Що робити дальше? 34 мфо

• Автор теми Автор теми Anila13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
МФО 500 тис з відсотками,брала на себе і на маму, почалися просрочки , страх, депресія, незнаю що робити З тих грошей не бачила ні гривні ,все йшло з одної в іншої,чисто на перекредитування. Як вилізти з цієї ями? Єдиний страх за обдзвін,хоча розумію що це і так буде.
Різні думки і не розуміння що робити.
У мене 32 МФО, по тілам разом 80 тис. А загальна поточна прострочена заборгованість -696 тис. грн.
Прострочення 4 роки. Перші півроку дзвонили батькам і сусідам. Батьки посилали на три букви. Сусіди сказали, що мене шукають і більше нічого не казали. З дзвонарями я жодного разу не спілкувався.
В лютому "прилетів" перший виконавчий напис від онлайн фінанс. Звернувся до юриста і зносиму напис ?

Батько ваш дізнається, як би ви не намагались це приховати. Так що краще скажіть йому про це або він дізнається від дзвонярів у грубій формі.
Матері і вам краще змінити номери телефонів.

У мене 32 МФО, по тілам разом 80 тис. А загальна поточна прострочена заборгованість -696 тис. грн.
Прострочення 4 роки. Перші півроку дзвонили батькам і сусідам. Батьки посилали на три букви. Сусіди сказали, що мене шукають і більше нічого не казали. З дзвонарями я жодного разу не спілкувався.
В лютому "прилетів" перший виконавчий напис від онлайн фінанс. Звернувся до юриста і зносиму напис ?

Батько ваш дізнається, як би ви не намагались це приховати. Так що краще скажіть йому про це або він дізнається від дзвонярів у грубій формі.
Матері і вам краще змінити номери телефонів.
Це все реально пережити? навіть якщо родичі і оточення відвернуться

Пережити реально. Страхи тількі в вашій голові.
А родичі і оточення - це вже хто як відреагує. Не звертайте уваги.

Так,але боюся іменно реакції батька. Він нас просто....

Мамі розказала всю правду як є
Звичайно що реально зазвичай все простіше ніж ви очікуєте не хвилюйтесь все буде добре. В мене також 4 роки вже закриваю останні 2 мфо жива здорова маю донечку живу і радію все добре

МФО 500 тис з відсотками,брала на себе і на маму, почалися просрочки , страх, депресія, незнаю що робити З тих грошей не бачила ні гривні ,все йшло з одної в іншої,чисто на перекредитування. Як вилізти з цієї ями? Єдиний страх за обдзвін,хоча розумію що це і так буде.
Різні думки і не розуміння що робити.
Взагалі нічого не робить?
Уже все зроблено)

Впершу чергу думайте за себе,а не за МФО....

Звичайно.
І в кожного він свій.
Як зрозуміти послідовність закриття кредитів в компаніях?чи це без різниці
І що очікувати від зе кредит, банана,аванс..бо з ними говорити взагалі не можливо...

І що очікувати від зе кредит, банана,аванс..бо з ними говорити взагалі не можливо...
І не треба.Хто запропонує варіант,який ВАС влаштує,того і закривайте...
Ось і весь секрет))

Неможливо говорити - не говоріть.
Про реструктурізації забудьте.
Закривайте потроху, починаючи з меньших сум, та тих хто погоджується на тіло.

Зазвичай зменьшують кількість. Від меньших тіл до більших.
На вигідних умовах.
Почитайте профільні розділи на форумі.
На рахунок розмов : тільки в одному випадку - якщо хочете і маєте можливість закривати. На умовах знову ж таки які вам підходять.

І не треба.Хто запропонує варіант,який ВАС влаштує,того і закривайте...
Ось і весь секрет))
З суми могу боргу ,це займе роки..я готова до того що буду роками працювати на борги але не готова презирства зі всіх сторін ..

З суми могу боргу ,це займе роки..я готова до того що буду роками працювати на борги але не готова презирства зі всіх сторін ..
?За що презирства?)
За кредити?Не смішіть))
Знаєте,мені дивно таке читати,чесно.
Якби ви вкрали,боронь Боже,вбили кого....
А це всього на всього кредит....
За що презирство?
За те,що людині не вистачає коштів?
За те що вчасно не повернули?
Ви ж не відмовляєтесь...Повернете,коли запропонують норм умови...
Хоч і десятиліття...

?За що презирства?)
За кредити?Не смішіть))
Знаєте,мені дивно таке читати,чесно.
Якби ви вкрали,боронь Боже,вбили кого....
А це всього на всього кредит....
За що презирство?
За те,що людині не вистачає коштів?
За те що вчасно не повернули?
Ви ж не відмовляєтесь...Повернете,коли запропонують норм умови...
Хоч і десятиліття...
Дякую вам за підтримку)

Уже год живу с Мфо. Полет нормальний. Да нашли каких то соседей ну и что неужели у них нет своих проблем..

Дякую вам за підтримку)
З батьком все-таки поговоріть, розкажіть як є, можливо, буде не зовсім хороша реакція, але це вже мінус один страх. Оточенню говоріть що ви номер не давали і нехай шурують в поліцію і накатають і на вас, і на цю шаражку заяву.
Ні фіга вам не буде.

Ні в якому разі не виправдовуйтесь і нічого не обіцяйте!!!!!Саме важке робити кроки перші, а там вже все буде ок.

Збирайте гроші і чекайте норм пропозицій від маминих мфо.

Не залазьте знову в ставки, бо ви вже в них норм шарите, якщо піднчди 90 тис. Але можете і 190 програти. Читайте розділ з лудоманією і порадами що потрібно робити в 1 чергу з прострочками

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі