказаній зарплаті в анкеті вони надають більше сумму, ніж зарплата. це взагалі просто шахраї по суті, які виманюють згоду на таку кабалу
Ті їхні смс про суд, колекторів, стягнення заборгованості..оце лякає..боюсь що дійсно так може бути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі