Що до колективної заяви на Бітів

Pandali21

Форумчанин
Дописи
864
Реакції
669
Бали
473
Pandali21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, слідча сьогодні сказала ,що можна написати колективну заяву на бітів і звертатися в суд, тоді якщо їх визнають шахраями, лавочку їх прикриють і навіть можуть когось посадити

То це від декількох осіб треба заяву написати буде, якщо бажаючих буде вдосталь, то я буду консультуватися як її правильно оформити її і звертатися з нею в суд. Може хочь якось по своїх ж**** отримають

Доброго дня, слідча сьогодні сказала ,що можна написати колективну заяву на бітів і звертатися в суд, тоді якщо їх визнають шахраями, лавочку їх прикриють і навіть можуть когось посадити
Директор цієї компанії українець
Він сам себе звільнив в 2023 році.
Мельник Кирило Андрійович народився в травні 1999р. Підставний більш за все.

Ще ця компанії перейде короні великої Британії в наступному місяці. Так як немають керівника та не надають звітності!

Дізнавайся я теж буду писати колективну. Завтра надам інформацію в кібер поліцію та яка є на даний момент.

Вкладення

• IMG_0825.webp
    IMG_0825.webp
    51.7 Кб · Перегляди: 347
  • IMG_0824.webp
    IMG_0824.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 350
За те якими методами вони працюють, є не мало статей. Такі як за шантаж, психологічний тиск, вимагання, приниження честі та гідності. Погрози фізичної розправи
Якщо все складеться добре, то в наступному місяці її просто прикриють. Як мінімум в Британії!
Це звичайно добре, але треба щоб і в нас. Ну підставний , не підставний, пошуршати що до нього можна. Хай не думають що їм все можна, а ще якщо випливе що вони і правда якась підставна компані Е-грошей, то це комбо панове

То це від декількох осіб треба заяву написати буде, якщо бажаючих буде вдосталь, то я буду консультуватися як її правильно оформити її і звертатися з нею в суд. Може хочь якось по своїх ж**** отримають
Треба не з заявою звертатися в суд. А подавати груповий позов до суду. Без адвоката чи юриста мало що вийде. Тож треба знайти того, хто візьметься за цю справу.

Потом напишите, что у вас получилось, ок?)

Треба не з заявою звертатися в суд. А подавати груповий позов до суду. Без адвоката чи юриста мало що вийде. Тож треба знайти того, хто візьметься за цю справу.
Для відкриття кримінального судового провадження має бути звернення до поліції, відповідно розслідування, ознаки злочину і звісно докази. Я про те що це спочатку має поліція працювати, бо інакше і справи ніякої не може бути

Для відкриття кримінального судового провадження має бути звернення до поліції, відповідно розслідування, ознаки злочину і звісно докази. Я про те що це спочатку має поліція працювати, бо інакше і справи ніякої не може бути
Так так, все вірно - спочатку до поліції, потім вже в суд. З адвокатом. Але не просто з колективною заявою в суд

От я і хочу цим зайнятися, тому і створила тему, щоб знати чи будуть ще охочі крім мене. Якщо будуть, то буду шукати таку людину
От мені і слідча сказала так, я пошукала,що подавати заяву наче потрібно до національної поліції україни. А тоді вже до суду. Але чим більше скрінів, записів розмов буде подано до того, тим краще. Щоб була доказова база. Попалася дуже непогана людина. Але думаю без втручання знайомої не обійшлося. Мене ще дуже вразила її порада , щодо привату, не по темі звісно, але.

Якщо приймуть позовну заяву і відкриють провадження то може висіти місяцями і навіть роками,поки призначать дату суду.

також скажіть будь ласка як ви це зробили просто одразу заплатили чи пролонговували, чи може пішли на якісь індивід умови?
Тут тема о заявлении на битов) или вы хотите отдать займ перед написанием заявления?:)

Тут тема о заявлении на битов) или вы хотите отдать займ перед написанием заявления?:)
віддавати не хотів би, але й терору якось більше не хочеться, я так поняв шараги ше хоть в якісь правила не правида виконують а ці на три голови відбиті рррр тому й вагаюсь .

Назад
Угорі