Сегодня пришло сообщение на вайбер.Как поступить?

• Автор теми Автор теми Evgeha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 9K
vetal050, у мене просрочка до місяця но в остані дні навіть не звонять тільки присилають смс зі списанням що можна чекати ще

vetal050, ну в мене в соц сет.все і так скрито було а шо ви порадите
Вообще идеально удалить, но если нет, так хотя бы поубирать свои фото, сменить все данные на странице, друзей также по удалять, сообщения по удалять.

Вообще идеально удалить, но если нет, так хотя бы поубирать свои фото, сменить все данные на странице, друзей также по удалять, сообщения по удалять.
Моя знайома поміняла всю інфу про себе в особистому кабінеті і замість фото з паспортом замінила картинками як ви думаєте це дієвий спосіб чи вони зразу всю інфу зчитали?

Моя знайома поміняла всю інфу про себе в особистому кабінеті і замість фото з паспортом замінила картинками як ви думаєте це дієвий спосіб чи вони зразу всю інфу зчитали?
Неее, у них есть свои базы данных и вся инфа и фото скорей всего уже у них есть

Даже и не знаю.....Можно с ним о чем то договориться или это замануха такая?Просрочка 8 дней.
У меня тело 7000 сейчас к оплате требуют 27000,поменял номер и не общаюсь с ними, вбщ намерен нечего им не отдавать)

Даже и не знаю.....Можно с ним о чем то договориться или это замануха такая?Просрочка 8 дней.
Мені також писали, я зв'язалась з ними і списали половину процентів. Бо понімаєть напевно що х.. їм хто буде платити такі сумашедчі процетни як вони ставлять. В мене теж був тут кредит ,3500 тіло кредиту за 18 днів просрочки нарахували придурки 10 500 тис. Я ахєрєла. А потім позвонили що тільки 6000 заплатити. Тіпа пішли на зустріч "лохотрони"

Назад
Угорі